Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(Medinis @ 2007 07 09, 19:12)
Taip, nupirkti galima visus. Bet jei mes kalbame apie vyro - moters santykius, tai dažniausiai vyrai perka moteris. Pažiūrėkite vien šioje temoje - ir apie pinigus ir apie "duoda - neduoda". Ir tikrai nereikia suprasti pažodžiui, "kaina" būna ne tik ant etiketės parašyta.

Na žiūrint tokią situaciją kitu kampu, galima sakyti, kad gal kaip tik moterys perka vyrus, tik moka ne pinigais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)
Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?

mastau.gif keista būtų skolintis iš savo vyro, pas mus biudžetas bendras ir kitaip net neįsivaizduoju, kad galėtų būti schmoll.gif
Atsakyti
Net nekyla mintis skolintis iš vyro. jei man reikia pinigų, pasakau kad man reikia ir vsio. O kai jam reikia aš duodu. kam skolintis juk vistiek biudžetas bendras
Atsakyti
[quote=kretaa,2007 07 03, 10:32]
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

[/quTai kazkoks siaubas... Nieko tokio niekada negirdejau.. Manau kad tai ira nenormalu schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onushkis: 24 liepos 2007 - 15:44
aišku nenormalu...
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 10:32)
gerbiamieji, ar normalu jeigu vyras už žmoną uždirba dvigubai daugiau, tačiau skolina pinigus žmonai kuri irgi dirba bet atlyginimas jos mažesnis?

situacija tokia, žmona iš atlyginimo perka maistą šeimai, pampwersus ir viską ko reikia vaikui be to ji duoda vyrui 400-500 litų komunaliniams sumoketi ir paskolai bankui iš dalies padengti. Gyvenam kaip ir visi - ne prabangoje, valgyti esam priversti kavinėse nes į namus iš darbų per toli grįžti. Mėnesio pabaigoje vis tiek pinigu pritrūksta, mano alga 1600, vyro 2500 ir dar po 1000 kartais daugiau uždirba per mėnesį iš savo versliuko, taigi tenka skolintis iki kitos algos, tai daro vyras, nes moteris mieste neturi giminių tėvų - ar artimuju, vyras skolinasi iš savo giminaičių ir vis priekaištauja žmonai, kad ji to nedaro. Išeina taip, kad pinigėlių kiekvienai dienai ji skolinasi iš vyro - jam reikia atiduoti gavus algą. Šeimos biudžetas niekada nebuvo bendras, Kaip jums ši situacija?

Nu as tai tyliu. As neisivaizduoju kaip gali taip buti. Kazkokia nesamone. As nezinau ne ka sakyti. Bet tik kad nebutu taip kaip mano tetai, kad vyras pats visa gyvenima uzsislepes taupe, net namuose seifa turejo i kuri ji negalejo ieiti, ji vos ne viska is savo algos pirko ir gale jie issiskyre o jis kaip ir nama sau statosi ir net vaikams nenori pinigu duoti. Siaubas.
Atsakyti
O aš žinau tokias net kelias šeimas blink.gif Žmona iš vyro skolinasi išsimokėtinai nusipirkti baldams kokiems,maistui,mokesčiams tai jis duoda,bet jei reikia kitoms išlaidoms-skolina blink.gif Arba dar viena šeima:žmona šeimą išlaiko iš savo algos, ir mokesčius sumoka,o vyras savo pinigėlių negaili tiktai pramogom;(aišku su šeima),o jei žmona tam prieštarautų,tai iš viso špygą gautų.
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2007 07 03, 11:32)

Na man tokia situacija tikrai nesuprantama schmoll.gif
Atsakyti
Aš savo antrą pusę nusiperku dėmesiu,supratingumu,didelės dalies buities darbų nudirbimu,nepriekaištavimu,kodėl numetė kojines po lova,galvos neskaudėjimu sekso metu ir t.t. ir pan. Jis mane perka nelakstydamas kairėn dešinėn,neūliavodamas su draugais kas antrą dieną,nekvaršindamas galvos priekaištais apie neidealią tvarką namuose ar neteisingai auklėjamą vaiką bei atsiradusį kilogramą kitą ant pilvo po gimdymo.
Kaina kiekvienas pasirenkam pagal savo prioritetus- kam kas svarbiau.
Pasakykit man ,kuris moka už buvimą kartu daugiau? Nekalbu apie pinigus,nes finansiškai vienas be kito tikrai galime pragyventi 4u.gif
Atsakyti
nesiskolinu i6 vyro, pas mus viskas bendrai
Atsakyti
manau, čia nėra normalu-nenormalu smile.gif kiek žmonių, tiek nuomonių, kiekviena šeima turi savo "Normalumus" , kurie kitiems gal visai nenormaliai atrodo, ir atvirkščiai... man, pavyzdžiui, nenormalu atrodo ir kad skirtinguose kambariuose miegot... bet dabar populiaru darosi, ir psichologai net pataria g.gif ką aš žinau....
iš tavo aprašymo atrodo, kad vyras nemoka ar nenori šeimoj gyvent. o kodėl - nežinia. gal priežastys jo auklėjime, ar charaktery, kažin kaip jo šeimoj buvo? o gal ir jūsų santykiuose kas nutiko? kaip buvo iš pradžių? ar kalbėjotės apie finansus? tik tau pačiai žinot, kaip iš tikrųjų yra.
o šiaip tai manau, kad jei kas nenormalu atrodo, ar skaudu, ar nepriimtina, vis tiek reikia bandyt su vyru pasikalbėt apie tai. Jis gi artimiausias žmogus, reikia bandyt ieškot susitarimų abiem priimtinų. Kitaip nuoskaudos išaugs į nepramušamas sienas.... Prie noro viską galima išsiaiškint. VISKAS NORMALU, KAS ABIEM PRIIMTINA. čia mano nuomonė smile.gif
linkiu tau drąsos ir pasitikėjimo, supratimo ir santarvės jums abiems 4u.gif
Atsakyti
manau nenormalu schmoll.gif ,nebent moteriske tingine ir tingi dirbti,tada jau teisinga tokiai taip ir reikia thumbup.gif
Atsakyti