QUOTE(Šiaurė @ 2005 04 15, 15:48)
У него такая же проблема как и Черномырдина, тоесть человек не может на людях, при большой аудитории воспроизводить в речь свои мысли
Я предпочитаю не красивые слова, а умные мысли и действия

O mane nuo jo dvarniaškos su barchatine suknia ir cheminiu načiosu net krečia. Bet ne į temą mes čia.
QUOTE(Smurka @ 2005 04 15, 16:50)
Šiaure, varom geriau mudvi į pietus, į Turkiją. Paspausk ant mano nuorodos ir varom 

После моего визита к чеченцам 3 года назад (

QUOTE(Smurka @ 2005 04 15, 17:08)
Šiaure, kadangi tu jau be sekso esi beveik du mėnesius, manau, nebeprivalai prašyti vyro leidimo 

QUOTE(Noa @ 2005 04 15, 12:38)
Voveriuk! Voveriuk! (...) kaip tos bobos iš vyrų pinigų prašo, kaip, kaip? Na technologija kokia? (...) tikra tundra jaučiuosi gręžimo klausimais
Jei leisi ant galvos užlipti - visuomet užlips. Tai faktas kaip blynas. Jei per 1-2-3 pirmus pasimatymus neatsidavė gulsčia - stačia - sėdom ir dar bala žino kaip ir kur - vadinais neverta gaišti su ja laiko. O jei atsidavė (tai jau šioks toks laimėjimas) toliau bendraujam: nori

Merginos, aš nesimaivysiu: nebuvo mano akiratyje kažkokių gražuolių, galbūt jos ir keltų sąlygas. Buvo tos moterys, kurios a proprio norėjo

Kalbu apie šiuo dalykus būtuoju laiku. Neturiu dabar jokios - nei gražios, nei baisios. Nenoriu ir tiek.
QUOTE(Rasma @ 2005 04 15, 15:26)
Aš Noa'i irgi galiu iš savo pusės galiu pasakyti kaip "gręžti" nieko nedarant 
Mano atveju, tie žmonės jautėsi labai artimi, suprasti, reikalingi, įdomūs man ir pan. Susilaikydavau nuo kaprizų, nuo bėdų dėstymų (pasiguodimų), daug laiko skirdavau pokalbiams ne apie mane, o apie juos, nepamirštant akcentuoti, kad jie yra neeiliniai vyrai
Nebūtinai vyrai nori moterį "pirkti", būna, kad vyrai nori atsidėkoti už nuoširdų bendravimą, o kitaip, nematerialiai to padaryti nemoka 

Mano atveju, tie žmonės jautėsi labai artimi, suprasti, reikalingi, įdomūs man ir pan. Susilaikydavau nuo kaprizų, nuo bėdų dėstymų (pasiguodimų), daug laiko skirdavau pokalbiams ne apie mane, o apie juos, nepamirštant akcentuoti, kad jie yra neeiliniai vyrai

Rasma, taigi taip ir rašiau, nori jie dėmesio ir dovanoja dovanas. Vsio legal'no

voveriau, tu kai rašai, man kartais atrodo, lyg dvejintumeis. Šiaip viskas nornmaliai, net geriau, žinios, bent jau kai kuriose srityse, imponuoja. O štai samprotavimai iš "intymo" ir žmogiškų santykių srities tokie
nu tokie
nu visai
O paveiksliukas geras. Gal originalą turi ant sienos už šarvuotų durų?

O paveiksliukas geras. Gal originalą turi ant sienos už šarvuotų durų?

QUOTE(mamagitana @ 2005 04 15, 17:10)
(...) samprotavimai iš "intymo" ir žmogiškų santykių srities tokie nu tokie nu visai (...)
(...) O paveiksliukas geras (...)
(...) O paveiksliukas geras (...)
Voveriaus mąstymas voveriškas. Aš atskiriu pysių nuo meilės, įsipareigojimus nuo trumpalaikių džiaugsmų. Nejaugi nesuprantama?
Paveiksliukas vadinasi ŽYDAS JOŠKĖ NUPIZDENO VIŠTĄ

QUOTE(mamagitana @ 2005 04 15, 17:24)
(...) aš tai matau daugiau nei dvi spalvas (...)
(...) santykiai tik intymūs net ir be refleksijų (...)
(...) santykiai tik intymūs net ir be refleksijų (...)
1. Tikrai taip, bet jei aš pažerčiau čia visą vaivorykštės spektrą ar kas nors pradėtų nagrinėt visus atspalvius? vistiek komentuotų tik dvi spalvas. Čia juk ne filosofijos paskaitos

2. Užtat su frikcijomis