Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:26)
1. neieskociau motyvu, tiesiog pasiskolinai grazinai, o kas ka kodel, nereikia taip giliai kasti (cia aisku mano nuomone)  4u.gif
2. siais laikais internetu pinigus galima pervedineti, todel giminaiciu nebuvimastame paciame mieste ne argumentas  cool.gif  o is giminaiciu skolintis smagu  g.gif  unsure.gif
3. o gal vyro irgi klausia - na kur ta tavo zmona tuos pinigus isleidzia/issvaisto, gal jam irgi nemalonu  unsure.gif

tamsta matyt esi vyras? labai jau vyr7 pozicijas gini g.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:32)
tamsta matyt esi vyras? labai jau vyr7 pozicijas gini g.gif

nea, as moteris cool.gif matyt, feministe lotuliukas.gif
o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 12:36)
nea, as moteris  cool.gif  matyt, feministe  lotuliukas.gif
o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi  cool.gif

Normalus vyras privalo islaikyti seima IR turi teise leisti sau malonumus
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:42)

o normali moteris g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:36)
nea, as moteris  cool.gif  matyt, feministe  lotuliukas.gif
o siaip, tai as nemanau,kad vyras privalo islaikyti seima ir neturi teises sau jokiu malonumu leisti, be to, esu aktyvi vedybiniu sutarciu ir panasiai propaguotoja, bo noreciau tureti savu pinigu ir neatsiskaitineti uz juos bei negirdeti priekaistu, kokia esu islaidi  cool.gif

LABAI smagu, kad yra tokių moterų, tikriausiai šiemą išlaikote abu ir vienas kito pinigų neskaičiuojate. ir ko gero visi patenkinti, šaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:42)

eeeeeee, o normali moteris?
Atsakyti
Čia siaubas doh.gif ir visai nenormalu, kad iš vyro skolintis pinigų koks čia dar vyras blush2.gif tiesiog jis tyčiojasi.Jei aš pritrūkčiau pinigų tai jau geriau pasiskolinčiau iš draugės, bet tik jau ne iš vyro schmoll.gif jam ir taip privalu duoti pinigų be jokių skolų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:43)

O normali moteris turi stengtis kad vyras ramiai graziai tuos pinigus uzdirbtu be streso namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:43)

Naudojasi vyro pinigine lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Harmonija ir balansas - jis uždirba, ji išleidžia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 13:43)
LABAI smagu, kad yra tokių moterų, tikriausiai šiemą išlaikote abu ir vienas kito pinigų neskaičiuojate. ir ko gero visi patenkinti, šaunu smile.gif

esu senmerge biggrin.gif o su kandidatu sitie dalykai aptarti, vedybines sutarties dauguma punktu jau suderinti biggrin.gif numatytas atskiras asmeniniu pajamu ir islaidu tvarkymas, bendru islaidu finansavimas proporcingai pajamoms biggrin.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 13:43)

Medini, matyt pas mane smegenu vingiai tokie pat kaip ir pas tamsta lotuliukas.gif
Atsakyti
O jei rimtai, kretaa, pinigus skolinatės pragyvenimui ar malonumams?
Nes jei kiekvieną mėnesį reikia skolintis pragyvenimui... hmm g.gif gal geriau peržiūrėt savo poreikius ir suderinti juos su finansinėm galimybėm taip kad nereikėtų skolintis arba ieškoti kaip uždirbti daugiau.
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 07 03, 13:47)
Medini, matyt pas mane smegenu vingiai tokie pat kaip ir pas tamsta  lotuliukas.gif

Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2007 07 03, 13:45)
O normali moteris turi stengtis kad vyras ramiai graziai tuos pinigus uzdirbtu be streso namuose smile.gif

QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:45)
Naudojasi vyro pinigine  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Harmonija ir balansas - jis uždirba, ji išleidžia  rolleyes.gif

tai as tada nenormali lotuliukas.gif bo vyru piniginem nesinaudoju
tik paciais vyrais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet kai pagalvoju,kad paprastai tos, kurios mano,kad seima islaikyti privalo vyras, o jos tik pinigus isleisti nori, tai kriziu atveju ir verkia - negaliu skirtis ir iseiti nuo musancio/girtaujancio/bledaujancio vyro, nes neturesiu is ko gyventi - jis islaiko
na tai jau aciu - as taip nenoreciau irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 07 03, 13:49)
Tai tamsta vis tik esat vyras? Ar Medinis moteris?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smegenu vingiai, o ne genitalijos ar seksualine orientacija lotuliukas.gif
Atsakyti