Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(cookiller @ 2008 05 27, 20:05)
Svarbiausia nepasiduoti spaudimui  frusty.gif. Aš tau pasakysiu iš savo patirties: jie reikalauja anūkų, o kai atsiranda anūkas/ė, tada reikalauja antro ir t.t. Kai man atsiranda neatidėliotinų reikalų, tai visi seneliai gražioj formoj nusiplauna ir vaiko pažiūrėti niekas negali  g.gif .
Daryk kaip tu nori, o ne taip kaip kažkas prašo  mirksiukas.gif .

manasis labai gudriai yra sugalvojes kaip atsikirst i anukeliu prasymus lotuliukas.gif pasako, tai jus finansuokit! lotuliukas.gif visi akis issprogdina, tipo kaip suprast blink.gif sako a ka jus manot, pinigai an medziu auga ar ka, finansuokit, bus ir vesele ir anukelis thumbup.gif atsoka mygom, nieks nenori tada jau atzaleliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 05 31, 21:25)
manasis labai gudriai yra sugalvojes kaip atsikirst i anukeliu prasymus lotuliukas.gif pasako, tai jus finansuokit!  lotuliukas.gif visi akis issprogdina, tipo kaip suprast blink.gif sako a ka jus manot, pinigai an medziu auga ar ka, finansuokit, bus ir vesele ir anukelis thumbup.gif atsoka mygom, nieks nenori tada jau atzaleliu lotuliukas.gif

Gerai sugalvota drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ko visi mano turintys teisęs kištis doh.gif , nors nežinau kaip aš elgsiuos kai būsiu bapcė doh.gif doh.gif . Oi, net baisu pagalvot biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 05 31, 21:25)
manasis labai gudriai yra sugalvojes kaip atsikirst i anukeliu prasymus lotuliukas.gif pasako, tai jus finansuokit!  lotuliukas.gif visi akis issprogdina, tipo kaip suprast blink.gif sako a ka jus manot, pinigai an medziu auga ar ka, finansuokit, bus ir vesele ir anukelis thumbup.gif atsoka mygom, nieks nenori tada jau atzaleliu lotuliukas.gif

Mes laukiam vaikelio bet zenytis as visai nenoriu. Kadangi tas nenoras sunkiai paaiskinamas, nebent per emocine prizme, tai kai tevas spaudzia zenytis, irgi sakau, kad dabar nera nei laiko nei pinigu... tai jis stebisi, sako kiek gi tos vestuves kainuoja? neturit 80 lt? unsure.gif atseit as gi neprasau baliaus, tik kad susirasytumet.
Atsakyti
QUOTE(Chelsea @ 2008 06 01, 14:00)
Mes laukiam vaikelio bet zenytis as visai nenoriu. Kadangi tas nenoras sunkiai paaiskinamas, nebent per emocine prizme, tai kai tevas spaudzia zenytis, irgi sakau, kad dabar nera nei laiko nei pinigu... tai jis stebisi, sako kiek gi tos vestuves kainuoja? neturit 80 lt? unsure.gif atseit as gi neprasau baliaus, tik kad susirasytumet.

na vestuves aisku ne 80 litu kainuoja blink.gif juk norisi isimintinos dienos, o ne prie zakso nusifotkint su tevais ir pavalgyt namie doh.gif
Atsakyti
tai kad ne tik su zenyjimusi taip smile.gif kai studijavau ir neturejau draugo visi tiesiog uzede teiginiais jei kol baigsi nerasi ir neistekesi tai liksi senmerge doh.gif ir dabar dar buna, jei i koki suejima viena atkeliauju... nu bet as kazkaip stengiuosi nereguoti i toki uzknisinejima cool.gif
Atsakyti
atsakymas apie financavima neblogas, bet mano atvejui jis netinka...
Jei anksciau atsakydavau, kad neturim pastoviu darbu, nera pinigu, tai dabar tevai pasiruose viska apsiimti.ir tai tampa kiekvieno pokalbio tema doh.gif
tik as isivaizduoju vestuves nebutinau LT...tai manau jiems visai fantazija atsoks...
Aisku, as galvoju kada nors sukurti seima, bet negaliu pakesti sito kamantinejimo schmoll.gif
Atsakyti
Klausinėja doh.gif tai sakau, kai paims biggrin.gif ir neaiškinu niekad, ar yra kas nors ar nėra... oij atsibosta per kiekvieną giminės balių tas pats per tą patį... doh.gif
Atsakyti
Mus irgi jau visa gimine spaudzia...Kitais metais jaunesnioji mano sesuo zada tuoktis, tai isvis mane uzgraus gimine.
Bet man toks variantas su vestuviu finasavimu neprilipo. Kazkada tevams ir as taip pasakiau, kad nera pinigu ir tt., tai jie pasake, kad vestuves jie patys finansuos unsure.gif tada pasakiau, kad noriu labai geru vestuviu arba nieko bigsmile.gif ir jie pasake, kad padarys kokiu noresiu blink.gif bet beda ta, kad nesu tikra, kad noriu taip rimtai isipareigoti...Ir nemanau, kad MB to nori. Ir be tu vestuviu dar daug ko reikia rolleyes.gif turbut as dar nepasirengus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukrė: 03 birželio 2008 - 13:06
yra kas kamuoja iki siol, atsakymas vienas - niekada bigsmile.gif
buna kartais ir apie anukus uzsimina rolleyes.gif tai dazniausiai atsakau- ateis laikas, bus ir anuku. O jei neateis, tai ma ji galas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micietta: 03 birželio 2008 - 21:26
klausineja ir dar kaip doh.gif ne tik gimines per visokius balius, bet ir kaimynai, draugai.. jie jau pradeda svajot kaip eis i baliu ir pan.. o man aisku tik viena, kol nepabaigsiu mokslu, tol vestuvems schmoll.gif ir kol patys neuzsidirbsim jom.. tai dar ateinancius 2 metelius tegul nelaukia blush2.gif
Atsakyti
ir mes vakar su draugu sulaukėm begalę tokių klausimų. jo sesuo tai taip ir sako, jog nori baliaus:) bet kol kas tik juokais tie klausimai, tai paklausia ir pamiršta iš kart, bet vis vien nervina, kažkaip nepatogu pasidaro, ypač man kai jo giminės klausinėja:)
Atsakyti
dabar jau nebe taip klausinėja, kaip anksčiau.. žino, kad draugo neturiu ir ko gero neturėsiu, tad ir nebeklausia smile.gifžino, kad šita - užkietėjus senmergė. o jei kas dar ir paklausia - atsakau, kad niekada...
Atsakyti