Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

Jetus jetus doh.gif As vadinasi neesu normali, nes mano gyvenimo tikslas nera isteketi blink.gif As noriu isteketi ir kadanors butinai tai padarysiu, kai abu su antra puse tam subresim, suaugsim kai abiems naturaliai kils noras tai padaryti, o ne todel kad mamai, tetai ar kaimynei atrodo kad jau reikia doh.gif Galu gale kai abu patys sau finansiskai sugebesim iskelt tokias vestuves apie kokias svajojam smile.gif O vat su tokiais kvailais klausimais ir kamuoja gimines, kuriu poziuris dar tik tiek ir siekia, kad kiekvienos normalios moters gyvenimo tikslas yra isteketi doh.gif O teketi tik tam kad atsiknistu gimines, tai atsiprasau, man atrodo mazu maziausiai kvaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 09 15, 16:20)
o tu nenori isteketi? Man atrodo, kad visos normalios panos nori isteketi, bet kadangi nieks jom nesipersa tai ir belieka tik pazvengti is tokiu linkejimu....Arba nervuotis, jeigu kas apie vestuves uzsimena... argi ne taip? g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Peršasi, man, peršasi, tik tekėti neskubu. nematau reikalo, niekad nebuvo mano gyvenimo tikslas. Bet ačiū už juoko dozę, sužinojau, kad nenormali esu pana biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, as seneliu neturiu, tevai sako neskubekit, o draugai jau klausineja. mes su draugu nutarem kad kelsim vestuves tada kada patys panoresim ir kokias noresim biggrin.gif o kai paklausem draugu ko jie taip uzsipuole, tai atsake "mes norim gero baliaus " doh.gif bet juk svente tai mums o ne kitiems. draugaujam jau keturis metus, draugas pasipirso jau seniai, man tik tereikia pasakyti kada ax.gif kantruolis mano, laukia smile.gif o as vis dar neapsisprendziu unsure.gif manau ilgai katino uz usu tampyti nevalia smile.gif jau uzsisakem ziedus, bet... zaksas kazkaip nepakeliui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2008 09 22, 12:45)
sveikutes, as seneliu neturiu, tevai sako neskubekit, o draugai jau klausineja. mes su draugu nutarem kad kelsim vestuves tada kada patys panoresim ir kokias noresim  biggrin.gif  o kai paklausem draugu ko jie taip uzsipuole, tai atsake  "mes norim gero baliaus " doh.gif    bet juk svente tai mums o ne kitiems. draugaujam jau keturis metus, draugas pasipirso jau seniai, man tik tereikia pasakyti kada  ax.gif  kantruolis mano, laukia  smile.gif  o as vis dar neapsisprendziu unsure.gif  manau ilgai katino uz usu tampyti nevalia  smile.gif  jau uzsisakem ziedus, bet...  zaksas kazkaip nepakeliui  blush2.gif

Pas mus ta pati situacija. Žiedus turim, bet šventės planuot normaliai niekaip nepradedam doh.gif Tiesiog vis atsiranda kitokių prioritetų, krūvos darbų, o po jų noris pailsėti, o ne vėl kažką organizuoti. O bet kaip švęsti nesinori, nes juk ne popieriuko norim, o tikros šventės.
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2008 09 22, 12:45)
sveikutes, as seneliu neturiu, tevai sako neskubekit, o draugai jau klausineja. mes su draugu nutarem kad kelsim vestuves tada kada patys panoresim ir kokias noresim  biggrin.gif  o kai paklausem draugu ko jie taip uzsipuole, tai atsake  "mes norim gero baliaus " doh.gif    bet juk svente tai mums o ne kitiems. draugaujam jau keturis metus, draugas pasipirso jau seniai, man tik tereikia pasakyti kada  ax.gif  kantruolis mano, laukia  smile.gif  o as vis dar neapsisprendziu unsure.gif  manau ilgai katino uz usu tampyti nevalia  smile.gif  jau uzsisakem ziedus, bet...  zaksas kazkaip nepakeliui  blush2.gif

