Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

buna paklausia kada bus balius biggrin.gif bet konkreciu skatinimu tikrai nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2009 01 20, 14:09)
buna paklausia kada bus balius  biggrin.gif 

Patinka gi lietuviams nemokamos vaišės essen.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Po paskutiniu tokio paklausimo, kai maniskis atsake, jog NIEKADA!, kazkaip jau gerus metus niekas nebeklausia biggrin.gif
Atsakyti
siaip tai visi supranta, kad dabar vestuves iskelti nera jau toks paprastas ir pigus dalykas...o mes sau norim grazia svente padaryti, ne tik baliuka, bet ir kelione pasidovanoti kokia, tad nors liepos men. jau bus 4 metai kaip kartu, vedybas dar atidedam, kad galetume padaryti svente tokia, kokios is tiesu norime.nes abu tikimes kad vestuves bus pirma ir vieninteli karta gyvenime. siuo metu finansai nelabai leidzia svaitytis. o as po metu kaip tik gausiu diploma, va tada jau bus ir vestuves, ir apie vaikucius galima bus galvoti 4u.gif bigsmile.gif
tik mano mociute labai nerimsta, kiekviena karta paklausia, nes labai bijo ,kad nesulauks, o as atkertu, kad ji privalo sulaukti, kitaip bus riesta lotuliukas.gif
Atsakyti
klausia, pastoviai martele vadina ir sake,kad jau vestuvems taupo doh.gif
o i musu poros planus tos vestuves dar kokius 5 metus neieina lotuliukas.gif
Atsakyti
Su MB esame beveik 3 metus kartu wub.gif ir jau nebelaukiu eilinio giminaičio gimtadienio, nes žinau vėl klaus - KADA??? Iš pradžių buvo smagu, bet daar, kai žinau, jog noras tuoktis abiejų yra, o pinigų kol kas ne, tai laaabai nebepatinka tie klausimai doh.gif
Atsakyti
čia tokį anekdotą prisiminiau: "visos bobutės nustojo per kiekvienas vestuves klausti "tu sekantis?", kai aš joms tą patį kartot pradėjau per kiekvienas laidotuves"

vargina tas klausimas aišku, bet gerai, kad mes šeimoj trys tokie vienmečiai praktiškai - aš , pusseserė ir pusbrolis, tai kiekvienas taip pačiai atsakinėjam: kad norim per kitų dviejų vestuves pradžioj dar pabroliais/pamergėm pabūti tai neskubam rolleyes.gif o kad aš iš visų jauniausia tai sakau: negražu pirmai, tegu anie du pradžioj.. tada jau aš mirksiukas.gif o kadangi klausinėtojai didžiausi būna tetos/dėdės, tai nesmagu tokius atsakymus išgirsti jų pačių vaikų atžvilgiu smile.gif
Atsakyti
jau po puses metu draugystes prasidejo klausimai apie vestuves doh.gif g.gif ka tai galetu reiksti... draugaujam jau beveik pora metu smile.gif
Atsakyti
As galvojau, kad siais laikais tokiu klausimu nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2009 01 21, 17:47)
Po paskutiniu tokio paklausimo, kai maniskis atsake, jog NIEKADA!, kazkaip jau gerus metus niekas nebeklausia  biggrin.gif

cha, cia tik tau taip nuskilo biggrin.gif pas mus principo reikalas klaust jau yra, kad ir koks atsakymas butu doh.gif viena baba sake baznycioj viska sutvarkys savo kaime, kita praso bent susirasyt lotuliukas.gif kartais juokas neima...
QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 09, 16:20)
As galvojau, kad siais laikais tokiu klausimu nebuna  biggrin.gif

kol bus bobuciu bus ir klausimu tokio pobudzio biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą forumą, ir man labiau patiko atsakymas - kad informuosim jus kada bus vestuvės thumbup.gif reiks panaudot jį praktikoje smile.gif Beje prisiminiau, kaip vieno vedusio draugo tėtis vis jo klausdavo - ar neatsibodo tuščiais šoviniais šaudyt? biggrin.gif biggrin.gif suprask - anūko noriu smile.gif
Atsakyti
Su vestuvemis, tai klausineja gana daznai biggrin.gif Man tai visai malonu 4u.gif nors apie vestuves, jeigu viskas pagal plana, tai 2011m. Mane labiau nervina "anytos" zizimai, kad nori anuku doh.gif As jai aiskinu, kad pirma baigti mokslus man reikia (dar 2 metai), tada rasti darba, tada vestuves, tada noreciau pagyventi tik su vyru bent metelius, o tada jau vaikuti planuoti biggrin.gif Tai ji susiraukia tik doh.gif Dabar po tokio klausimo, atsakua, kad kai as noresiu tada ir bus. Juk vaika tevai sau gimdosi, o ne seneliams smile.gif
Atsakyti