Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

Atsimenu kai dar buvom nevedę ir net kartu negyvenom, abu studentai, bet jis dar ir dirbo, bendrabutis, ir man dažnai į savitės galą pritrūkdavo pinigėlių, tai bėgdavau pas savo tuo metu dar tik draugą, na mylimąjį, ir prašydavau paskolinti. Po savaitgalio jam gražindavau gavusi vėl iš tėvų. Bet po poros savaičių vėl eidavau pas jį skolintis. Po kokios ketvirtos skolos kai jau norėjau jam gražint jis pasakė, žinai, nors ir nesusituokę bet vistiek jau žadam taigi esam kaip ir šeima, taip kad mano pinigai yra tavo pinigai, kai tau trūks sakyk, aš duosiu."

Na suprantu dar tokį skolinimą kaip kad abu išleidžia savo pinigus ir likę tarkim vieno iš jų saskaitoj pinigai paskolai o trūksta pragyvenimui, tai ima juos ir tarsi skola gražina is kito sutuoktinio algos, kuri ateina po poros dienų prieš pat paskolos mokėjimą. Tai va dar tokį "skolinimą" suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardė: 26 liepos 2007 - 08:32
man atrodo, kad ir kaip bebutu, net kalbejimas apie skolinimus jau reiskia, kad kazkas yra negerai. mes su vyru niekada net nekalbejom tokia tema, nes musu abieju biudzetas yra bendras. net turim vietele, kur dedam didesnius pinigus ir galim bet kada juos pasiimti, jei prireikia. taip ir apie pirkinius pasipasakojam, bet aisku, tai nera kokia tai ataskaita, tiesiog kartu pasidziaugiam, ka isigijom, o jei rimtesnis pirkinys, tai kartu ir perkam.
Atsakyti
Man tai iš vis apsurdiškai skamba "skolintis iš vyro", tas pats galioja ir vyrui jei skolintųsi iš žmonos, tai galų gale kam tada kurti šeima, jei gyvenama kaip ir atskirus gyvenimus, tiktai miegama vienoj lovoj? Dar tik to betrūktų jei moteris parsinešus po darbo dešra iš parduotuvės sakytų vyrui: duok 5 Lt, gausi pusė dešros, arba eik ir nusipirk savo (arba atvirkščiai). lotuliukas.gif , o kaip tada dar komunalinius mokesčius pasiskirstyti, vandenį po kiekvieno prausimosi gal irgi skaičiuoti? lotuliukas.gif Pas mus biudžetas tik bendras, jei perkame didesnius pirkinius visada pasitariame, namuose buitis taip pat bendra, jei as gaminu vakariene, jis namus tvarko, ar bent jau indus po valgio išplauna.
O skaičiuoti kiekvienam savo uždirbtus pinigus tai tik vargas butų, čia jau nežinau kokio skupumo reikia būti, jei net artimiausiam žmogui gailėti.. g.gif
Atsakyti
jaNNeTe labukas patikek as db su tokiu zmogumi gyvenu verysad.gif jis dirba pamainini darba alga jo apie 2 tukstanciai is pradziu dave ant maisto po 200 lt po to po 300 ir dar pora men po 400 lt bet jam pasirode kad as pewrdaug islaidauju ir db visai ant maisto nebeduoda, negana to jis gyvena pas mane, o is manes reikalauja kad as eiciau dirbti . nes as esu naslaite ir gaunu is valdzios po 500 lt. laukiuosi jo vaiko o jis nera paklauses gal ko as noreciau skanaus patikek gyvenu kosmare jis savanaudis ir ziuri kas jam geriau jai perkam daikta koki tai jis dadeda didesne dali pinigu o po to prikisa kad cia as pirkau kad cia viskas mano deka doh.gif patikekit as kai draugavo is jo pasiskolinau 500 lt ir kai jis parejo pas mane gyventi as jam vistiek turejau skola grazinti tai ka reikia sakyti man jau kantrybe baigiasi doh.gif o sako kad mane lb lb myli ir kas supras tuos vyrus ..... verysad.gif
Papildyta:
patikekit man reikai is vyro skolintis pinigus ir t.t nebegaliu jau as taip daugiau kai myli pinigus o ne zmones doh.gif verysad.gif verysad.gif skaudziau nebuna bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2007 07 27, 07:33)
patikekit man reikai is vyro skolintis pinigus ir t.t nebegaliu jau as taip daugiau kai myli pinigus o ne zmones  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  skaudziau nebuna bash.gif

O tai kam tau toks vyras reikalingas? g.gif

user posted image

Daugiau nėr ką pridurt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 03, 12:54)
Ar žinote, kad

Papildyta:

O kodėl vyras tą šeimą turėtų išlaikyti? Vien už tai, kad jūs miegat su vaiku? Beje kitoje temoje sakoma, kad jei motina miega su vaiku, tai reikėtų vyrui sunerimti ir ją atidžiai stebėti...

