QUOTE(algutė @ 2008 01 18, 21:43)
QUOTE(*dream* @ 2008 01 18, 21:50)
Aš jei taip su vyru gyvenčiau, tai geriau iš kaimyno skolinčiausi, bet prieš jį nesižeminčiau
nu jeigu tą skolą būtų galima grąžint natūra, tai dar pusė velnio, ir aš turbūt kartais sutikčiau taip pasiskolint iki algos
. Bet jei ne, tada reiškia, kad diedas yra visiškas liurbis
Nera cia nei ka ir diskutuoti koks dar gali but skolinimas reikia ir duodi arba imi..
teisybe, kas per pinigu skolinimas, juk tai seima,
pac mylimiausias zmogus siame gywenime
pac mylimiausias zmogus siame gywenime
Viskas cia normalu, jei kam atrodo nenormalu, tai tie taip ir nedaro. jeigu jie vienas kitam skolina ir abiem gerai,vadinasi normalu.
Na, skolinimas ir skolinimasis manojoje šeimynoje yra normalu. Būna. Pvz. prireikia man eilinių kvepalų, kurių namuose ir taip jau perteklius, bet, va, radau, reikia. Čia ir dabar. PayPal sąskaita - vyro rankose. Taigi, skambini ir sakai: "Tu tik nekriok". Vyras ir nekriokia - papildo sąskaitą, aš gaunu kvepalus, o iš artimiausių pajamų papildau jo sąskaitą. Atitinkamai: užgrybauja vyras kokią nors gudrią Bluetooth, reikia, dabar reikia. Sąskaita tuštoka. Skambina man ir sako: "Žinai, radau toookią afigeną ausinę...". Ir taip išklausiusi ilgą litaniją apie jos grožį, protą ir pan. be žodžių pervedu pinigus į sąskaitą. Vyras po algos grąžina. Ir abiems gerai
p.s. Visa tai vyksta ne iš bendro biudžeto, skirto einamiesiems reikalams - kiekvienas turime savo pinigų, su kuriais galėtume daryti ką tik norime, bet dažniausiai skoliname vienas kitam
p.s. Visa tai vyksta ne iš bendro biudžeto, skirto einamiesiems reikalams - kiekvienas turime savo pinigų, su kuriais galėtume daryti ką tik norime, bet dažniausiai skoliname vienas kitam
na pas mus seimoje wiskas bendra ir lyg kaip ir nereikia paskolu
Na bent jau musu seimoje tai butu nenormalu
na o gal kitiem tai normalu
Kai seimos pajamos yra mazos, kai pinigu uztenka tik mokesciams, pavalgyt ir apsirengti - tokie skolinimaisi manau nenormalus. Pas mus seimoje to nera, nes esam jauna seima, mums visko reikia ir viska perkam savo seimos gerovei. Musu santaupos bendros, nes pirkiniai irgi tokie seimyniniaia- remontas, baldai....
Pvz mano uosviai va sitaip skolinasi vienas is kito
As ju tokiuose "pniginiuose zaidimuose" nematau nieko blogo. Kaip jie sprendzia maisto ar komunalinius reikalus as nzn, bet jie kiekvienas turi savo santaupu. ir jei kuris nusprandzia sau koki daikta brangesni nusipirkt ir truksta santaupu, jie skolinasi vienas is kito. Po to grazina.
Pvz mano uosviai va sitaip skolinasi vienas is kito
Nematau nieko blogo skolintis is savo vyro, o as jam negrazinu
Musu seimoje viskas bendra.