Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(sapokiene @ 2007 08 24, 22:34)
sveikos visos norejau tik paklausti ar kuri bandete isspresti sia problema naudojant stai ka http://www.gintarine...i...=54&id=1700  cia kiek  zinau nauja bet as pati gyvenu uk ir  seniai naudoju  thumbup.gif  jei isbandete duokite zinia aciu
Papildyta:
pamirsau o dar viduriuojant stipriai tinka sitas nors parasyta ir vaikam bet suaugusiems super padeda labai http://www.gintarine...i...d=54&id=570 ar naudojate?

sveika! jeigu sakai, kad tas aloe vera juice thumbup.gif tai tikrai pabandysiu bigsmile.gif net smagiau pasidarė smile.gif ačiū už rekomendacijas 4u.gif o tas antras tai nelabai supratau, koks jo veikimas. nuo viduriavimo aš imodium naudoju gal kartą per savaitę, kai svarbi diena rolleyes.gif o jeigu stipriai viduriuoju dėl netinkamo maisto, tai stengiuosi nekišti nosies tą dieną iš namų. o tas pirmas, sakai, tau padeda rolleyes.gif

mergos, kur dingot g.gif visos užsiėmusios. aš tai tuoj prapliksiu turbūt cry.gif cray.gif jau radau gerą vaistą (bent jau taip tikiuosi), žinau, ko reik. o jo kaip tyčia nėra vaistinėse ir neaišku, ar bus, nes galbūt tiekėjai neturi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 25 rugpjūčio 2007 - 23:19
QUOTE(katalike @ 2007 08 26, 00:17)
sveika! jeigu sakai, kad tas aloe vera juice thumbup.gif tai tikrai pabandysiu bigsmile.gif net smagiau pasidarė smile.gif ačiū už rekomendacijas 4u.gif o tas antras tai nelabai supratau, koks jo veikimas. nuo viduriavimo aš imodium naudoju gal kartą per savaitę, kai svarbi diena rolleyes.gif o jeigu stipriai viduriuoju dėl netinkamo maisto, tai stengiuosi nekišti nosies tą dieną iš namų. o tas pirmas, sakai, tau padeda rolleyes.gif

mergos, kur dingot g.gif visos užsiėmusios. aš tai tuoj prapliksiu turbūt  cry.gif  cray.gif jau radau gerą vaistą (bent jau taip tikiuosi), žinau, ko reik. o jo kaip tyčia nėra vaistinėse ir neaišku, ar bus, nes galbūt tiekėjai neturi verysad.gif

sveikutes nedingom katalike tik dirbam ir labai neturiu laiko mirksiukas.gif blush2.gif
sekasi labai keistai su ta sveikatyte kai zarnynas nedurniuoja tai pusle pasireiskia doh.gif blink.gif kada aprims galai blush2.gif
reiks pabandyti aloe vera tuos vaistukus ,nors as anksciau leidausi alijosiaus ampules tai kazkaip nepajutau jokio poveikio gal reiktu ilgiau pagerti g.gif

katalike kokius vaistukus ? situos kur patare g.gif sapokiene

kur kitos dingot mergytes parasykit kaip sekasi g.gif blush2.gif kaip sveikatos

Atsakyti
Sveikutes mergaites, as tai skestu darbuose, net vakar reikejo dirbt, tai nepailsejus jauciuos unsure.gif man tai kaip ir visada su sveikata, i viduriavima as net nekreipiu demesio, mane pusle nervina, nes mano darbas judamas, tenka lakstyt po miesta, o ne ofise sedziu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mergytes.geriau as ta aloe vera bet man jokio pagerejimo g.gif o kokio tu vaisto nerandi?
Atsakyti
nu, aš jau buvau užsisvajojusi, kad gal viskas pasikeis su tuo aloe vera, o jūs šitaip sad.gif vis tiek bandysiu. nerandu aš Alpicort F odos tirpalo.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 26, 11:08)
nu, aš jau buvau užsisvajojusi, kad gal viskas pasikeis su tuo aloe vera, o jūs šitaip sad.gif vis tiek bandysiu. nerandu aš Alpicort F odos tirpalo.

o kas tavo odai ?

