Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(wit @ 2007 07 04, 14:27)
skaiciau skaiciau ir pagalvojau - kas butu jei situ feju "arkliai" susirgtu.... bankrutuotu.. laikinai netektu darbo......virstu asilu?

nu butu pagydytas wub.gif , atsitiestu , rastu kita darba, renkam gi istvermingus ax.gif .
Ar jus esat salininke gyventi su lygotu amzinu bedarbiu, vaidindama dydvyre gelbetoja/blogo gyvenimo auka? g.gif g.gif tokiu tikrai nesuprantu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 16:39)
nu butu pagydytas wub.gif , atsitiestu , rastu kita darba, renkam gi istvermingus ax.gif .
Ar jus esat salininke gyventi su lygotu amzinu bedarbiu, vaidindama dydvyre gelbetoja/blogo gyvenimo auka?  g.gif  g.gif  tokiu tikrai nesuprantu... schmoll.gif

cia kalbama apie tai, kad nuvarytus arklius nusauna, o ne kad iskart kuinus perka rolleyes.gif
juk yra mananciu,kad vyras turi uzdirbti tiek,kad viskam uztektu, o taip niekada nebus rolleyes.gif tai anksciau ar veliau buna nuvaryti su tokiais neribotais reikalavimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 04 liepos 2007 - 15:41
nu butu pagydytas wub.gif

o jei nepagydomai g.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 14:50)
blink.gif  ..sita ooo.. as niekad normalumu negalejau pasigirti, bet..ar nepaprasciau, kad algu diena chebra sumeta pingus i kruva ir ima (proto ribose) kam kiek reikia, is tu paciu visa buitis, visi daiktai SAU (logiska, gi nei as vyro apatinius nesiosiu, nei jis ims mano makiazo priemones, jei netycia uz "svetima" banknota nusipirksim..).. koks skirtumas kas kiek uzdirba, jei gyvenam, durnai siuo atveju tariant, seimoj..  blink.gif

nu kad šitą aną apsiskelbėte, kad normalumu negalite pasigirti, o rašote patį normaliausią ir teisingiausią "postą". 4u.gif
QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 15:06)
Proto ribas as suprantu taip, kad siaip ar taip uztektu iki kitos algos. Kazko nesuprantu - arba as durna arba keisti jus  g.gif

nu jo - keisti jūs ir keisti mes, nes pas mus irgi pinigai bendri. ax.gif
Atsakyti
Ar jus esat salininke gyventi su lygotu amzinu bedarbiu, vaidindama dydvyre gelbetoja/blogo gyvenimo auka?  g.gif  g.gif  tokiu tikrai nesuprantu... schmoll.gif

Cia atsakymas moterims, kurios visa gyvenima buvo namu seimininkes, augino vaikus ir buvo vyru paliktos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 07 04, 16:42)
nu kad šitą aną apsiskelbėte, kad normalumu negalite pasigirti, o rašote patį normaliausią ir teisingiausią "postą".  4u.gif
nu jo - keisti jūs ir keisti mes, nes pas mus irgi pinigai bendri.  ax.gif

visada smagu sutikti kazka is mazumu - bendru pakraipu/iskrypimo, poziurio.. happy.gif

logiskai mastant, kas per vyras nuo kurio reikia seimos biudzeta saugot ar atvirksciai.. nesubrendes?.. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O_N_O: 04 liepos 2007 - 15:54
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 16:00)
Ot sakau, nėr teisybės ant svieto  verysad.gif Kur kojinytės su užrašu "macho" po 5,99 lt ir kur pėdkelnės po 75 lt mad.gif

Nu zdraste doh.gif Tai vyrui kojinės iš prekybcentrio, o žmonai iš Wolfordo laugh.gif Taip geriau pagalvojus, kol arkliukai mamutus medžioja, tai gerosios namų fėjos galėtų ir nusimegzti ar nusiausti kojines, kam tos išlaidos mirksiukas.gif

QUOTE(O_N_O @ 2007 07 04, 16:46)
logiskai mastant, kas per vyras nuo kurio reikia seimos biudzeta saugot ar atvirksciai.. nesubrendes?..  mastau.gif

Nesaugot, bet pinigus savoms išlaidoms tvarkytis patiems.. Kur čia nesubrendimas?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?

