Cia dar nebuvo nagrinetas kitas naudojimosi vyrais aspektas, kuriame neprekiaujama kunu, neparduodami principai ir isvis nera jokio fizinio kontakto ... bet stambaus masto materialine nauda kaip ant delno. As sneku apie moteris, kurias butu galima pavadinti siuolaikinemis geisomis. Nelabai grazios, nelabai seksualios. Tiesiog malonios ir idomios pasnekoves. Be jokiu vilciu apie fizini kontakta. Be jokiu prasymu. Nauda, kaip taisykle, pareina tuomet, kai del gyvenimisku aplinkybiu isnyksti is to vyro aplinkos. Ji ateina rekomendaciju i labai geras vietas forma, darbo pasiulymais, arba ziniomis apie atsilaisvinancias labai geras pozicijas tavo pasirinktame karjeros kelyje. Is tiesu, tie vyra ant taves neisleidzia nei cento, bet ju padetis leidzia pakisti tau tokius "perliukus", kurie atnesa moters seimai labai didele finansine nauda. Sau jie nepraso ir negauna nieko, bet svetimos kisenes saskaita krauna jai turtus. Kaip tada? Ar amoralu priimti tokias dovanas? Ar moteris turetu jaustis kaip nors isipareigojusi? Kaip ja pavadinti, jei ta persona mano, kad paprasciausio "aciu" tokiose situacijose pilnai pakanka ir vis tiek sulaukia is tu vyruku tolesnes "globos"??? Vat kur idomus klausimas??? Ka pasakysit?
Ypac idomu butu isgirsti vyriska komentara su pasvarstymais ko tie vyrukai galetu tiketis is tos bobikes taip ja gododami.
Ypac idomu butu isgirsti vyriska komentara su pasvarstymais ko tie vyrukai galetu tiketis is tos bobikes taip ja gododami.

žiežula, tai tu apie save taip galvoji, o vyrams tu ,matyt, tikra ragana
Užkerėjai. Jei rimtai, tai , ko gero, yra protingo vyro įvertinimas protingai moteriai. Taigi normalu-kam proteguot , rekomenduot kokią vištą ir paskui neturėt kur iš gėdos akių dėt? Darbe juk grožio neužtenka ( na, ne tam darbe, apie kurį visi ankstesni postai
), o savo protą, sugebėjimą mąstyt ir kitokias dalykines vertybes tų nelytinių
kontaktų metu ir įrodei. Įsipareigojus neturėtum jaustis, nes jei gerai dirbi,tai ko dar? Geras darbuotojas didžiulė vertybė.

Pagal Žiežulos pavyzdį tai gali būt ir vyras, nebūtinai netgi boba

Na, cia matau reik ivesti aiskumo. Jei as blizgeciau protu ir darbe, tai nesistebeciau. Siukslintis nesisiukslinu, bet ir neblizgu kai aukso gabalas. Mano aprasytieji bosai i ilgalaikius pokalbius mane itraukia anaiptol ne darbo temomis, nieko intymaus, tiesiog panasu, kad mano doras lietuviskas veidas tiesiog traukia juos uz liezuvio "issikalbejimams"... Kitas idomus momentas, kad pareigybiu grandinej as makaluojuosi labai neaukstai (kolkas...
), o kaip taisykle, bosai su peshkom nesibiciuliauja.
Pasakykim taip, kiek save atsimenu, visada budavo kruva berniuku/vyruku kurie niekada nepakviete manes nei i viena pasimatyma, bet visada atsiliepdavo i mano visus prasymus padaryti si ar ta... Jaunysteje as lengva ranka tai nurasydavau fiziniam patrauklumui ir net nesusimasciau, kad tame gali buti kazkas neiprasto... Bet va po gimdymo, kai to fizinio patrauklumo neliko nei paduju ...
va tada as ir pradejau kilnoti antakiais. Vaizdelis ir praktikos: mokausi privaciam unike (kur irgi patekau ne be savo buvusiu bosu pagalbos). Su pinigais striuka. Apie tai isgirdes vienas mano buvusiu bosu pareiskia, kad priims mane pas save puse etato laisvu grafiku (nieks jo to neprase). Nu as boba nedurna, zinau kokie ten darbai ir ten per pora trejeta valandu nieko nenudirbsi. Ta jam ir skeliu kakton, teiraujuosi kokius darbus jis turi omeny, nes man reik pasvert galimybes ar as galesiu tai ipaisyt i labai jau uzkimsta studiju grafika. Diedulis pareiskia, kad apie tai, kokius darbus man reiks dirbt jis net negalvojas, tiesiog norintis man padeti... Pataria man rupintis studijomis ir del darbo nesirupint...
Nu ir tai tik vienas is pavyzdziu. Kiti buve bosai irgi ne prasciau prasisuka. Ar isties normalu moketi alga uz "nieko vertingo" nedaryma??? Vat ir stebiuosi "kodel???"

Pasakykim taip, kiek save atsimenu, visada budavo kruva berniuku/vyruku kurie niekada nepakviete manes nei i viena pasimatyma, bet visada atsiliepdavo i mano visus prasymus padaryti si ar ta... Jaunysteje as lengva ranka tai nurasydavau fiziniam patrauklumui ir net nesusimasciau, kad tame gali buti kazkas neiprasto... Bet va po gimdymo, kai to fizinio patrauklumo neliko nei paduju ...

žiežula, pati supranti, kad atsakyt rimtai neįmanoma. Visas topų sąrašuose pirmaujančias versijas tu neigi-esą negraži, neprotinga, seksonedavėja
Kas gi lieka- arba tau tiesiog nerealiai sekasi ( na, kiti milijoną išlošia
), arba tu tikrai turi kažką, ko pati nesuvoki. Gal imk kada ir paklausk pas rėmėjus? Žinodama, kas tai, galėsi tobulint

Tai, kad klausiau. Juokiasi, sako, kad tiesiog nori man padeti... Arba kvatodami praso, kad ju nepamirsciau, kai tapsiu milijoniere... Nu ir ka zmogus gali issiaiskint is tokio atsakymo? Ogi nieko. Todel vienintelis dalykas, kas man ateina i galva, tai, kad gal as koks naturalus geisos variantas...
, nes nezinau kam dar zmonijos istorijoje butu pavyke uzdarbiauti is neipareigojanciu pokalbiu.

Zhiezhula, o tu nepavargsti būti jų kempine? juk sugeri jų emocijas, nuoskaudas ir visa kitą balastą...
Anaiptol. Tie pokalbiai niekada nebuna monologais, nes kitaip is kur jie zinotu ko man reikia ir ko noriu pasiekti. Kita vertus, tie zmones labai sekmingi karjeroje, ko gero ir asmeniniame gyvenime, nes apie savo seimas kalba su begaliniu pasididziavimu. Pavargt nepavargstu, greiciau atvirksciai, pasisemiu vilties ir entuziazmo, nes pamatai, kad daug pasieke zmones niekuo ne kitokie nei tu ar as. Tai ikvepia pasitikejimo savim: jei sugebejo jie, galesiu ir as. Tai labiau panasu i lauza prie kurio sedi du zmones ir sukrauna i ji savo sirdies dziaugsma ir nerima. O susyla ir nurimsta abu vienodai, nepriklausomai nuo to kas ka sudegino...