Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 15:21)
O tai kaip gi kitaip?

gal prie savo niko gali prisirasyti 2000 m. pr. m. e.? g.gif tada bus aisku su kuo kalbiesi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 15:21)
O tai kaip gi kitaip?

o kitaip tai, va grizta zmona po darbo.. namai spindi, vaikuciai tvarkingai susodinti zaidzia, isskalbta, valgyti padeta, salia lekstes kuponas i grozio salona.. ir..zmona pagalvoja, kad mire. rolleyes.gif

P.S. vyras aisku atidirbes visa diena, vaikucius sumigdo, suruosia rubus, daiktus i darzeli/mokykla ir pusrycius zmonai, ir eina i lova buti nuostabiu meiluziu rolleyes.gif

kur teisybe is vis?.. ax.gif as bandau pasakyt, kad buiti reikia dalintis (protingai). Nesakykit, kad vyrai tuo klausimu durni. Patys renkames su kuo gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:44
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 13:33)
o kitaip tai, va grizta zmona po darbo.. namai spindi, vaikuciai tvarkingai susodinti zaidzia, isskalbta, valgyti padeta, salia lekstes kuponas i grozio salona.. ir..zmona pagalvoja, kad mire.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 15:32)
mano MB kai su vaiku vienas diena pabuvo - tai sako  doh.gif  kad jam lengviau darbe dvi paras darbe dirbti, nei vaika priziureti,  bigsmile.gif  Zymiau blaiviau pradejo ziureti i mano pareigas. Iskarto dingo posakiai , tipo "sedi namie - nieko neveiki"  doh.gif

Gal dar pradėjo mokėt jums atlyginimą? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:45)
Seimoje moters rupestis - palaikyti seima, jos zydini, sukurti jaukia ir silta aplinka, kad noretusi kiekviena vakara grizti i jaukus namus. Moteris kaip seimos geruoji dvasia, kaip feja  blush2.gif  blush2.gif  o ne arti, kaip arklis - tam yra vyrai! Vyras mamuta medzioja ir namo nesa  biggrin.gif  biggrin.gif

Keista pora - fėja ir arklys mastau.gif
QUOTE(nebijau @ 2007 07 04, 14:56)
Situacija: moteris uzdirba 2000, vyras 1000. Bendras biudzetas 3000lt. Vyro masina suluzo, reikia 1500lt remontui. Klausimas-kuri zmona bus ideali ir uos tuos pinigus be bambejimo, vien tik todel, kad BIUDZETAS BENDRAS biggrin.gif

Duosiu! bigsmile.gif Todėl, kad tai bendro naudojimo daiktas. Kaip tualetinis popierius panašiai rolleyes.gif

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 15:12)
O man atrodo, kad vyrai labai dažnai turi labai plačias proto ribas - va sėdi pilvūzą ant kompo stalo pasidėjęs, vriedą visokį rašo, o vaizduoja, kad smarkiai dirba - tada grižęs namo kumščiu į stalą - boba, ėst duok... neduosi - į kabaką einu... ir visai nevertina, kai moteris po darbo dienos paima vaiką iš darželio, padaro vakarienę, indus suplauna, skalbinius išdžiausto (jei vyras ne skrega ir nupirko automatinę skalbimo mašiną ir nereikia rankom skalbt), su vaiku pažaidžia, ji nuprausia, užmigdo... TIKRIEMS vyrams tai atrodo normalu - čia moters pareiga - bet neduok dieve moteris užsinori iš JO pinigų lūpdažį naują nusipirkt  schmoll.gif  Tada va ir skaičiavimai prasideda...

Taigi tikras vyras tik dėl to ir dirba unsure.gif Dėl malonumo ir dar dėl to, kad jo moteris būtų graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 04, 15:41)
Gal dar pradėjo mokėt jums atlyginimą?  biggrin.gif  thumbup.gif

Maniškis man mokėdavo - duodavo pinigėlius ir sakydavo - nusipirk ką nors sau, vis tiek tuos pinigus būtume auklei padovanoję... tongue.gif kiekvieną mėnesį gaudavau nemažą atlyginimą - apatiniams, kosmetikai, soliariumui, masažui ar pan thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 15:46)
Maniškis man mokėdavo - duodavo pinigėlius ir sakydavo - nusipirk ką nors sau, vis tiek tuos pinigus būtume auklei padovanoję... 

a tik del to ir teduodavo?.. console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:47
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 13:45)

taip biggrin.gif darbinis toks arkliukas sakyciau, bet mylimas ir priziuretas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 15:45)

..ir nori zmogisku santykiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 13:48)
..ir nori zmogisku santykiu mastau.gif

zmoniski santikiai yra ne mano norai - tai mano kasdienybe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 15:16)
sita..ooo, ko jus isvis zenijates, kartu gyvenat, jei jau is anksto siaip ar taip viskas aisku..  unsure.gif ..vyrai gi paprasti.. jei sugebi viska pati pasidaryti, tai daryk nu..  unsure.gif

nu tai as ir esu senmerge, bet kadangi palikuonkiu norisi, tai ieskau tokio vyro, kuris neisizeistu isgirdes zodzius ,,vedybine sutartis" ir ,,savo asmenines islaidas kontroliuoju pati" rolleyes.gif

QUOTE(nebijau @ 2007 07 04, 15:21)
Nu tu tikra ateive drinks_cheers.gif Privalai diedui leisti buti geruoju namu burtininku, o pati partisti mamuta bigsmile.gif O dar geriau-mamuta su mersedesu bigsmile.gif

ale tikrai
tik mersai nepatinka, geriau kokia sustresnme audi lotuliukas.gif
rimtai reiks apsvarstyt varianta ji vaiko auginimo atostogu isleist, o ne paciai eit g.gif a tada kontroliuosiu, keik jo kojinems jis pinigu isleidzia, o jis gales buti namu burtininkas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 15:48)
taip  biggrin.gif  darbinis toks arkliukas sakyciau, bet mylimas ir priziuretas  biggrin.gif

Tu matai... mastau.gif O maniškis yra ne arkliukas, ne katinukas ir net ne pupuliukas wub.gif Jei jau lyginti su gyvūnais, tai jisai tigras beveik beee.gif gal dėl to taip skrupulingai neskaičiuoja ar ta antilopė mano pagauta, ar jo mastau.gif
Atsakyti