Mano manymu tikras vyras apskritai turėtų išlaikyti šeimą ir ne skolinti pinigus, o duoti žmonai juos negražinamai ax.gif galbūt aš ir senamadiška, bet vis tik tai turėtų būti vyro pareiga blush2.gif Na aišku, lygios galimybės ir bla bla bla, bet vis tik ar ne maloniau, kai mes moterytės, kartais būnam trapios būtybės ir norim būti išlaikomos vyrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 07 04, 00:28)
Bandziau - buvo siulomas darbo grafikas nuo 9 iki 18 val + vienas sestadienis i menesi ( ir didesnis atlyginimas). Jokie velavimai netoleruojami.
Prasau siulyk, kaip vaika nuvezti i alergologini centra, kuris dirba nuo 8 val is grigiskiu i antakalni, po konsultacijos ( kuri su tyrimais kartais trunka ir valanda) nuvezti vaika i darzeli vel i grigiskes ir paciai neveluojant nuvaziuoti i darba zirmunuose.
Vakare to daryti neiseina, nes gydytojai priima max iki 16 val
p.s dk 214 nesutinka leisti naudotis ( o ir naudotis juo galima tik turint du vaikus).

tai ir tenka derinti, kas svarbiau - laisvesne aplinka ar didesnis atlyginimas.

Na matai juk nebutina dirbti valstybinio darbo.Jis man irgi netiko,tai dirbu pati sau,na zinai,gi,ka dirbu tongue.gif O kadangi dirbam divese,tai as galiu reikalui esant isbegti trumpam,tarkim vaikus i poliklinika nuvesti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2007 07 04, 03:52)
Kiekvienos šeimos susitarimas yra gerbtinas. Pvz. mūsų šeimoje niekada nebuvo mano ar MB pinigų. Metam visus pinigus bendron krūvon, tada sumokame visus mokesčius, paskolą, užsipilame kurą į automobilį, perkam pampersus, vitaminus, taip pat nuperkame buities prekių, į kamerą maisto, į spinteles visokių kruopų, vakuotų produktų ir pan., žodžiu, perkame prekes reikalingas visiems. Tada žiūrime kas lieka. Tų pinigų turi užtekti kasdieniniam maistui ir nenumatytiems atvejams tam tikra suma, o vėliau jau drabužiai, vaikui žaislai, pramogos ir pan. Ir visi pinigai bendri. Prie viso šito yra svarbi taisyklė: jeigu reikia pinigų savoms reikmėms, reikia pranešti sutuoktiniui, kad nebūtų nesusipratimų. Pvz.: vyras žino, kas reikia pakeisti mašinos tepalus ir nori naujos meškerės, o aš juos užsimaniau išleisti kažkokiam paveikslui, soliariumo abonentui ar dar kam nors rolleyes.gif Tokiu atveju abu sprendžiame, kur tuos pinigus vis tik būtų teisingiausiai padėti. Ir jeigu abiejų poreikių iš karto patenkinti nepavyksta, sutariame, kad šį mėnesį vienas sau kažką perka, kitą - kitas.