tina po kiek geri bromazepama tableciu as tai dvi ikalu tai gal ir yra sioks toks pagerejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lynkute: 26 rugpjūčio 2007 - 13:20
QUOTE(lynkute @ 2007 08 26, 14:19)
o kas tavo odai ?

tina po kiek geri bromazepama tableciu as tai dvi ikalu tai gal ir yra sioks toks pagerejimas

as tik puse vakare,bet nera lb gerai visko buna
o kokiu laiku tu geri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 26 rugpjūčio 2007 - 14:08
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 26, 09:25)
Sveikutes mergaites, as tai skestu darbuose, net vakar reikejo dirbt, tai nepailsejus jauciuos  unsure.gif man tai kaip ir visada su sveikata, i viduriavima as net nekreipiu demesio, mane pusle nervina, nes mano darbas judamas, tenka lakstyt po miesta, o ne  ofise sedziu  schmoll.gif

o kaip tu su tuo viduriavimu susitaikei?gal nevisada viduriuoji?as tai tokio tipo darbo kaip tavo negaleciau dirbt,gal tik taip atrodo reiketu ir dirbciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 08 26, 14:19)
o kas tavo odai ?

mano odai nieko, tas tirpalas nuo didelio plaukų slinkimo.

šiandien pusę dienos į wc laksčiau. nu nervina. svarbiausia, kad nieko blogo nei vakar, nei šiandien nevalgiau. ar gali taip būti nuo salotų g.gif o gal nuo vitaminų? nes visokių prisipirkau ir geriu. ai, čia jau net neverta ieškoti atsakymo. o dar pilvą skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 08 26, 15:39)
mano odai nieko, tas tirpalas nuo didelio plaukų slinkimo.

šiandien pusę dienos į wc laksčiau. nu nervina. svarbiausia, kad nieko blogo nei vakar, nei šiandien nevalgiau. ar gali taip būti nuo salotų g.gif o gal nuo vitaminų? nes visokių prisipirkau ir geriu. ai, čia jau net neverta ieškoti atsakymo. o dar pilvą skauda  doh.gif

as zinok stengiuosi nevalgyti salotu nes ir man leidzia blush2.gif nuo vitaminu nemanau schmoll.gif g.gif
jokiu kopustu ,jokiu agurku nei raugintu nei zaliu ,na pamidorus su grietine tai valgau
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 08 26, 16:09)
as zinok stengiuosi nevalgyti salotu nes ir man leidzia blush2.gif nuo vitaminu nemanau  schmoll.gif  g.gif
jokiu kopustu ,jokiu agurku nei raugintu nei zaliu ,na pamidorus su grietine tai valgau

tai man atrodo kaip tik geriau agurkai negu pomidorai nu aisku kaip kam g.gif
Atsakyti
nezinau kaip susitaikiau, bet jau atsibodo mastyt, kaip blogai, kad as ta liga sergu, man tai nebuna dienos, kad neviduruociau, bet jei nera pablogejimo, tai zinau, kad man pora val ryte uzteks kad isividuruociau tada ikalu kokio loperamid pora kartais ir fsio vaziuoju i darba unsure.gif na su autu tai nerizikuoju vaziuot, nes man zarnynas toks ant "ribos" pradzioj ryte buna, paskui jau viskas susitvarko, jei kokio maisto netinkamo nesuvalgau blink.gif
kartais pagalvoju, kad kancia su tokia liga toki darba dirbt, bet is kitos puses gal sumazes ta priklausomybe nuo wc doh.gif nes bent jau slapintis as noriu istisai, nors pusle aisku ne visada buna pilna, tad kai pasonej buna wc dazniau ir lakstai, buvo atvejis kad nezinojau kiek laiko dirbsiu ir kur wc yra, tai xanax teko ikalt, nes tada jau baisu buvo pasidare...

Papildyta:
nu zodziu neplanuoju as tam darbe ilgai uzsibut vistiek, nes itampa, kai reikia isvaziuot kazkur per ilgesni laika vistiek is proto isvarytu unsure.gif bet negrazu iskart iseit is darbo isidarbinus, o as juk nezinojau kur einu verysad.gif
Atsakyti