Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

Kol kas tik juokais, bet, ant piršto pamatę žieduką , kurį padovanojo sekmadienį wub.gif , turbūt užpjaus su klausimais verysad.gif

Bet mes turim atsakymą - vestuvės vasarą (tik neaisšku, kuriais metais) lotuliukas.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 10 01, 10:34)
Blogiausia kad seimoje yra tokiu personu kurioms tiesiai sviesiai pasakius kad nebeklausinetu ir kad cia tik musu reikalas, atrodo kad klausa uzsiblokuoja ir uz penkiu minuciu ta pati dainele doh.gif Savaitgali teko dziaugsmas pabuti su giminem tai galvoju isprotesiu nuo tu kvailu uzuominu ir dar kvailesniu klausimu bash.gif Jau buvau nusiraminus, nebekreipdavau demesio, bet vel sugebejo isvest is kantrybes verysad.gif

Joo doh.gif
Na as kazkada, kai dar nebuvom susituoke su MB, kai kokiuose seimos susiburimuose manes klausdavo "na tai kada", tai sakydavau "butinai jus informuosim". Kai klausdavo antra kart, sakydavau "taigi sakiau, kad butinai informuosim", o kai trecia, tai sakydavau "negi nepamenat (nuosidziai nustebdavau biggrin.gif ), taigi sakiau, kad butinai informuosim".
Bet grynai ta pacia formuluote bigsmile.gif
Tai kazkaip ir suveike, ar zmogus gal kvailai pasijaucia, kai kelinta kart atsakoma tuo paciu sakiniu, ar atsibosta, ar kaip, bet man suveike rolleyes.gif
Siaip jei neatstoja su durnais klausimais, geriausia sugalvoti durnus atsakymus, neimti i galva, ir dar pazvengti is ikyruoliu tongue.gif
O vienam itin uzsispyrusiam dedei, viena mano pazistama kazkada pasake "Jei jus sutinkat apmoketi mano vestuves, tai as nors dabar galiu i zagsa eiti" lotuliukas.gif Sake, po to ne tik neklausinejo, bet ir privenge tongue.gif
Atsakyti
Bet mes turim atsakymą - vestuvės vasarą (tik neaisšku, kuriais metais)
mes tai sestadieni tik irgi nezinom kuri mirksiukas.gif ne tik pagyvene ogal jie ir maziau klausineja mus tai draugai atakuoja kada kada. mes jau 7 m kartu ir suneli turime, nors patys tai irgi po vaiku gimimo ar nestuke.gif zenijosi. as tikrai nestuke.gif nenorejau vestuviu man nesamone kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaciova @ 2008 10 02, 13:25)
Bet mes turim atsakymą - vestuvės vasarą (tik neaisšku, kuriais metais)
mes tai sestadieni tik irgi nezinom kuri mirksiukas.gif  ne tik pagyvene ogal jie ir maziau klausineja mus tai draugai atakuoja kada kada. mes jau 7 m kartu ir suneli turime, nors patys tai irgi po vaiku gimimo ar  nestuke.gif  zenijosi. as tikrai  nestuke.gif  nenorejau vestuviu man nesamone kazkokia g.gif

