Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

QUOTE(Meškuolė @ 2007 07 25, 17:30)
Nemalonu tai nemalonu. Tiesiog arba keiti savo požiūrį į tai, arba kalbiesi. O gal ir jam nemalonu, kad tu pati už save moki, tik jis nedrįsta pasakyti?

na, nzn, jei jam taip jau butu nemalonu, tai jis grieztai neimtu pinigu. Vakar pirkome po paprasciausia Fiji pieno gerima ir atskaiciavusi lygiai jam padaviau prie kasu - jis nieko nesakes paeme...Smulkmena, bet kazkaip istringa,
Papildyta:
[quote=torasama,2007 07 25, 17:01]
Jei dovanos iš širdies tai juk nebutina "atsiskaityti".
O jei jauti kad dovanos "pabyra" kaip iš gausybės rago ir dar sulauki "prašom susimokėti (skirk laiko, pamalonink dėmesiu)", o nuoširdumo nė kvapo ax.gif .
Tad su tokiais naudos siekėjais nėr ko ir prasidėti. mirksiukas.gif... nebent tai priimtina abiems. doh.gif

Papildyta:

Na, atnesus saskaita as pati pasisiulau sumoketi, jis "pasilauzo", bet pinigus visada priima. man darosi gaila pinigu tokiems dalykams.
Ar tureciau visai nesiulyti ir laukti, kol jis atsiskaitys?

P.S. Kartu negyvename.
[/quote]

Gerai vaikinukui, "pasilaužo", bet pinigus priima ax.gif ,
Sveikintinas ir tavo savarankiškumas thumbup.gif
Laukti, kol jis susipras atsiskaitinėti neverta g.gif
Geriau užsimink jam, kad nevisada gali susimokėti ir kad butu, malonu jausti jo rupestį tavimi unsure.gif wub.gif
[/quote]

na, negaliu nesakyti, kad jis laukia, kol as susiprasiu susimoketi, bet pastebiu, kad jis "lauzosi" tik del vaizdo. Negaliu jam pasakyti, kad jis manimi nesirupina, nes jis juk visada atsisako imti is manes pinigus (lauzosi). Idomi tokia situacija..
Turbut as pasakysiu, kad imu taupyti ir kad nenoriu daug leisti pinigu pramogoms.Gal susipras? g.gif
Atsakyti
Vyrai užuominų nesupranta.
O problema kame: kad tau atrodo, jog vyras turi mokėti už tave, ar kad tu nenori niekams pinigų švaistyti?
Atsakyti
Jokiu problemu su vryro pinigine ateini ir sakai man ryt reiks tiek ir tiek pinigu , ir duoda smile.gif
Atsakyti
niekada schmoll.gif slyksciai jauciuosi prasydama, todel niekad to nedarau, savus pinigus leisti maloniausia smile.gif
Atsakyti
geriausia sudet pinigelius i bendra..nors nesvarbu kur ar pas ka padeti , vistiek bendri, kam reikia tas pasiima bent jau pas mus taip.
Atsakyti
Mano nuomone, dovanos yra dovanos. Jos yra pats neegoistiškiausias dalykas - kokios sulaksi reakcijos nežinai ir tikėtis nieko neturėtum. Dovanas dažniausiai priimu, tačiau leidžiu žinot, kokia mano nuomonė. Savo MB keletą kartų net sakiau - neišlaidauk, materialios dovanos neteikia man tiek džiaugsmo kaip tos, kurios parodo įdėtą darbą ir laiką. Pati stengiuosi daug dovanoti, bet niekada nieko nesitikiu.
Atsakyti
Visada, su koki uvyru bepietauciau (dalykinis ar draugiskas susitikimas), pasisiulau pati susimoketi. O tada jau pagal situacija reaguoju: kartais leidziu apmoketi uz save, kartais pati susimoku..

Naivus tie vyrai, kurie galvoja, jog uz sulciu stikline jau mergina "atidirbti" tures. Prostitutes gi tikrai brangiau kainuoja blink.gif lotuliukas.gif

Nors siaip man smagu, jei vyras bent pasisiulo sumoketi. kazkaip tai dvelkia siek tiek senosiomis manieromis ir vyriskumu... ax.gif
Atsakyti
Man ir maloniau saus leisti ir niekam nesijaust skolinga, nors mane nervintu toks vyras jei kokiam restorane as mokeciausi , na kalbu apie savo vyra, mane aplamai nervina moterys kuriso gyvena is vyru, na tokios moterys man tustokos ir ju probemos, kaip pasakyciau "man tokios problemos", siaip gyvenimas jau taip sutvertas , kad kad kazko sieki, tada tikrai tobuleji ir jauti kad gyveni.
Atsakyti
As tai irgi linkusi buti savarankiska finansiniu atzvilgiu VISUR ir VISADA. Kazkaip zema butu jaustis vyro islaikomai...
Atsakyti
Pas mane tai situacija tokia, jog susipazinau su vyru, turtingu vyru. Patinku as jam, o jis mane taip pat traukia. Zodziu santykiai vystosi link rimtos draugystes. Bet va, dabar kalbant apie tuos visus mokejimus kavineje, uz pramogas ir pan. As esu studente, pinigu minimumo minimimas, kai jam tuo tarpu su pinigais bedu nera, tad ir lankosi jis tokiose vietose kur kainos atitinkamos, ten vedasi ir mane. As net noredama negaleciau uz save susimoketi. Tad dabar kai daugelis cia sneka, jog zema buti islaikomai, leistis, kad moketu uz tave ir pan., tai ka tokiu atveju daryt, nesizemint ir palikt zmogu, kuris tau mielas sirdziai? Juk nesamone.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2008 05 06, 22:42)
Pas mane tai situacija tokia, jog susipazinau su vyru, turtingu vyru. Patinku as jam, o jis mane taip pat traukia. Zodziu santykiai vystosi link rimtos draugystes. Bet va, dabar kalbant apie tuos visus mokejimus kavineje, uz pramogas ir pan. As esu studente, pinigu minimumo minimimas, kai jam tuo tarpu su pinigais bedu nera, tad ir lankosi jis tokiose vietose kur kainos atitinkamos, ten vedasi ir mane. As net noredama negaleciau uz save susimoketi. Tad dabar kai daugelis cia sneka, jog zema buti islaikomai, leistis, kad moketu uz tave ir pan., tai ka tokiu atveju daryt, nesizemint ir palikt zmogu, kuris tau mielas sirdziai? Juk nesamone.

nesiparink. jis - turtingas, tu - studentė, tai tegu vedasi. keista būtų, jei tokiom aplinkybėm dar pareikalautų kad susimokėtum biggrin.gif
tik jeigu santykiai vyniosis toliau, stenkis, kad netaptum priklausoma nuo jo piniginės.
Atsakyti
mes kai einam kur(mes nesusituoke), visada pasisiulau sumoket dali ar viska, bet manasis net nepamenu kada butu sutikes taip moket, nebent as prispiriu nuvezt kokiu saltibarsciu arba veduosi ji pati ir vaisinu is anksto ispejus kad mokesiu as cool.gif
va mano viena drauge tai niekada nesutinka kad uz ja sumoketu, gali net susipykti su kompanjonu bet mokes pati visada unsure.gif
Atsakyti