Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

Kas galėtų suvest su "tinkamais" pašnekovais? Aš labai komunikabili smile.gif
Atsakyti
joo...pasiziurejau i sia temele...ji tyli....ji numire...o kazkada cia taip liepsnojo aistros...ech...
Atsakyti
niekada nesinaudojau vyro pinigine!
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 06 13, 18:47)
niekada nesinaudojau vyro pinigine!

Vyro pinigine nesinaudoji tik jo banko sąskaitą tuštini. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagirtina, šiais laikais grynieji nebemadingi (kišenes ištampo lotuliukas.gif ).
Atsakyti
tikrai nieko blogo nematau,kad vyras kokia brangesne dovanele padovanotu bigsmile.gif nu ir ka?jau eit su juo i lova??nesamone schmoll.gif suprantu tai,kaip palepinima ir jokiu negali buti ,,atsiskaitymu..uz tai juk niekas jo neprase
Atsakyti
Esu kartą išdūrusi viena vyruką, kai jauna ir padykusi buvau ax.gif man tada buvo 17 metų jam 40 na nieko tarp mūsų nebuvo, bet jis sieke mane įtaisyti į meilužes atvirai man tai pasakė bigsmile.gif pasakojo apie savo šeimą, žmoną vaikus, kad jie jam svarbus, bet kažko jam trūksta, žodžiu aš sakiau ne ir viskas man to nereikia ir šiaip man per senas išvis kažkokiam bendravimui, jis nenorėjo pasiduoti ir siūlė man pinigų sumas kaip avansą, kad tik sutikčiau, įkišo 400lt ir sako na tikiuos kitą kartą susitiksim ir būsi persigalvojus, na žinoma butinai pasakiau doh.gif bet daugiau jo matyti nenorėjau, bet pinigėlių pasipelniau, vadinasi kaip ir pasinaudojau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 13, 00:54)
pasakojo apie savo šeimą, žmoną vaikus, kad jie jam svarbus, bet kažko jam trūksta,

įkišo 400lt

pinigėlių pasipelniau, vadinasi kaip ir pasinaudojau hihihi.gif

Dirbai psichologe lotuliukas.gif , o gero psichologo paslaugos yra brangios lotuliukas.gif

Asiselis jis... ka besakyt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 13 birželio 2007 - 08:41
Kartais jaučiuosi lyg išnaudočiau vyrus. Neturiu nuosavo, tai kartais reikalinga
vyriška pagalba ką nors bute remontuojant, perkant mašiną ar kt. Šiaip man jie patys siūlo pagalbą, bet paskui duoda suprasti, kad pretenduoja į lovą pas mane.
Visada stengiuosi parodyti, kad esu labai draugiška ir vertinu jo draugišką pagalbą,
ir pinigų pasiūlau. Bet jie, aišku, pinigų neima, nori kitokio atlygio tongue.gif O to kito, jie žinoma, negauna. vat ir gaunasi, kad išnaudoju. Nejaugi nėra paprasto draugiškumo, be jokio atlygio? Beje, kai kurie draugai yra ir sėkmingai vedę g.gif
Atsakyti
As esu uz vyru isnaudojima tada kai jie to nori! Juk yra tokiu, kurie zino, kad si moteris ju 'nepamils' , bet jie nori bent kokio rysio ir tai juos tenkina, jie sutinka buti ta prasme isnaudojami ir pinigai jiems nereikalingi ant kojiniu, reikalingi zavioms protingoms moterims palepinti!
Kalbu taip nes zinau, kad uzsienyje tai taip ir yra, ir viskas cia normalu. Gal LT vyrai dar ne tokie gerasirdziai ir tikisi geriausio jei jau moteri lepina...Uzsienyje tai gana normalu.
Mano pazistamos patirtis man parodo, kad ji puikiai keicia gyv. vietas, (boyfriendus kuriu nemyli), keicia darbus, tauposi pinigus...Ir yra islaikoma savo gerbeju, kurie ja dievina. Ji labai grazi, protinga ir kiekvieno vyro svajoniu moteris.
Tai norejau pasakyti, kad ji tai puikiai panaudoja ir gyvena super. Visada islaikoma, susideda tik su turtingais vyrais, ir galima jai tik pavydeti....
Tai vat...vyrai jauciasi tikrais vyrais kai moteris juos lepina demesiu ir siluma, na o uz tai reikia ir moteri palepinti. Zinot kiek uzsienyje turtingu vyru, kurie neturi kur deti pinigu? Kurie iesko moteru ir uz kompanija gatavi pakloti simtais, ir jokio sekso, o tik laikas kartu su zavia moterimi juos tenkina!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruole: 25 birželio 2007 - 14:10
QUOTE(figa @ 2005 01 27, 10:45)
Kaip jūs manot, ar dovanos gautos iš draugų, gerbėjų, taip pat kai sumokama už vakarienę ir pan. įpareigoja moterį jų atžvilgiu?  ax.gif
Manau dažnai vyrai dovanodami brangias dovanas kažko tikisi iš moterų, neretai galvoja, kad gali jas tokiu būdu papirkti, o negavę ko tikėjosi dar paprašo dovanotas dovanas gražinti  rolleyes.gif
Tačiau iš kitos pusės, ir moterys gali pradėti tuo naudotis, "išnaudoti" blogų ketinimų neturintį vyruką  smile.gif
Tad labai įdomu, kur yra ta riba?  unsure.gif

Dovanas galima ;priimti, bet nereikia parodyti, kad uz tai jie gali is moteru gauti kazka daugiau, nei tik draugyste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistruole @ 2007 06 25, 15:09)
Tai vat...vyrai jauciasi tikrais vyrais kai moteris juos lepina demesiu ir siluma, na o uz tai reikia ir moteri palepinti. Zinot kiek uzsienyje turtingu vyru, kurie neturi kur deti pinigu? Kurie iesko moteru ir  uz kompanija gatavi pakloti simtais, ir jokio sekso, o tik laikas kartu su zavia moterimi juos tenkina!!

Jūs kokioj pijarščikų agentūroj dirbat? cool.gif

Ale tikrai, tas užsienis - vien aukso kasyklos, visi tik nešioja ant rankų, ypač merginas iš Rytų Europos, savų nereikia, limuzinais vežioja ir nieko už tai mainais nenori... jooo... bliamba, sako labai negerai darbe sapnuot, žolę rūkyt ar kokainą šniaukšt doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 13, 09:40)
Dirbai psichologe  lotuliukas.gif , o gero psichologo paslaugos yra brangios  lotuliukas.gif

Asiselis jis... ka besakyt... doh.gif

doh.gif Kitą kart taksistui nemokėsiu, o dar pati sąskaitą pateiksiu už jo gyvenimo istorijos ir bėdų išklausymą, tsakant, psichologo paslaugas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 26 birželio 2007 - 11:01
O gal ir dirbu?..
Labai jau neitikinamai skamba, kad turtingi vyrai nori ne tik sekso? Protingas ima, turtingas duoda. abu lieka laimingi smile.gif
Na man neteko vyru piniginemis naudotis, bet as is pazistamu patirties kalbejau.
Atsakyti