Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

QUOTE(Pabegusi @ 2007 06 28, 12:14)
Čia vienoje temoje kažkaip užvedėm klausimą, kad ypač vyresnio amžiaus žmonės Lietuvoje, labai "rūpinasi" savo anūkų ar vaikų gerove ir ypač merginų apie 25 m., nuolat kamuoja klausimais, kada???? doh.gif kada gi pagaliau isšekėsi? vienintelė potekstė klausimo, kaip ten gyvena tavo draugas, yra kada jau čia viskas bus...jaučiu po to, kai pagaliau kada nors išteki, prasideda, kada vaikas, kada antras...ir taip be galo...  g.gif Ar cia Lietuvos kultūros problema, galvoju dabar, kad taip uzstresuoja žmones, kad dažnai merginos išteka (kartais net vaikinai veda) vos ne todėl, kad visi apsiramintų...kodėl dažnai neesame skatinami, pradžiai pasižvalgyti po pasaulį, padirbti, mokytis, kažkuo domėtis, skaityti...susikurti pagrindą po kojom, subręsti. Juk žmonės socialiai subręsta apie 27 metus ir kurti šeimas tada, kada ateina laikas ir noras, o jeigu tas noras ar proga niekada neateina, nežiūrėti į tą žmogų kaip į raupsuotą  blink.gif ...ir iš vis atrodo, kad gyvenimas pas mus po 30 nutrūksta...o jis tik dabar turėtų prasidėti...
Aš taip manau, ką manot JŪS?

Suaugę žmonės, manau, pakankamai protingi nuspręsti ir patys. O tie giminių skatinimai - kvailystė doh.gif Gera skatint, kai ne jiems po to gyvent kartu reikės doh.gif
Atsakyti
man kartais atrodo kad tas klausimas reiskia- kada pagaliau bus nemokamas balius ir apie ka pakalbeti ateinancius metus ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 01, 21:36)
man kartais atrodo kad tas klausimas reiskia- kada pagaliau bus nemokamas balius ir apie ka pakalbeti ateinancius metus ?  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
O mano mama vis sakydavo studijų metais - tik neskubėk, dar pagyvenk sau, suspėsi. smile.gif Ir vat nepastebėjau to esminio lūžiuo momento, bet dabar jau eilę metų plokštelė priešinga - nesnausk! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji_meskute @ 2009 01 02, 03:07)
O mano mama vis sakydavo studijų metais - tik neskubėk, dar pagyvenk sau, suspėsi.  smile.gif  Ir vat nepastebėjau to esminio lūžiuo momento, bet dabar jau eilę metų plokštelė priešinga - nesnausk!  biggrin.gif

maniškės plokštelė dar apie "neskubėjimą" biggrin.gif Bet jos nesuprasi, nes vis inkščia, kad nori septynių anūkų g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 02:14)
maniškės plokštelė dar apie "neskubėjimą" biggrin.gif Bet jos nesuprasi, nes vis inkščia, kad nori septynių anūkų g.gif
cia vien is taves tiek? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 02, 21:24)
cia vien is taves tiek?  bigsmile.gif

Iš manęs užteks ir penkių (tiek norėtume) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 02 sausio 2009 - 19:32
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 20:27)

man tai ir vieno uztektu, kuris butu trecias blush2.gif , nes dabar turiu du vaikus thumbup.gif - SB ir katyte thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 02, 22:03)
man tai ir vieno uztektu, kuris butu trecias  blush2.gif , nes dabar turiu du vaikus  thumbup.gif - SB ir katyte  thumbup.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

Tai čia faktas, kad vyrai yra dideli vaikai, bent jau maniškis tai kartais pažiūri tokiu išdykusio berniuko žvilgsniu, kad iš karto visas nuodėmes tenka atleist lotuliukas.gif wub.gif Nuginkluoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 02 sausio 2009 - 21:57
Oi, sunku tuos gimines suprasti - is pradziu prasideda nuo - kada zenysites? Po to, tai kada gandrai?? Dar po to - oi reikia reikia broliuko ar sesytes!!! Vienzo, visa laika blogai ir kada kada gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 20:27)

oho, nemazai sakyciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 01 10, 16:21)
oho, nemazai sakyciau bigsmile.gif

Jei vaikai laukiami, mylimi, yra pinigėlių, galima ir augint. wub.gif
Vis dažniau ir apie įvaikinimą pakalbam - juk daug yra tokių, kurie palieka vieną, antrą, trečią. O kai broliai ir seserys išskiriami... verysad.gif
Atsakyti