Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Mamytedalyte @ 2007 07 05, 11:25)
Moralas:vyras  is savo zmonos darosi bizni? g.gif

I ką jis daro su tais uždirbtais pinigais? Prageria? Nemanau...
Atsakyti
I ką jis daro su tais uždirbtais pinigais? Prageria? Nemanau...

Ka as zinau ka jis daro! Gal dantis ausinius susides blink.gif
Atsakyti
Moteris juk nemoka elgtis su pinigais.Tad vyrui reikia kažkokia forma juos iš moters rankų iškrapštyti ir saugiai padėti ar naudingai suinvestuoti,pvz.: meškerėms ar mašinos tiuningui.Ot zla podalše. bigsmile.gif O gal tiesiog nori žmoną atpratinti rūkyti. Tik neaišku,kodėl pati žmona nenusiperka cigarečių iš bendrų pinigų.
Atsakyti
Tik neaišku,kodėl pati žmona nenusiperka cigarečių iš bendrų pinigų.
Greiciausiai gautu i kaulus ir dar pasa atimtu verysad.gif Nors ji pati irgi gera pusdurne-kiek kartu galejo begti nuo jo,bet ne,sako:man su juo lovoj gerai blink.gif
Atsakyti
Jei ji nori su tokiu vyru gyventi,patarčiau palankyti bokso ir savigynos būrelius,kad šeimoj visi būtų lygūs- ir finansine ir smūgio taiklumo prasme bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamytedalyte @ 2007 07 05, 12:03)
sako:man su juo lovoj gerai blink.gif

Tai ir puiku. Kokios problemos? Nieko nemokamo nebūna, vyras arba geras, arba su geru.
Atsakyti
QUOTE(Mamytedalyte @ 2007 07 05, 12:03)
Greiciausiai gautu i kaulus ir dar pasa atimtu verysad.gif Nors ji pati irgi gera pusdurne-kiek kartu galejo begti nuo jo,bet ne,sako:man su juo lovoj gerai blink.gif

Tai matomai tkrai labai geras, kad visus nepatogumus atveria laugh.gif

Tik ką ji darys, kai jis nebegalės blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 05, 12:12)
Tai ir puiku. Kokios problemos? Nieko nemokamo nebūna, vyras arba geras, arba su geru.

O gero su geru nebūna? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 05, 12:13)
O gero su geru nebūna? mastau.gif

Ilgą laiką - ne.
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 07 04, 16:39)
nu butu pagydytas wub.gif , atsitiestu , rastu kita darba, renkam gi istvermingus ax.gif .
Ar jus esat salininke gyventi su lygotu amzinu bedarbiu, vaidindama dydvyre gelbetoja/blogo gyvenimo auka?  g.gif  g.gif  tokiu tikrai nesuprantu... schmoll.gif

as esu salininke normaliu, lygiaverciu santykiu...manes nereikia islaikyti, as esu jauna, savimi sugebanti pasirupinti moteris... ir jei mano vyras susirgs, praras darba ir etc, zinau kad sugebesiu pasirupinti savimi ir juo ir namais
galiu dirbti, galiu nedirbti. taciau saves namu seiminkes roleje nematau. man reikai save realizuoti ir kitur, ne tik buti papuosalu salia vyro biggrin.gif
bet kiekvienam savo, zinoma....
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 05, 12:13)
Tai matomai tkrai labai geras, kad visus nepatogumus atveria laugh.gif

Tik ką ji darys, kai jis nebegalės  blush2.gif

Bet tai jei jai gerai, koks kitiems reikalas? O ką darys, kai jis nebegalės - tada ji ir galvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 07 05, 12:14)
Bet tai jei jai gerai, koks kitiems reikalas? O ką darys, kai jis nebegalės - tada ji ir galvos  g.gif

Ar aš ką sakiau tongue.gif

Įdomu tik ką ji galvos, nes bus apysenė, raukšlėta, be pinigų ir dyyyydeliu nepasitenkinimu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas. @ 2007 07 05, 12:20)
Įdomu tik ką ji galvos, nes bus apysenė, raukšlėta, be pinigų ir dyyyydeliu nepasitenkinimu hihihi.gif

Tai gyvenime daug kas keičiasi: ims moteriškė ir užsidirbs, turės pinigų, raukšles išsilygins ir susiras 15 metų jaunesnį su geru biggrin.gif Ir jam skolins arba pardavinės cigaretes biggrin.gif Kaip mano mama sakydavo - vieniems nueinant, kitiems pareinant smile.gif
Atsakyti