QUOTE(kamarele @ 2008 10 01, 10:34)
Blogiausia kad seimoje yra tokiu personu kurioms tiesiai sviesiai pasakius kad nebeklausinetu ir kad cia tik musu reikalas, atrodo kad klausa uzsiblokuoja ir uz penkiu minuciu ta pati dainele

Savaitgali teko dziaugsmas pabuti su giminem tai galvoju isprotesiu nuo tu kvailu uzuominu ir dar kvailesniu klausimu

Jau buvau nusiraminus, nebekreipdavau demesio, bet vel sugebejo isvest is kantrybes
Joo
Na as kazkada, kai dar nebuvom susituoke su MB, kai kokiuose seimos susiburimuose manes klausdavo "na tai kada", tai sakydavau "butinai jus informuosim". Kai klausdavo antra kart, sakydavau "taigi sakiau, kad butinai informuosim", o kai trecia, tai sakydavau "negi nepamenat (nuosidziai nustebdavau

), taigi sakiau, kad butinai informuosim".
Bet grynai ta pacia formuluote
Tai kazkaip ir suveike, ar zmogus gal kvailai pasijaucia, kai kelinta kart atsakoma tuo paciu sakiniu, ar atsibosta, ar kaip, bet man suveike
Siaip jei neatstoja su durnais klausimais, geriausia sugalvoti durnus atsakymus, neimti i galva, ir dar pazvengti is ikyruoliu
O vienam itin uzsispyrusiam dedei, viena mano pazistama kazkada pasake "Jei jus sutinkat apmoketi mano vestuves, tai as nors dabar galiu i zagsa eiti"

Sake, po to ne tik neklausinejo, bet ir privenge