Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kamuoja giminės su klausimu, kada "ženysies"?

as tai ish viso, slepiu, kad turiu drauga. nenoriu as tu "santuokiniu" klausimu.. ir taip jau beveik 3 metus..... uhu... ax.gif blush2.gif na, nieko nepadarysi...
Papildyta:
o siaip, tai kai man 25 buvo, tai labai klausinejo, kada as cia drauga koki uzhsiveisiu ir pradesiu jiems anukus gimdyti... tai pasakiau, kad OK, pagimdysiu ir jie priziures mano vaikuti.. o jie man sako, neee, mes norime valandzikei ateiti ir pazaisti ir iseiti, mes jau pagyvene, mes norime ramiai miegoti.. apvadinau tevus egoistais ir pasakiau, kad niekada gyvenime netekesiu ir negimdysiu jokiu vaiku.. tai dabar tyylaaaaaaa.... ir man geraaaa.... pagaliau.
Atsakyti
Mūsų nekamavo tongue.gif Kaip tik visi klausė, jūs taip greitai ženijatės, nenorit pagyventi kartu be vestuvių? tongue.gif
Atsakyti
Drauges ir gimines vis klausineja kada gi zenysiuos, o darbe juokais sako kad dabar dar nesizenyk, dar palauk g.gif
Atsakyti
Oi mane tai jau juodai kamuoja.. Nes jau ir draugauju ilgai, o ir is gimines kaip ir viena likau netekejusi, tai per kiekviena baliu ar susitikima vistiek kazkas uzves sia tema. Paskui prasideda aiskinimai ir irodinejimai, kad jau laikas, reikia ir pan.

Na bet man dzin, neimu i galva, tekesiu, kai pati noresiu biggrin.gif
Atsakyti

Oi dar ir kaip kabinėjasi ir nervina
Tai kada vestuvės kada vaikai?gun_bandana.gif
Atsakyti
Mane irgi kankino kazkur iki 26m., po to apsiramino tik tevu tyliai paklausdavo ar draugo neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Mane kamuoja.. Vienintele is gimines likau netekejusi ir draugauju netrumpai. Per kiekviena baliu daro spaudima biggrin.gif Bet as stipri tongue.gif
Atsakyti
Mane kartais erzina - tai gal jau jus zenisites?
as tada uz tokia klausima, visada atsaunu, -o koks skirtumas?
Arba atkertu, kad pati noriu dar keliose ju sudalyvauti drinks_cheers.gif , o tada joooo wub.gif
Atsakyti
Blogesnis variantas, kai atsiranda rūpestinga klasiokė, kuri vis klausia (ir net tik manęs), kada aš ištekėsiu.. Nors pati netekėjusi. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieve: 08 spalio 2007 - 05:22
QUOTE(Pieve @ 2007 10 07, 20:22)
Blogesnis variantas, kai atsiranda rūpestinga klasiokė, kuri vis klausia (ir net tik manęs), kada aš ištekėsiu.. Nors pati netekėjusi.  blink.gif

cia tai mane prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
kamuja, kurgi ne... Ir giminės, ir tėvai biggrin.gif kaip nekamuos jeigu draugaujam jau 5 metus...
Atsakyti
Kamuoja..Ir dar prideda: jau vaiku tueti butu laikassssss..
Ir kamuoja ne tik gimines, bet kas tik netingi schmoll.gif
Atsakyti