Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(Kaila @ 2008 06 23, 14:46)
dabar jau nebe taip klausinėja, kaip anksčiau.. žino, kad draugo neturiu ir ko gero neturėsiu, tad ir nebeklausia smile.gifžino, kad šita - užkietėjus senmergė. o jei kas dar ir paklausia - atsakau, kad niekada...

tai kodel tokia kategoriska siuo klausimu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
su draugu jau 1m ir 2 men gyvenam kartu ir jau visi reikalauja sventes. ypac tevai. nesmagu klausyt raginimu, nors jau su draugu patys pasnekam, kad reiketu tuoktis.
Atsakyti
mes tai irgi pasnekam, bet kai prasideda raginimai is pasones, tai is principo noras vestuviu atsoka mirksiukas.gif zinot, toks jausmas, kad jei iki kokiu 26 sesiu metu nesusituoki, tai su tavim negerai kazkas. ir tada susitelkia visa plati gimine pasiryzus tave savo plepalais i zmones atverst doh.gif
Atsakyti
o zinot, as jum pavydziu biskiuka ax.gif pas mane situacija priesinga doh.gif mes jau lyg ir planuojam vestuves, jau ir zieduka suzadetuviu turiu. o visa gimine ir draugai rekia NESIZENIK! doh.gif
rudeni jau 23 bus, tad tikrai nemanau, kad esu per jauna, juolab, kad MB 31 ax.gif
visa gimine seka pasakas, kad man reikia mokytis g.gif nors jau bakalaura baigiau ( ir gerais pazymiais), padaviau prasyma stoti i magistratura, ir tu mokslu net neketinu mesti biggrin.gif
bet jau nusibodo visi aplinkui kurie i mano nora tuokitis ziuri kaip i anekdota doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliukas9650 @ 2008 06 26, 11:06)
o zinot, as jum pavydziu biskiuka  ax.gif  pas mane situacija priesinga  doh.gif  mes jau lyg ir planuojam vestuves, jau ir zieduka suzadetuviu turiu. o visa gimine ir draugai rekia NESIZENIK!  doh.gif
rudeni jau 23 bus, tad tikrai nemanau, kad esu per jauna, juolab, kad MB 31  ax.gif
visa gimine seka pasakas, kad man reikia mokytis  g.gif  nors jau bakalaura baigiau ( ir gerais pazymiais), padaviau prasyma stoti i magistratura, ir tu mokslu net neketinu mesti  biggrin.gif
bet jau nusibodo visi aplinkui kurie i mano nora tuokitis ziuri kaip i anekdota  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Idomi situacija, gal tavo MB jiems visiems kazkuom neitiko? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 06 26, 14:43)
Idomi situacija, gal tavo MB jiems visiems kazkuom neitiko? g.gif  g.gif

nea.. mama ji jau zentu vadina ir blynus pusryciam kepa. taciau visa gimine troksta, kad as mokyciaus ax.gif ju nuomone, jei istekesiu, apsikrausiu vaikais ir sedesiu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliukas9650 @ 2008 06 26, 21:03)
nea.. mama ji jau zentu vadina ir blynus pusryciam kepa. taciau visa gimine troksta, kad as mokyciaus  ax.gif  ju nuomone, jei istekesiu, apsikrausiu vaikais ir sedesiu namie  biggrin.gif

Giminė tam ir yra giminė, kad rastų ką šnekėti. irnesakyk.gif Jei vaikais apsikrauti nežadat, o ir taip pusryčiaujate kartu, mokslams santuoka nepakenks - greičiau priešingai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 06 26, 21:19)
Giminė tam ir yra giminė, kad rastų ką šnekėti. irnesakyk.gif Jei vaikais apsikrauti nežadat, o ir taip pusryčiaujate kartu, mokslams santuoka nepakenks - greičiau priešingai. 4u.gif

tai as irgi taip manau ir darysiu kaip pati noresiu, bet tas ju zyzimas doh.gif biggrin.gif verks jie per vetuves biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akviliukas9650 @ 2008 06 26, 12:06)
o zinot, as jum pavydziu biskiuka  ax.gif  pas mane situacija priesinga  doh.gif  mes jau lyg ir planuojam vestuves, jau ir zieduka suzadetuviu turiu. o visa gimine ir draugai rekia NESIZENIK!  doh.gif
rudeni jau 23 bus, tad tikrai nemanau, kad esu per jauna, juolab, kad MB 31  ax.gif
visa gimine seka pasakas, kad man reikia mokytis  g.gif  nors jau bakalaura baigiau ( ir gerais pazymiais), padaviau prasyma stoti i magistratura, ir tu mokslu net neketinu mesti  biggrin.gif
bet jau nusibodo visi aplinkui kurie i mano nora tuokitis ziuri kaip i anekdota  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Va kaip būna... blink.gif g.gif Nemanau, kad 23 metai per anksti ženytis. pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_berry @ 2008 06 29, 11:26)
Va kaip būna...  blink.gif  g.gif Nemanau, kad 23 metai per anksti ženytis. pats tas thumbup.gif

Oi dabar turbūt jau tokio amžiaus nebesiženyčiau, dar biški padurniuočiau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 06 30, 12:30)
Oi dabar turbūt jau tokio amžiaus nebesiženyčiau, dar biški padurniuočiau  tongue.gif  lotuliukas.gif

O tai jau susituokus linksmybės nubraukiamos taip išeina? Šypsena uždraudžiama, iš namų išeit negalima, tik vaikus kaip kokiam kombinate vieną po kito leisti ir ant vyro šaukti?
Jei padurniavimas yra pasidavimas su daugiau vyrų, tai jau kitas klausimas. Bet kokiu atveju, lengvas flirtas ir po vestuvių galimas, o ilgai draugaujant ir nesusituokus daugiau leisti nesinori.
Atsakyti
Musu irgi ilgai klausinejo, o susituokem praejus 11metu ir 1menesiui kai kartu ilgai visus erzinom tongue.gif , o ir siaip niekur neskubejom smile.gif , na, bet po vestuviu pasipyle kitas klausimas, o kada vaikuciu zadat turet? Po pirmo klaus kada antras vaikas, paskiau anukai kada ir t.t doh.gif , pasaka begalo , neveltui gimines biggrin.gif
Atsakyti