Įkraunama...
Įkraunama...

Pasižaiskim :D

Smagus puslapiukas :Dmano mergyte turejo but Marisol,o berniukas turetu but Javier :DDabar dukrele yra Gabriela ir visai nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
oi, smagus tinklapiukas. Mano vardas turejo buti Doroteja. Fui...
Atsakyti
o aš turėčiau būt Clarissa blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchela @ 2007 08 31, 20:44)
idomu, bet mano vaikas be vardo, nes ras: atsiprasom nera vardo blink.gif  blink.gif  blink.gif

Greičiausiai jūsų vardai yra lietuviški. Pabandyk pakeist galūnes, turėtų pavykt. Man rodė tą patį, bet dabar va sugalvojau, kad reikia savo vardą išverst į anglų kalbą (na, nebe vardas tada gavos, bet koks skirtumas), o vyro tiko ir lietuviškas biggrin.gif Taigi mūsų berniukas turėtų būt Tye, o mergaitė- Caroline biggrin.gif

Atsakyti
Na net nezinau blush2.gif Dukrytei varda isrinko Candace, net nezinau kaip cia ir skambes doh.gif , Bent jau reiksme grazi Shining spindulys, ryski, zierinti biggrin.gif
o jei bus sunelis Cecil, kas reiskia Blind,kaip suprantu jis reikstu koki neaiskuoli, aklynas, neaiskus, neryskus... doh.gif
Nezinau ar galeciau taip vaikucius savo pavadint. Juolab mergaites ir berniuko vardai visiskos priesingybes!!!
O pirmelio vardas turetu but Jerome - Jeronimas thumbup.gif ,sventas vardas. O jei gimtu mergaite dave jai varda Celecte - Heavenly lotuliukas.gif dangiskoji, deviskoji...
Papildyta:
QUOTE(*kakava* @ 2007 09 05, 17:21)
o aš turėčiau būt Clarissa  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Gera ideja davei thumbup.gif
Paziurejau koki varda man turejo tevelei duot lotuliukas.gif
Tai gi Nadia, Nedezda - vyltis.... Visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
Taigi pamislyjau ir dabar pabandžiau ''suamerikonint'' vyro vardą, o savo palikt tokį, koks yra. Pavyko thumbup.gif Pagal tą variantą berniukas turėtų būt Rey (karalius), o mergaitė- Serena (sirena) biggrin.gif Su charakteriu vaikai, žodžiu būtų, pagal vardus sprendžiant hihihi.gif Vienas jaustųsi amžiais teisus, tad nesusikalbėtume, o kita klyktų be perstojo, tad irgi nesusikalbėtume doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vardas turi būti Emily, o yra Emilija blink.gif blink.gif blink.gif Iš kur jie čia žinojo???? thumbup.gif
O vyro turi būt Nigel, o jis Linas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vienas iš sūnų turėtų būti Jay biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dukrytė Suzanne 4u.gif
Atsakyti
as tureciau but Maria, o vaikai- Audrey ir Edmond. tiesa sakant, mano anyta vardu Audrone, tai skamba visai panasiai...
idomiausia tai, kad mano seneliai, tikri zemaiciai, vaikams turejo duoti afrikietiskus vardus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chriupike: 10 rugsėjo 2007 - 12:47
Faina nuoroda thumbup.gif
Aš turėjau būti Kaleena (lenkiškas vardas, kažkokia gėlė) unsure.gif

O vaikų - nei mergaitės, nei berniuko - pagal mūsų su vyru vardus neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Mudvieju vaikai turetu vadintis Aurelio arba Ava ... Idomiai ... Berniuko vardas visai idomus ... biggrin.gif Taciau jei mudvieju vardus isvertus i anglu kalba, tada berniukas turetu buti Tod, o mergaite - Joann ... Sikart mergaites vardas visai idomus biggrin.gif
Atsakyti
Oi, kokia šaunuolė thumbup.gif . Nuoroda dėl vardų dar šaunesnė. Sužinojau, jog mano sūnaus vardas Dangelas, nėra šiaip mano kūryba ir tai tikras vardas. drinks_cheers.gif . Pasirodo ne aš jį sukūriau, tai itališkas vardas D'angelo. Šaunu first.gif ploja.gif
Atsakyti