Mes draugaujam jau šiek tiek daugiau nei du metus. Metus laiko visi buvo ramūs ir nieko neklausinėjo, o po metų prasidėjo... kada vestuvės, o tėvai ir anūkų jau pasigenda... Nesinori važiuoti net pas močiutę, kurią labai myliu, nes pagrindinis jos klausimas visada būna "kada vestuvės". Kai pasakai, kad norisi ir to ir to ir kiek tai kainuoja, tada pagūžčioja pečiais, o po kelių minučių vėl klausia "kada vestuvės"... doh.gif
Atsakyti
man tokie klausimai ziauriai netaktiski, man pasiseke, kad pragyvenau iki 32m be galvos skausmo, nieks nespaude, atvirksciai mano tevas kai suzinojo, kad draugas pasipirso ir nunesem dokumentus, paprase labai rimtai apgalvot si zingsni ir ar tikrai apsisprendus, butent uz sio vyro teket, as dar pagalvojau kitas sokinetu is dziaugsmo vestuves dar plius mano amzius , o cia taip keistai, tipo gal dar geresni susirasi blink.gif . O siaip mano tevai ziauriai patenkinti, kad as neskubejau ir jiems net liezuvis neapsiversdavo paklaust, kada, atvirksciai mama vis sakydavo varyk po pasauli, viska pamatyk, mokslus kokius nori baig, nu tada. Mano tevai neskubejo, pakeliavo, tada susitupejo, o siaip mama visada juokavo geriausia, kai vyras naslaitis ir nera giminiu bagazo nieks smegenu nepudrina kaip gyvent, kai jie abu be bagazo, tai priprate gyvent savo protu ir atsiprasant dejo jie ant visu.
Pagalvojau, kad tik as tokia nebuciau savo vaiko nespausciau, tikuosi taip zemai nepulsiu
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2008 09 24, 16:58)
Mes draugaujam jau šiek tiek daugiau nei du metus. Metus laiko visi buvo ramūs ir nieko neklausinėjo, o po metų prasidėjo... kada vestuvės, o tėvai ir anūkų jau pasigenda... Nesinori važiuoti net pas močiutę, kurią labai myliu, nes pagrindinis jos klausimas visada būna "kada vestuvės". Kai pasakai, kad norisi ir to ir to ir kiek tai kainuoja, tada pagūžčioja pečiais, o po kelių minučių vėl klausia "kada vestuvės"...  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solveiga @ 2008 09 24, 22:16)

Aha iš šono tikrai juokingai atrodo, bet kai taip kiekvieną kartą, tai ne taip ir linksma pasidaro wink.gif Na, bet baigiu priprasti smile.gif
Atsakyti
Pas mus kazkaip tokiu klausimu nekyla.. blink.gif
Viskas atvirkciai - bent jau mano atveju.. Labai liudna, kad neikas netiki, jog mums isvis kas nors gali iseiti, tik niekaip nesuprantu kodel g.gif Gal jie cia taip pyksta, nes nepristaciau atsivezus simtui giminaiciu doh.gif O visi tik pasneket megsta - tuoj jis cia tave paliks, verksi, nagus grausi, blogai bus, tu cia i jo turtus neziurek, paliks su vaikais be grasio.. blink.gif doh.gif verysad.gif Nors zmogaus akyse nemate,nesivargina net pasidomet kas per vienas,tik liezuviais mala.. kiba juos pavydas grauzia, kad mes per tiek laiko nesam ne susipyke (tfu tfu tfu), ka jau kalbet apie koki didesni konflikta. unsure.gif
Atsakyti
Su vaikinu jau pripratom prie visu mano giminaiciu klausimu "kada ruostis vestuvems?" ir taip toliau lotuliukas.gif norejo jau taip vestuviu matyt, tai ir bus jos biggrin.gif zinoma ne del ju nusprendem ax.gif
Atsakyti
Siaip maziau reik imti i galva, kas ko klausineja, nes klausines kazko visa gyvenima, tik leisk kistis, tai uzknis klausimais.
Po to kai istekesi prades klausti "na tai jau laukiates", po kiek metu " na jau apie antra vaika turbut galvojat" ir tt. biggrin.gif
Todel mano nuomone, nuo pat pradziu reik kazkaip isaiskinti, kad cia tik jusu ir antrosios puses reikalas.
Atsakyti
Blogiausia kad seimoje yra tokiu personu kurioms tiesiai sviesiai pasakius kad nebeklausinetu ir kad cia tik musu reikalas, atrodo kad klausa uzsiblokuoja ir uz penkiu minuciu ta pati dainele doh.gif Savaitgali teko dziaugsmas pabuti su giminem tai galvoju isprotesiu nuo tu kvailu uzuominu ir dar kvailesniu klausimu bash.gif Jau buvau nusiraminus, nebekreipdavau demesio, bet vel sugebejo isvest is kantrybes verysad.gif
Atsakyti