Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 14:50)
blink.gif  ..sita ooo.. as niekad normalumu negalejau pasigirti, bet..ar nepaprasciau, kad algu diena chebra sumeta pingus i kruva ir ima

Tokiu būdu dažnai pinigai baigiasi antrą mėnesio dekadą. Ypač jei pas kurį nors proto ribos turi plačias ribas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 14:52)
Tokiu būdu dažnai pinigai baigiasi antrą mėnesio dekadą. Ypač jei pas kurį nors proto ribos turi plačias ribas biggrin.gif

pas moteri, ta prasme, jo?.. nu..grozis reikalauja daug.. hihihi.gif
Atsakyti
:koks skirtumas kas kiek uzdirba, jei gyvenam, durnai siuo atveju tariant, seimoj..  blink.gif

Situacija: moteris uzdirba 2000, vyras 1000. Bendras biudzetas 3000lt. Vyro masina suluzo, reikia 1500lt remontui. Klausimas-kuri zmona bus ideali ir uos tuos pinigus be bambejimo, vien tik todel, kad BIUDZETAS BENDRAS biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif  ..sita ooo.. as niekad normalumu negalejau pasigirti, bet..ar nepaprasciau, kad algu diena chebra sumeta pingus i kruva ir ima (proto ribose) kam kiek reikia, is tu paciu visa buitis, visi daiktai SAU (logiska, gi nei as vyro apatinius nesiosiu, nei jis ims mano makiazo priemones, jei netycia uz "svetima" banknota nusipirksim..).. koks skirtumas kas kiek uzdirba, jei gyvenam, durnai siuo atveju tariant, seimoj..  blink.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 14:52)

QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 14:54)
pas moteri, ta prasme, jo?.. nu..grozis reikalauja daug.. hihihi.gif

atsakyma parase Medinis ax.gif be to, as turiu atskiru taupymui skirtu saskaitu, kitaip sakant, skrega esu, o jei savo atskirai nedesiu uz bendroje spinteleje atsirandancius pinigus (nu ju kazkiek turi likt bendras islaidas atskaicius) butu prisipirkta meskeriu ir blizgiu doh.gif lotuliukas.gif

kitaip sakant, pas mane nebutinu daiktu pirkimui yra uzdetas ne, o kai kam 10 meskeriu ir taip tolaiu yra butina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 04, 14:56)
Klausimas-kuri zmona bus ideali ir uos tuos pinigus be bambejimo, vien tik todel, kad BIUDZETAS BENDRAS biggrin.gif

Mašinai tai gal dar duos... Bet jei atėjo žvejybos sezonas ir Romadoje valčių variklių išpardavimas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 14:58)
Mašinai tai gal dar duos... Bet jei atėjo žvejybos sezonas ir Romadoje valčių variklių išpardavimas...

va apie tai as ir kalbu rolleyes.gif
vyras gal ir sutiktu finansuoti sexy kojiniu ir pan. uzsipirkima kaip butina lotuliukas.gif
bet as meskeriu tai tikrai nefinansuosiu, bo man asmeniskai nebutina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 07 04, 14:56)
Situacija: moteris uzdirba 2000, vyras 1000. Bendras biudzetas 3000lt. Vyro masina suluzo, reikia 1500lt remontui. Klausimas-kuri zmona bus ideali ir uos tuos pinigus be bambejimo, vien tik todel, kad BIUDZETAS BENDRAS biggrin.gif

as bigsmile.gif ..mastom logiskai, o gal man kita menesi nuslinks nagai (nuo ranku pvz) ir reikes persodinti (nuo koju pvz), bo busiu negrazi, o man vyras pinigu neduos bigsmile.gif sakys "uzsidirbk ir turesi" bigsmile.gif

oooo tai sita.. man persasi isvada... tai vyras uzimanes valciu, meskeriu, turetu nepaskaiciuot ar gali sau tai leisti ar ne?.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:02
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 14:59)
as  bigsmile.gif ..mastom logiskai, o gal man kita menesi nuslinks nagai (nuo ranku pvz) ir reikes persodinti (nuo koju pvz), bo busiu negrazi, o man vyras pinigu neduos  bigsmile.gif  sakys "uzsidirbk ir turesi"  bigsmile.gif

o jei maniskis nupliktu, as nefinansuociau plauku isodinimo operacijos, bo man ir toks grazus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 15:01)
o jei maniskis nupliktu, as nefinansuociau plauku isodinimo operacijos, bo man ir toks grazus  tongue.gif

ne nu kam vyrui grozis rolleyes.gif svarbu dirba.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 12:50)
blink.gif  ..sita ooo.. as niekad normalumu negalejau pasigirti, bet..ar nepaprasciau, kad algu diena chebra sumeta pingus i kruva ir ima (proto ribose) kam kiek reikia,

Tai kad tos ribos buna dazniausiai skirtingos.. g.gif man ribos - vakariene geroj kavinej, jam gali buti riba - deze alaus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 15:02)
Tai kad tos ribos buna dazniausiai skirtingos..  g.gif  man ribos - vakariene geroj kavinej, jam gali buti riba - deze alaus..  lotuliukas.gif

Proto ribas as suprantu taip, kad siaip ar taip uztektu iki kitos algos. Kazko nesuprantu - arba as durna arba keisti jus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:06
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 14:59)
oooo tai sita.. man persasi isvada... tai vyras uzimanes valciu, meskeriu, turetu nepaskaiciuot ar gali sau tai leisti ar ne?..  unsure.gif

nu jei buvo pasakyta, kad is tos bendros kruveles ir bendros islaidos ir daiktai SAU, tai toj kruvelej sumetus butu pakankamai likucio po bendru islaidu,kad galetu leisti SAU jisai (nu ne uz minimuma abu dirbam)
Atsakyti