Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

mano motina mane ir mano tuometinį draugą prievartavo šiuo klausimu kokius 4 metus bash.gif kai visai nusibodo, teko ženytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)
Atsakyti
Labas
o mano giminiu spaudimas del vestuviu drauga davede iki to, kad jam vien zodis vedybos- tikras siaubas, nes atseit dabar mes jei ir sugalvotume susituokti, tai atrodytu kad apsivedeme tik del to kad kiti reikalavo....kaip Jums toks draugo teisinimasis???? verysad.gif draugyste ir gyvenimas susimetus jau trunka gan ilgai....man norisi ne ziedo, ne popieriaus, o pasipirsimo, pasakymo kad jis jau nebeiesko, jau surado, issirinko savo moteri...bijau kad kol tai ivyks balta suknele prie rauksleto veido nelabai kaip atrodys ...verysad.gif , o ir vaikuciu noriu tik santuokoje... blush2.gif
Atsakyti
o as galvojau kad tik man taip galva suka ir atrodo nera kitu klausimu ar problemu ... bet sita didziausia ir opiausia MAN... o klausimais jie varo i nevilti tikrai ...
ir atrodo kad jokio atsakymo< TYLA> yra geriau negu bet kokie zodziai ...
o apie laisves ir gyvenimus po ir pries kita kalba... svarbiausia tai kas bus ... i tai ir reikia žurėti ...
tikintiems, zinantiems ir laukiantiems seksis labiausia
iki...
Atsakyti
mane tevai labai spaudzia. Kai draugas kartu buna, tada kazkaip nieko nesako, galim normaliai bendraut. Kai tik as su tevais viena, is karto prasideda tardymai kone. Baigiasi tuo, kad namie beveik nebebunu... schmoll.gif
Atsakyti
manes gimines dar neklausineja smile.gif. tik va draugai tai jau klausia :)sia savaite tai isvis kaskas jiems igele. smile.gif vos ne kasdien klausimai smile.gif
Atsakyti
mane tai ir uzknisa tokie klausimai, kada zenysies.nu negaliu pakest doh.gif kai noresiu tai ir apsizenysiu
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 08 16, 10:25)
O kas čia nenormalaus?  blink.gif Lyg gyvenimas tik susituokus prasideda...

Ar dėl to verta laukti pensijos? Viskam yra savas laikas. Jei draugaujama 10 metų, o dėl santuokos planų nulis, tai geriausiu atveju tokia pora vieną dieną konstatuos, kaip šiais laikais madinga, tokį dalyką: atėjo laikas arba tuoktis, arba skirtis.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 19:38)
Ar dėl to verta laukti pensijos? Viskam yra savas laikas. Jei draugaujama 10 metų, o dėl santuokos planų nulis, tai geriausiu atveju tokia pora vieną dieną konstatuos, kaip šiais laikais madinga, tokį dalyką: atėjo laikas arba tuoktis, arba skirtis.

Galimas ir trečias variantas: nei tuoktis, nei skirtis thumbup.gif
Atsakyti
Mus uošviai kelis metus terorizavo - bijojo, kad išsiskirsim, o kai pagaliau apsiženijom, dar labiau bijo (ir taip jau beveik 10 metų) doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Mane mama i mociute labiau prievartauja...o jo gimine visai nieko nesako..smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2007 08 20, 08:59)
Galimas ir trečias variantas: nei tuoktis, nei skirtis  thumbup.gif

Labai retas atvejis. Toks sprendimas retai laikomas galutiniu - dažniau galvojama, kad KOL KAS ir taip gerai.
Atsakyti
As su savo vaikinu draugauju jau 4,5 metu smile.gif tai tas klausimas yra labai daznas, kaip susitinki su giminem tai tik ir klausia "nu kada jau tuoksites?' mane sis klausimas labai erzina, jau atsibodoi viesiems kartoti: "ateis laikas ir susituoksim" bet jie kazkodel sito nekaip negali suprasti g.gif
Atsakyti