Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 3 temele

QUOTE(skaistė @ 2007 08 17, 16:55)
Tina ar yra kiek geriau kai juos vartoji

net nezinau,galima sakyti kad ne doh.gif o tau?
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 18, 11:12)
net nezinau,galima sakyti kad ne  doh.gif o tau?

man tai geriau nuo jų, nors aš kaip ir neviduriuoju, bet viduriukus sutvarkė thumbup.gif ir pilvas man nuo jų žymiai mažiau burbuliuoja
Atsakyti
o man jie nieka nepadejo verysad.gif
Atsakyti
sveikutes mergytes kaip sveikatukes mano tai bloga verysad.gif keliuosi 5 val. kad issibuciau wc pervargus juodai siandie tik du kart buvau bet toks jausmas kad ne karto nebuvau schmoll.gif ir bijojau i darba eiti verysad.gif doh.gif
lepikolis man truputy padedavo bet tik gal menesi g.gif poto organizmas priprato ir nebejauciau to gerumo g.gif
ryt vel i darba reikia jau uzkniso zinokit ta baime ryte triedalioji blogai ,kai nepadarai iki galo blush2.gif irgi blogai tada bijai kad nepramustu kur darbe blink.gif
Atsakyti
sveikos ir nelabai. nu taip, gyvenimas teka sena vaga, kaip matau, visoms verysad.gif man irgi jau nekokios nuotaikos, kai pagalvoju, kad tuoj mokslai prasidės... bet pirmą mėn gal kokių bakterijų pagersiu, o vėliau daugmaž įprasiu kažkiek. nu kaip visad. ta kankynė nedingsta, bet kažkiek pripranti prie to, tai gal lengviau.
aš džiaugiuosi paskutiniu tinginiavimu smile.gif šiandien kine buvom, aišku, aš su imodium ir būtinai iš krašto sėdom doh.gif dabar va sėdžiu vynelį gurkšnoju.
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif man tai kompas sugedo tai parasyt nieko negalejau unsure.gif kas naujo jusu fronte?mano ligos neatsitraukia, darbu daug, istisai ant koju, niekad nezinai i kuri gala teks vaziuot, ka jau kalbet apie wc paiieskas, zodziu biski itampoj gyvenu, dar xanax ikalu tai gyvent galima blush2.gif tik miegucio labai truksta, nepriprantu niekaip taip anksti keltis schmoll.gif kaip Lynkutes puslyte? Kazi kaip Tinos draugui sekas, tikiuos viskas gerai ok.gif ziuriu Katalike vis dar naktineja, bus sunku iprast anksti keltis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedlape @ 2007 08 21, 21:23)
Sveikutes  4u.gif man tai kompas sugedo tai parasyt nieko negalejau  unsure.gif kas naujo jusu fronte?mano ligos neatsitraukia, darbu daug, istisai ant koju, niekad nezinai i kuri gala teks vaziuot, ka jau kalbet apie wc paiieskas, zodziu biski itampoj gyvenu, dar xanax ikalu tai gyvent galima  blush2.gif tik miegucio labai truksta, nepriprantu niekaip taip anksti keltis  schmoll.gif kaip Lynkutes puslyte? Kazi kaip Tinos draugui sekas, tikiuos viskas gerai  ok.gif ziuriu Katalike vis dar naktineja, bus sunku iprast anksti keltis  tongue.gif

sveikute,eiktu pries dvi savaites buvo avarija tai dar raktikaulis neisoperuotas nera vietu klinikuose tai dabar namie buna o operuos tik 08,30d.ziauru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tina1235: 21 rugpjūčio 2007 - 22:01
sveikutes ir as dirbu velai grystu anksti keliuosi ax.gif taip ir sekas blush2.gif
vakar visai nebuvau i wc jus isivaizduojat dar taip nebuvo ,labai bijojau darbe kad gali pramusti ir teks i wc lakstyt blush2.gif g.gif bet viskas gerai buvo kas galejo juos taip uzkietyt g.gif
pusle zinok viena diena geriau kita prastai nes pastebejau kad kai keliu dezes atrodo neislaikysiu nuo svorio o ten keli lasai iskart varau i wc bet irgi pastebejau daugiau ryte ji buna tokia dirgloka blush2.gif
Atsakyti
o lynkute ar buvai pas daktaru?
Atsakyti
uzjauciu tina, kad taip prastai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2007 08 22, 12:22)
o lynkute ar buvai pas daktaru?

buvau bet dar maniskis atostogauja tai tas kuris pavaduoja tik bromazepamo prirase ir viskas verysad.gif ,,sako nenoriu kistis i kito daktaro pacientus,, ir antidepresantu jau neskyre tai 28 diena turi grysti reiks varyti gal kokiu paskirs g.gif nes su zarnynas bludija tai viduriuoju tai visai i wc neinu blush2.gif
Atsakyti
sveikos visos norejau tik paklausti ar kuri bandete isspresti sia problema naudojant stai ka http://www.gintarine...i...=54&id=1700 cia kiek zinau nauja bet as pati gyvenu uk ir seniai naudoju thumbup.gif jei isbandete duokite zinia aciu
Papildyta:
pamirsau o dar viduriuojant stipriai tinka sitas nors parasyta ir vaikam bet suaugusiems super padeda labai http://www.gintarine...i...d=54&id=570 ar naudojate?
Atsakyti