Kodel nesamone? g.gif
Atsakyti
as nescia ir nebuciau tuokusis. nezinau kodel, bet matyt toks nusistatymas. musu karts nuo karto paklausdavo apie vestuves. dabar ir apie leliuka klausineja. niu, bet bus tada, kai mes nuspresim, o ne kiti. vis gi, musu gyvenimas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 09 24, 17:55)
man tokie klausimai ziauriai netaktiski, man pasiseke, kad pragyvenau iki 32m be galvos skausmo, nieks nespaude, atvirksciai mano tevas kai suzinojo, kad draugas pasipirso ir nunesem dokumentus, paprase labai rimtai apgalvot si zingsni ir ar tikrai apsisprendus, butent uz sio vyro teket, as dar pagalvojau kitas sokinetu is dziaugsmo vestuves dar plius mano amzius , o cia taip keistai, tipo gal dar geresni susirasi  blink.gif . O siaip mano tevai ziauriai patenkinti, kad as neskubejau ir jiems net liezuvis neapsiversdavo paklaust, kada, atvirksciai mama vis sakydavo varyk po pasauli, viska pamatyk, mokslus kokius nori baig, nu tada. Mano tevai neskubejo, pakeliavo, tada susitupejo, o siaip mama visada juokavo geriausia, kai vyras naslaitis ir nera giminiu bagazo nieks smegenu nepudrina kaip gyvent, kai jie abu be bagazo, tai priprate gyvent savo protu ir atsiprasant dejo jie ant visu.
Pagalvojau, kad tik as tokia nebuciau savo vaiko nespausciau, tikuosi taip zemai nepulsiu

mano mama irgi sako neskubet wub.gif
savaitgali buvau mociutes jubiliejuj, tai istaike gimines proga kai abu prie stalo sesdejom ir vel "tai kada?" sakau planuose nenumatyta dar tongue.gif tai tiotka kad uzmete doh.gif sako galvojau atvaziavai i vestuves kviest blink.gif (cha, butent kviest net neketinau tetu lotuliukas.gif ), na tai pagalvojau a ka jus man siulot??? sukviest visa placia gimine(na viena pakviesi kito ne tai iki mirties mines doh.gif ), dar placia savojo ir visas santaupas ismest??? nu nifiga, mums tyliai uztektu, o cia jei proga tai balius is karto jiems doh.gif
Atsakyti
tevai tai niekad nepaklausia...toks ispudis,kad neneoretu kad mes tuoktumemes... nebent draugai uzklausia,tai atsakau:kad jau senai susituokem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupele99 @ 2008 10 05, 14:13)
tevai tai niekad nepaklausia...toks ispudis,kad neneoretu kad mes tuoktumemes... nebent draugai uzklausia,tai atsakau:kad jau senai susituokem biggrin.gif

o tu nori isteketi?
Atsakyti
kol kas nekamuoja, nebent tik juokais mirksiukas.gif
Atsakyti
spjaukit i visus klausimus smile.gif musu irgi klausinejo, bet praejo yarpsnis visiems atsibodo, o kai atejo laikas susituokeme, kai mes norejome.
Tevai niekada nespaude, nes yra tolerantiski ir supratingi, daugiau tokiu klausimu is giminiu sulaukdavome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miljak: 29 gruodžio 2008 - 20:28
Buvo nemaloni situacija, kai nuvažiavome pasveikinti mano senelio su vardadieniu; mes ir jo pagyvenusi sesuo su vyru buvome vieninteliai svečiai, tai ir prasidėjo "gyvenimo matę moko jaunimą gyventi": "kada tuoksitės", "nu tik atsargiai nepasidarykit nieko kol nesiženiję". Ir dar prie mūsų aptarinėja situaciją taip, lyg net šalia nebūtume: "nu bet be, jiem dar ne laikas, jauni", "ale kaip taip gyvena", "nu kad tik jis rimtas būtų". Nepatogu buvo prieš draugą - dar pagalvos vargšas, kas specialiai giminių paprašiau jį prie sienos priremt, nors man net ne galvoj tokie dalykai dar blink.gif Sėdėjo vargšas ir teisinos, ko dar manęs nevedė (nors net šventės normalios nėra už ką padaryt, o norisi gražiai susituokt, ne bet kaip susirašyt). Ir išvis, man kažkaip net nemalonu, neestetiška, kad senukai aptarinėja mano seksualinį gyvenimą, tai, kaip aš galiu pastot beee.gif
Atsakyti
hi biggrin.gif pas mus anūkų labiau prašyti nori nei vestuvių biggrin.gif tik kad per jauni dar... 4u.gif
Atsakyti