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bugen @ 2007 07 04, 13:45)
Nesuprantu aš nieko šitam gyvenime g.gif Man atrodė, kad temos esmė yra ta, kad vyras neduoda pinigų ir nesugeba jų uždirbti tiek, kad šeimai užtektų ir skolintis nereiktų. Rezultate turim daug puslapių ubagiškų pasvarstymų, kaip sutaupyti pietų valgant kotletukus iš namų arba ar privalo vyras išlaikyti šeimą. doh.gif Nagi privalo, jau vien todėl, kad jis VYRAS, turi vyriškos savigarbos, nori, kad jo šeima gyventų gerai, būtų visi patenkinti ir laimingi vadinasi ir jis pats

O kodel privalo,o ka jus invalide,kad negalite lygiavertiskai pinigus uzdirbti blink.gif siais laikais,net zmone su sunkia negaliia dirba(pagarba jiems)
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 15:22)
Manau, kad bėgant laikui, vyrui bus pigiau pakeisti moterį į "gerai atrodančią", nei finansuoti jos "gerai atrodymą".

ir dar pridedu siuolaikine moteri,kuri pati save issilaiko ir gerai atrodo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 04, 15:36)
Nu tai palaukit... Kaip čia gaunasi...  g.gif O jei moteris apsiženija, tai jos rūpestis tik gražiai atrodyt? O iki, kol vyrą pasigaus, irgi svarbiausia gerai atrodyt?  blink.gif

Blondiniskas poziuris lotuliukas.gif (atleiskit kartais buna persidaziusiu bruneciu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 07 04, 21:54)
Na matai juk nebutina dirbti valstybinio darbo.Jis man irgi netiko,tai dirbu pati sau,na zinai,gi,ka dirbu :

tai kad ne valstybiniam darbe ir as dirbu, bet ir ne sau.
Paprasciausiai ir privciose bendrovese galima rasti tokias salygas, tik va pasirinkti tenka, kas svarbiau - laisvesnis grafikas ar didesnis atlyginimas
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 04, 16:13)
as kazkaip sitoj temoj pradedu jaustis kaip ateive  unsure.gif
bo visos tos frazes, kad vyras privalo islaikyt seima, parvilkt mamuta, jei truksta pinigu, turi susirast geresni darba, moteris yra namu feja, moters alga jai, vyro viskam ir t.t. man atsiduoda tokaiis viduramziais  doh.gif
padariau isvada, kad tevas mane neteisingai auklejo  lotuliukas.gif  susirasciau daba koki dieda su didele pinigine ir kepinciausi kaiuras dienas soliariumuose, o daba dirbu ir uzdirbtus pinigus skaiciuoju  lotuliukas.gif

friends.gif ne tu viena ir as lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2007 07 04, 22:57)
tai kad ne valstybiniam darbe ir as dirbu, bet ir ne sau.
Paprasciausiai ir privciose bendrovese galima rasti tokias salygas, tik va pasirinkti tenka, kas svarbiau - laisvesnis grafikas ar didesnis atlyginimas

na atlyginimu nesiskundziu,kiek sugebu uzdirbti tiek mano----svarbiausia jaustis paciai gerai,ar daugiau ar maziau uzdirbi,juk svarbu ne tik pinigai,bet ir seimos,vaiku gerove,galu gale pacios saves savijauta dirbant darba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 03, 15:27)
o kam tada vyras reikalingas jei jis nei pinigu duoda nei su zmona miega ?

Ne, nu gal žmogus vinį kala. Ar tamstai atrodo, kad vyrai tik dviem dalykams tikę?
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 04, 16:09)
O be priedo žmona darbų nedarytų? Ar tikrai?

Va žinai, kuo toliau, tuo mažiau darau — ba priedo tai negaunu. Tik nesu įsitikinus, kad ir gaudama priedą daryčiau biggrin.gif

P.S. Mūsų su diedu atskiri biudžetai. Susitarę, kuris kokius mokesčius sumoka (jis - kreditus ir auklės atlyginimą/darželį, aš - elektra, dujos, telefonai). Maistą perkam pakaitom, kaip kam išpuola supermarketo apylinkėse būt.
Mane užknistų sitojovina, jei reikėtų prašinėt pinigų kojinėm/kremui/triusikam. Apsirūpinu save avalyne ir apranga. Itin retais atvejais man juos perka diedas. Taip kaip ir aš jam perku drabužius itin retai.
Atsakyti