Nu jau cia nerealiu nesamoniu prisiskaiciau.
vyro-prostituto paslaugos kainuoja brangiau nei prostitutės? Taigi dar neaišku kas kam mokėt turėtų... -nelygu koks prostitutas ir kokia prostitute..!
Niekada uz nieka nemokejau, nes nuo mazens maciau, kad seima islaiko tetis-vyras.
Viena isejus leidziu savo pinigus, kai einam kartu moka vyras. Baigiasi maniskiai, pasiimu is jo(aisku jam pasakau, kad paimiau).
Miegu su vaiku ir jokios tragedijos, nes vyras normaliai pailsi. Bet tai nemaiso musu intymiems santykiams. Bet kada, bet kuriam panorejus dali nakties praleidziam kartu.
P.S. MEDINI, skaiciau, kad aukleji berniuka buti vyru-neverkti ir t.t. Tai kaip tau atrodo kokios yra vyro pareigos? Nesti sunkesnius krepsius is parduotuves? Kas yra stiprioji lytis? Uz kieno peciu zmona turi jaustis saugiai?
Atsakyti
Neįsivaizduoju!!!Nesąmonių nesąmonė !Aš vyrui sakau-paskolink man pinigu!O po to ateinu su sąskaita už maisto gaminimą ,skalbiniu džiaustymą ir lyginimą .O už sex'a??? blink.gif Neišsimokėtų schmoll.gif rolleyes.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 07 27, 20:06)
Neįsivaizduoju!!!Nesąmonių nesąmonė !Aš vyrui sakau-paskolink man pinigu!O po to ateinu su sąskaita už maisto gaminimą ,skalbiniu džiaustymą ir lyginimą .O už sex'a??? blink.gif Neišsimokėtų  schmoll.gif  rolleyes.gif  verysad.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip irgi gerai atrodytu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif nes jie musu pasangu ir darbo namuose visai nevertina gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutee @ 2007 07 27, 10:33)
jaNNeTe labukas patikek as db su tokiu zmogumi gyvenu  verysad.gif jis dirba pamainini darba alga jo apie 2 tukstanciai is pradziu dave ant maisto po 200 lt po to po 300 ir dar pora men  po 400 lt bet jam pasirode kad as pewrdaug islaidauju ir db visai ant maisto nebeduoda, negana to jis gyvena pas mane, o is manes reikalauja kad as eiciau dirbti . nes as esu naslaite ir gaunu is valdzios po 500 lt. laukiuosi jo vaiko o jis nera paklauses gal ko as noreciau skanaus patikek gyvenu kosmare jis savanaudis ir ziuri kas jam geriau jai perkam daikta koki tai jis dadeda didesne dali pinigu o po to prikisa kad cia as pirkau kad cia viskas mano deka  doh.gif  patikekit as kai draugavo is jo pasiskolinau 500 lt ir kai jis parejo pas mane gyventi as jam vistiek turejau skola grazinti tai ka reikia sakyti man jau kantrybe baigiasi  doh.gif o sako kad mane lb lb myli ir kas supras tuos vyrus ..... verysad.gif
Papildyta:
patikekit man reikai is vyro skolintis pinigus ir t.t nebegaliu jau as taip daugiau kai myli pinigus o ne zmones  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  skaudziau nebuna bash.gif

O toki lodoriu is vis lauk praspirciau. Akmens amziuj ir tai vyrai grobi i "namus" nesdavo, o dabar kas darosi. Nu skystakiausiai atsipalaidavo nuo gyvenimo patogumu.
Atsakyti
Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
[/quote]

...nenustebciau jei viena diena toks vyras paskolintu zmona ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 29 liepos 2007 - 20:49
[quote=Laaila,2007 07 29, 21:48]
Ar normalu, kad pragyvenimui žmona skolinadsi iš vyro?
[/quote]

...nenustebciau jei viena diena toks vyras paskolintu zmona ...
[/quote]
ne,tai greičiau, žmonai atsibos ir ji paskolins, kam nors ,(su viskam)tą savo vyrą tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2007 07 27, 16:52)
Niekada uz nieka nemokejau, nes nuo mazens maciau, kad seima islaiko tetis-vyras.
Viena isejus leidziu savo pinigus, kai einam kartu moka vyras. Baigiasi maniskiai, pasiimu is jo(aisku jam pasakau, kad paimiau).
Kas yra stiprioji lytis? Uz kieno peciu zmona turi jaustis saugiai?

O jei vyro pinigai baigtųsi tai jis pasiimtų iš jūsų? biggrin.gif
Ar neatrodo jeigu vyras by default turi duoti žmonai pinigų kiek tik ji panorės, tai jis, grubiai sakant, jau ir taip susimoka už visas "paslaugas"? Seniau viskas buvo paprasta - šeimoje pasidalyta pareigomis ir "paslaugomis" - vyrai arė laukus, medžiojo bizonus, moterys tvarkėsi namuose, prižiūrėjo vaikus.
Laikai pasikeitė, t.y. keičiasi, deja, kaip tik mums išpuolė tas pereinamasis periodas - moterys uždirba tiek kiek vyrai, ar net daugiau, todėl joms natūraliai norisi kad ir dalį buities darbų krūvio perimtų vyrai. Bet tuo pačiu velkasi ir vis dar gajūs stereotipai, kad vyras vienas būtinai turi išlaikyti šeimą kaip seniau, nes tai vyriška. Tada gaunasi taip: moterims norisi kad vyras ne tik uždirbtų krūvą pinigų (dar kažkodėl privalėtų duoti joms), bet dar ir padėtų buityje, būtų su vaikais ir t.t. Jei abu dirba (gauna pajamų), tai gali proporcingai abu duoti bendroms išlaidoms (arba pasiskirstyti kas už ką moka), taip kaip ir darbus namie dalintis. Tada, gal ir skolinimas neatrodys toks didelis baubas ar nesąmonė (kaip čia ne kurioms atrodo), nes jei iš savo gaunamų pinigų duodi bendram šeimos biudžetui, reiškia skolinsies savo asmeninėms išlaidoms.
O pastaroji istorija iš pirmo žvilgsnio atrodo baisi, bet mano nuomonė tokia, su mumis elgiamasi taip, kaip ir kiek mes leidžiame kad su mumis taip elgtųsi.
Atsakyti