Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 15:50)
Na reikia gi žinot... Gaila, žmona už mane daugiau uždirba ir pinigų neprašo. O tai iš kart pasakyčiau - marš į Gariūnus. Ir jokių allways'ų. Ir kotletus į darbą neškis. Ir vietoj Parlament'o - Sent Georg rūkyk. Ir nėr čia ko vynų pirktis, kai samagono praėjusių metų derliaus pilna...

lotuliukas.gif Ujej, įsivaizduoju Medinienės veidą po tokio pareiškimo biggrin.gif

Taip, skaičiau skaičiau skaičiau ir nesupratau - kame visgi ta problema. Moteriškei atrodo nenormalus modelis, kurį ji turi dabar - tai kodėl nekeičia ir vis dar bamba, kad kažkas negerai? Aij ne, dabar pagalvojau, čia taip turi būti - ji pasiguos forume, ir gaus visų atjautą ir palaikymą ir bus laiminga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 15:06)
Proto ribas as suprantu taip, kad siaip ar taip uztektu iki kitos algos. Kazko nesuprantu  g.gif

nemegstu gyvent nuo algos iki algos schmoll.gif
reik prisikaupt juodai dienai, ar didesniems pirkiniams rolleyes.gif
maza kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 14:45)
Vyras mamuta medzioja ir namo nesa  biggrin.gif  biggrin.gif

Sakykit, jūsų realybėj kuris amžius - jei pagal nicką, tai 2006 prieš mūsų erą ar mūsų eros?

QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 14:52)
Tokiu būdu dažnai pinigai baigiasi antrą mėnesio dekadą. Ypač jei pas kurį nors proto ribos turi plačias ribas biggrin.gif

Faktas, patikrinta bandymais su žmonėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuiqis @ 2007 07 04, 15:06)
tai kodėl nekeičia ir vis dar bamba

Butent. Jei leidziasi vadinas viskas gerai nu.. unsure.gif

QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 15:07)
nemegstu gyvent nuo algos iki algos  schmoll.gif

nu, ura. nesakiau, kad negalima taupyti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:10
QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 15:07)
nemegstu gyvent nuo algos iki algos  schmoll.gif
reik prisikaupt juodai dienai, ar didesniems pirkiniams  rolleyes.gif

Aš tai išleidžiu viską ką uždirbu ir viską, ką man bankai gali paskolinti. Ką gali žinot, gal man atidavinėt nereikės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 14:52)
Tokiu būdu dažnai pinigai baigiasi antrą mėnesio dekadą. Ypač jei pas kurį nors proto ribos turi plačias ribas biggrin.gif

O man atrodo, kad vyrai labai dažnai turi labai plačias proto ribas - va sėdi pilvūzą ant kompo stalo pasidėjęs, vriedą visokį rašo, o vaizduoja, kad smarkiai dirba - tada grižęs namo kumščiu į stalą - boba, ėst duok... neduosi - į kabaką einu... ir visai nevertina, kai moteris po darbo dienos paima vaiką iš darželio, padaro vakarienę, indus suplauna, skalbinius išdžiausto (jei vyras ne skrega ir nupirko automatinę skalbimo mašiną ir nereikia rankom skalbt), su vaiku pažaidžia, ji nuprausia, užmigdo... TIKRIEMS vyrams tai atrodo normalu - čia moters pareiga - bet neduok dieve moteris užsinori iš JO pinigų lūpdažį naują nusipirkt schmoll.gif Tada va ir skaičiavimai prasideda...
Atsakyti
as kazkaip sitoj temoj pradedu jaustis kaip ateive unsure.gif
bo visos tos frazes, kad vyras privalo islaikyt seima, parvilkt mamuta, jei truksta pinigu, turi susirast geresni darba, moteris yra namu feja, moters alga jai, vyro viskam ir t.t. man atsiduoda tokaiis viduramziais doh.gif
padariau isvada, kad tevas mane neteisingai auklejo lotuliukas.gif susirasciau daba koki dieda su didele pinigine ir kepinciausi kaiuras dienas soliariumuose, o daba dirbu ir uzdirbtus pinigus skaiciuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 15:12)
O man atrodo, kad vyrai labai dažnai turi labai plačias proto ribas <..>

sita..ooo, ko jus isvis zenijates, kartu gyvenat, jei jau is anksto siaip ar taip viskas aisku.. unsure.gif ..vyrai gi paprasti.. jei sugebi viska pati pasidaryti, tai daryk nu.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 14:17
[quote=alter ego,2007 07 04, 13:09]
Sakykit, jūsų realybėj kuris amžius - jei pagal nicką, tai 2006 prieš mūsų erą ar mūsų eros?

Cia buvo pasakyta "abstrakciai", jei ka. O tu visokiu feminizmo ir moters visagales ideju tikrai nemegstu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 15:13)
as kazkaip sitoj temoj pradedu jaustis kaip ateive  unsure.gif
bo visos tos frazes, kad vyras privalo islaikyt seima, parvilkt mamuta, jei truksta pinigu, turi susirast geresni darba, moteris yra namu feja, moters alga jai, vyro viskam ir t.t. man atsiduoda tokaiis viduramziais  doh.gif
padariau isvada, kad tevas mane neteisingai auklejo  lotuliukas.gif  susirasciau daba koki dieda su didele pinigine ir kepinciausi kaiuras dienas soliariumuose, o daba dirbu ir uzdirbtus pinigus skaiciuoju  lotuliukas.gif

Nu tu tikra ateive drinks_cheers.gif Privalai diedui leisti buti geruoju namu burtininku, o pati partisti mamuta bigsmile.gif O dar geriau-mamuta su mersedesu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 15:12)
.... tada grižęs namo kumščiu į stalą - boba, ėst duok... neduosi - į kabaką einu...

O tai kaip gi kitaip?
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 04, 13:12)
O man atrodo, kad vyrai labai dažnai turi labai plačias proto ribas - va sėdi pilvūzą ant kompo stalo pasidėjęs, vriedą visokį rašo, o vaizduoja, kad smarkiai dirba - tada grižęs namo kumščiu į stalą - boba, ėst duok... neduosi - į kabaką einu... ir visai nevertina, kai moteris po darbo dienos paima vaiką iš darželio, padaro vakarienę, indus suplauna, skalbinius išdžiausto (jei vyras ne skrega ir nupirko automatinę skalbimo mašiną ir nereikia rankom skalbt), su vaiku pažaidžia, ji nuprausia, užmigdo... TIKRIEMS vyrams tai atrodo normalu - čia moters pareiga - bet neduok dieve moteris užsinori iš JO pinigų lūpdažį naują nusipirkt  schmoll.gif  Tada va ir skaičiavimai prasideda...

drinks_cheers.gif Pamirsote dar pridurti, kad vakare po visko turi i lova eiti ne miegoti - o buti nepakartuojama meiluze!! biggrin.gif
mano MB kai su vaiku vienas diena pabuvo - tai sako doh.gif kad jam lengviau darbe dvi paras darbe dirbti, nei vaika priziureti, bigsmile.gif Zymiau blaiviau pradejo ziureti i mano pareigas. Iskarto dingo posakiai , tipo "sedi namie - nieko neveiki" doh.gif
Atsakyti