Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

sveikutes kaip man blogai vidurius leidzia juodai silpna nieko nesinori verysad.gif i darba nejau antra diena doh.gif nes pilva skauda viduriavimas baisinis nesuprantu kas pasidare
kaip jus laikotes
Atsakyti
siandien vaziavau i miesta, tai suko kaip reikiant:(. o grizus namo, dabar taip silpna pasidare, akyse juoda, pilva skauda, pykina. atrodo, tuoj nugriusiu:( gal sitas blogumas grizus del perkaitimo. as sunkiai pernesu toki ora. arba vaistai su saule sureagavo. einu i lova atsigulsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 14 rugpjūčio 2007 - 14:06
Sveikutes, mergaites, uzjauciu jumi del prastos sveikateles verysad.gif as tai i viduriavima net demesio nebekreipiu zinau kad jis buvo yra ir bus blink.gif tik puslyte streikuoja siek tiek unsure.gif buvau pas homeopata israse man nauju vaistuku reikes nuo 5nio pradet gert, dar temoj Opinis koalitas pasiskaiciau apie Balvociutes zoleles, jos labai padejo mergaitem serganciom sia liga, tai paprasiau vienos mergaites kontaktu sakiau reiktu pasiskambint gal ir man galetu padet g.gif
sveikatos ir stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
o as visa diena verkiu matyt jau nervai paslijo nuo sitos ligeles depresija angel_sadangel.gif cray.gif cray.gif eisiu pas psichiatra nes ragai prisigalvoju visko jai i darba nebuvau taip prastai kad baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 08 14, 17:34)
o as visa diena verkiu matyt jau nervai paslijo nuo sitos ligeles depresija angel_sadangel.gif  cray.gif  cray.gif eisiu pas psichiatra nes ragai prisigalvoju visko jai i darba nebuvau taip prastai kad baisu verysad.gif

Sveikos 4u.gif
skaitinėju ir žiuriu kad sveikatytės nekokios jums verysad.gif laikykites mergytes wub.gif
Lynkute, gal nuo maisto užėjo tas viduriavimas g.gif aš visiškai atsisakiau pomidorų, nes pastebėjau, kad nuo jų pilvas tik burbuliuoja doh.gif dabar Lepikol geriu, kažkaip man nuo jo geriau.
Susiradau ir aš darbelį, rytoj eisiu formintis, bet baimė didelė verysad.gif pergyvenu labai dėl savo žarnyno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistė @ 2007 08 15, 14:20)
Sveikos 4u.gif
skaitinėju ir žiuriu kad sveikatytės nekokios jums verysad.gif laikykites mergytes  wub.gif
Lynkute, gal nuo maisto užėjo tas viduriavimas g.gif aš visiškai atsisakiau pomidorų, nes pastebėjau, kad nuo jų pilvas tik burbuliuoja doh.gif dabar Lepikol geriu, kažkaip man nuo jo geriau.
Susiradau ir aš darbelį, rytoj eisiu formintis, bet baimė didelė verysad.gif pergyvenu labai dėl savo žarnyno doh.gif

zinokit mergaites tas viduriavimas yra nuo nervu doh.gif
Papildyta:
skaiste.o tu pries gimdyma jau sirgai?ar poto susirgai dzs?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 15, 17:47)
zinokit mergaites tas viduriavimas yra nuo nervu  doh.gif
Papildyta:
skaiste.o tu pries gimdyma jau sirgai?ar poto susirgai dzs?

ne,prieš gimdymą nesirgau, o susirgau prieš 3 metus doh.gif kaip įstojau mokytis viskas buvo normaliai, bet po pirmo pusmečio egzaminų sesijos ir prasidėjo. Aš tikiu kad čia viskas nuo nervų. Man plius prie to dar prisidėjo ir skrandis t.y. skrandžio refliukas. Kažkur skaičiau kad dzs ir tas refliuksas susijusios ligos
Atsakyti
o as kai mokiausi dar nebuvo to dzs tik po egzu buvo nerimo priepoliai bet issigydziau ir normaliai buvo po nesivystancio nestumo labai pergyvenau ir daug antibjotiku vartojau ir po dvieju menesiu atsirado apgaulingas noras nors viduriavimo nebuvo is pirmo nesupratau kas darosi nes dar nebuvau apsisvietus apie si sindroma tik poto kai pradejau viduriuoti kreipiausi i medikus ir tada paaiskejo kad dzs doh.gif g.gif
o poto po pusmecio nuo sito sindromo atsirado depresija bet dar nebuvo taip blogai ,dabar kuo toliau tuo sunkiau pernesti sia liga doh.gif
Atsakyti
o skaite tu lepicoli kiek kartu per diena geri ir kada?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 15, 18:40)
o skaite tu lepicoli kiek kartu per diena geri ir kada?

geriu kartą per dieną pusvalandį prieš valgį. ištikrjųjų jį reikia gerti du kartus per dieną sumaišant jį su vandeniu. Po dviejų savaičių dozę reikia sumažinti pusiau.
Atsakyti
as kai geriu,tai geriu vakare,bet dozes nemazinu
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 15, 19:22)
as kai geriu,tai geriu vakare,bet dozes nemazinu

Tina ar yra kiek geriau kai juos vartoji
Atsakyti