Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojimasis vyrais

as nieko blogo nematau tame g.gif .juk jiem patinka,kai salia buna grazi moteris,vaiksto nosi uzriete.tai tegul ir isleidzia biski pinigu tam groziui mirksiukas.gif

Atsakyti
kodėl gi ne, jei moki tuo pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
Gerai jei gerai baigiasi toks naudojimasis, kartais pačios moterys paskui gailisi
Atsakyti
Malonu naudotis vyro pinigine, bet lazda turi du galus. g.gif Ar malonu, kada naudojasi moterimis? Jie vadovaujasi ta pačia filosofija. mirksiukas.gif

Asmeniškai man nepriimtina naudotis žmogumi, ar jo pinigine. schmoll.gif Na negaliu save nuvertinti, iki prekės lygmens. Prisipažinsiu mieliau aš moku, nei, kad už mane. Gal manyje tas feministinis pradas labai gajus, bet manę pačią žeistų naudojimasis vyru. mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaitinejau sia tema ir uztikau idomiu pasisakymu. Mane jau senokai kankina vienas klausimas. Gal galite patarti, protingos moterys?
Esu su vaikinu jau metai laiko. Jam 23 metai, dirba, manau, kad uzdirba min.2000 Lt. GYvena su tevais.
Man 21.5 metai. labai daug dirbu,studijuoju, pajamos taip pat didesnes negu vidutines.
Kaip turetu vykti atsiskaitymas pvz. kartu papietavus, jei jis kviecia arba kai vaziuojame i sodyba ir jis krauna pilna vezima maisto, kai man tiek nereikia -per puse, kiekvienas uz save ar jis turi padengti islaidas?
Mano visos drauges stebisi, kad as visada uz save moku. Kelis k. per sav. pakvieciu ji vakarienes pas save, o jis ateidamas nieko neatsinesa...na,bet jo seimoje taip neauklejo - bandau pateisinti.
As esu taupi, man reikia uz kom.paslaugas susimoketi, maistas, mokestis uz studijas, pragyvenimas,taupausi - galvoju apie ateiti. O jis gyvena labiau sau.
Daznai tenka eiti kazkur su juo,nors pati to nenoriu, nes ji kviecia draugai arba reikia palaikyti bendravima su kai kuriais draugais ir man tenka paciai susimoketi.
Na, atnesus saskaita as pati pasisiulau sumoketi, jis "pasilauzo", bet pinigus visada priima. man darosi gaila pinigu tokiems dalykams.
Ar tureciau visai nesiulyti ir laukti, kol jis atsiskaitys?

P.S. Kartu negyvename.
Atsakyti
na cia vyru bedos jei jie dovanodami dovanas kazko tikisi mainais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 17, 02:13)

Tikrai nepatariu staiga nieko nepaaiškinus pradėti elgtis kitaip nei visada. Manau turi rasti būdą, kaip apie tai atvirai pasikalbėti.
Atsakyti
Apvalute, draugauji su vaikinu jau metai. Tau kažkas nepatinka. Tiesiog nueini ir pasakai jam, kas tau nepatinka. Kaip turi būti, sprendžia kiekviena pora savaip. Nėra čia taisyklių. Ne viduramžiai juk.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 07 25, 15:54)
Apvalute, draugauji su vaikinu jau metai. Tau kažkas nepatinka. Tiesiog nueini ir pasakai jam, kas tau nepatinka. Kaip turi būti, sprendžia kiekviena pora savaip. Nėra čia taisyklių. Ne viduramžiai juk.

bet man labai nemalonu apie tai kalbeti...Anksciau visada manydavau, kad tik vyrams moterys "kainuoja" - t.y.vakarienes, dovanos, geles ir pan. Bet pasirodo, kad ir vyrai siais laikais "kainuoja"
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 25, 15:07)
bet man labai nemalonu apie tai kalbeti...

Suprantama, bet ar geriau vieną kartą nemaloniai pasikalbėti, ar nemaloniai gyventi metų metus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei dovanos iš širdies tai juk nebutina "atsiskaityti".
O jei jauti kad dovanos "pabyra" kaip iš gausybės rago ir dar sulauki "prašom susimokėti (skirk laiko, pamalonink dėmesiu)", o nuoširdumo nė kvapo ax.gif .
Tad su tokiais naudos siekėjais nėr ko ir prasidėti. mirksiukas.gif... nebent tai priimtina abiems. doh.gif

Papildyta:

Na, atnesus saskaita as pati pasisiulau sumoketi, jis "pasilauzo", bet pinigus visada priima. man darosi gaila pinigu tokiems dalykams.

P.S. Kartu negyvename.
[/quote]

Gerai vaikinukui, "pasilaužo", bet pinigus priima ax.gif ,
Sveikintinas ir tavo savarankiškumas thumbup.gif
Laukti, kol jis susipras atsiskaitinėti neverta g.gif
Geriau užsimink jam, kad nevisada gali susimokėti ir kad butu, malonu jausti jo rupestį tavimi unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 07 25, 14:07)
bet man labai nemalonu apie tai kalbeti...Anksciau visada manydavau, kad tik vyrams moterys "kainuoja" - t.y.vakarienes, dovanos, geles ir pan. Bet pasirodo, kad ir vyrai siais laikais "kainuoja"

Nemalonu tai nemalonu. Tiesiog arba keiti savo požiūrį į tai, arba kalbiesi. O gal ir jam nemalonu, kad tu pati už save moki, tik jis nedrįsta pasakyti?
Atsakyti