Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(ikristute @ 2008 07 11, 00:36)

na, bet po vestuviu pasipyle kitas klausimas, o kada vaikuciu zadat turet? Po pirmo klaus kada antras vaikas, paskiau anukai kada ir t.t  doh.gif ,  pasaka begalo , neveltui gimines biggrin.gif

Ir aš manau, kad tai pasaka be galo, nes ne viena draugė ta pati pasakojo, kad giminės kas kartą vis randa už ko užsikabinti ir klausinėti kada doh.gif
Mano suituacijoj giminė irgi nepalieka ramybėj, labai jau tu vestuvių laukia, o man kol kas nėra noro skubėti.
O nuolatinis mamos klausinėjimas "tai gal jau vesitės?" tikrai atsibodo doh.gif
Atsakyti
bet kas čia tiems giminaičiams daros? pas mane irgi įdomiai buvo - priėjo teta,sako greičiau tu tuokis,mes taip senai visa giminė baliui normaliam buvom blink.gif
Atsakyti
mane irgi kankino su klausimais "kada tuoksitės", dabar jau rūpi kada vaikai bus? mad.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 07 15, 00:42)
mane irgi kankino su klausimais "kada tuoksitės", dabar jau rūpi kada vaikai bus? mad.gif

Manes tai nuo kokiu 27 metu pradejo nebekamuot, matyt, suprato, kad esu visiskai beviltiska situo klausimu ir santuokos iforminimas man nieko nereiskia lotuliukas.gif
Atsakyti
Su tuo klausimu tai tikras vargas, mane taip pat ir gimines, ir draugai kamuoja, nejaugi taip sunku suprast, kad toks svarbus sprendimas priimamas tik dvieju mylinciu vienas kita zmoniu, jeigu mes galvojam kad dar ne laikas, vadinasi ne laikas. Bet kartais taip izuliai klausineja, kad taip ir norisi kokiai senai bobulytei i ta klausima "Kada zenysies?" atsikirsti "O kada tu numirsi?" kaip tam anekdote lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 07 14, 14:36)
bet kas čia tiems giminaičiams daros? pas mane irgi įdomiai buvo - priėjo teta,sako greičiau tu tuokis,mes taip senai visa giminė baliui normaliam buvom blink.gif

Taip vat būtent giminės turbūt tik dėl to ir klausinėja,nes nori geram baliuj pasišokt doh.gif lotuliukas.gif Mes virš metų ženoti tai jau užkniso tie klausimai kada leliukas bus,jau net artimai giminaitei atrėžiau kad galbūt galit pamokint kaip greičiau tie leliukai organizuojasi,nes mes patirties neturim,tai matyt tik tiek užteko,nes jau kuris laikas tyli ta tema blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mus irgi kamuoja beveik visi kas netyngi doh.gif Vis klausineja kada zenysites, kada vaikas, ar dar nesilauki? doh.gif dar patrineja, tipo zenykites nes atsibosit vienas kitam doh.gif
Papildyta:
Mes tai atsakome, jog zenysimes kada turesime dideli nama, gera versla, geras masinas lotuliukas.gif tada nusimena kad tas negreitai bus biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi taip atsakom biggrin.gif - kai bus už ką, tada kelsime vestuves lotuliukas.gif
Šiaip visi, pradedant tėvų draugus, močiutes ir t.t., kurie žino, kad gyvename kartu, sako, kad oj, greičiau jau tuokitės, nes taip negalima...
Prieš kelias dienas teko vežti kunigą mano draugui. Gale sėdėjau aš.. Tai kunigėlis, nelabai į temą ištraukė iš manojo, kad mes nesusituokę ir gyvename kartu. Ir ką jūs manote - išklausėme moralo... Bet tai nesinori tiesiog susirašyti ir viskas. Norisi šventės šiek tiek didesnės, kad būtų ką prisiminti ir kad galima būtų pakviesti tuos, kuriuos norime... Tam reikia litukų, kuriuos reikia susitaupyti. O gyventi atskirai jau seniai nebegalime, nes paprasčiausiai jau žinome, kad esame su tuo, su kuo turime būti, tai kam kankintis wub.gif
Tiesa, siūlo pasiskolinti... Irgi ne blink.gif
Atsakyti
mane tai kamuoja su klausymu kada berna susirasiu biggrin.gif ar taip ir liksiu senmerge biggrin.gif anksciau juokinga buvo o dabar jau baisu gal rimtai senmerge busiu verysad.gif
Atsakyti
Žmonės ir 50-ties metų tuokiasi, nereikia pergyventi, kaip turi būti, taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2008 08 22, 00:15)
Mus irgi kamuoja beveik visi kas netyngi  doh.gif Vis klausineja kada zenysites, kada vaikas, ar dar nesilauki?  doh.gif dar patrineja, tipo zenykites nes atsibosit vienas kitam  doh.gif

drinks_cheers.gif paskutini karta anyta mano pilva apciupinejo blink.gif ir dar uzmete-vaikai baikit jus visokiais prezervatyvais naudotis blink.gif doh.gif pries tai snekejo, nu gerai, vaikai, kada noresit tada apsizenysit ax.gif isvis kaip radejo nesamones sneket kad greiciau vaiku darykites, kiek galima laukt doh.gif unsure.gif sudas galiu pasakyt. as vestuviu nenoriu, o dar kai gruzina taip tai isvis piestu stojuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 08 25, 21:12)
ir dar uzmete-vaikai baikit jus visokiais prezervatyvais naudotis blink.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif NU TAVO ANYTA SUPERINĖ lotuliukas.gif
Atsakyti