QUOTE(Silvute @ 2007 07 04, 00:28)
Bandziau - buvo siulomas darbo grafikas nuo 9 iki 18 val + vienas sestadienis i menesi ( ir didesnis atlyginimas). Jokie velavimai netoleruojami.
Prasau siulyk, kaip vaika nuvezti i alergologini centra, kuris dirba nuo 8 val is grigiskiu i antakalni, po konsultacijos ( kuri su tyrimais kartais trunka ir valanda) nuvezti vaika i darzeli vel i grigiskes ir paciai neveluojant nuvaziuoti i darba zirmunuose.
Vakare to daryti neiseina, nes gydytojai priima max iki 16 val
p.s dk 214 nesutinka leisti naudotis ( o ir naudotis juo galima tik turint du vaikus).
tai ir tenka derinti, kas svarbiau - laisvesne aplinka ar didesnis atlyginimas.
Na matai juk nebutina dirbti valstybinio darbo.Jis man irgi netiko,tai dirbu pati sau,na zinai,gi,ka dirbu

O kadangi dirbam divese,tai as galiu reikalui esant isbegti trumpam,tarkim vaikus i poliklinika nuvesti
Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2007 07 04, 03:52)
Kiekvienos šeimos susitarimas yra gerbtinas. Pvz. mūsų šeimoje niekada nebuvo mano ar MB pinigų. Metam visus pinigus bendron krūvon, tada sumokame visus mokesčius, paskolą, užsipilame kurą į automobilį, perkam pampersus, vitaminus, taip pat nuperkame buities prekių, į kamerą maisto, į spinteles visokių kruopų, vakuotų produktų ir pan., žodžiu, perkame prekes reikalingas visiems. Tada žiūrime kas lieka. Tų pinigų turi užtekti kasdieniniam maistui ir nenumatytiems atvejams tam tikra suma, o vėliau jau drabužiai, vaikui žaislai, pramogos ir pan. Ir visi pinigai bendri. Prie viso šito yra svarbi taisyklė: jeigu reikia pinigų savoms reikmėms, reikia pranešti sutuoktiniui, kad nebūtų nesusipratimų. Pvz.: vyras žino, kas reikia pakeisti mašinos tepalus ir nori naujos meškerės, o aš juos užsimaniau išleisti kažkokiam paveikslui, soliariumo abonentui ar dar kam nors

Tokiu atveju abu sprendžiame, kur tuos pinigus vis tik būtų teisingiausiai padėti. Ir jeigu abiejų poreikių iš karto patenkinti nepavyksta, sutariame, kad šį mėnesį vienas sau kažką perka, kitą - kitas.
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 13:45)
Nesuprantu aš nieko šitam gyvenime

Man atrodė, kad temos esmė yra ta, kad vyras neduoda pinigų ir nesugeba jų uždirbti tiek, kad šeimai užtektų ir skolintis nereiktų. Rezultate turim daug puslapių ubagiškų pasvarstymų, kaip sutaupyti pietų valgant kotletukus iš namų arba ar privalo vyras išlaikyti šeimą.

Nagi privalo, jau vien todėl, kad jis VYRAS, turi vyriškos savigarbos, nori, kad jo šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir jis pats
O kodel privalo,o ka jus invalide,kad negalite lygiavertiskai pinigus uzdirbti

siais laikais,net zmone su sunkia negaliia dirba(pagarba jiems)
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 15:22)
Manau, kad bėgant laikui, vyrui bus pigiau pakeisti moterį į "gerai atrodančią", nei finansuoti jos "gerai atrodymą".
ir dar pridedu siuolaikine moteri,kuri pati save issilaiko ir gerai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 15:36)
Nu tai palaukit... Kaip čia gaunasi...

O jei moteris apsiženija, tai jos rūpestis tik gražiai atrodyt? O iki, kol vyrą pasigaus, irgi svarbiausia gerai atrodyt?
Blondiniskas poziuris

(atleiskit kartais buna persidaziusiu bruneciu

)