O aš tai ir jam paskolinu ir pati pasiskolinu
. Paskutinė situacija tokia: reik į balių, o kaip tik pudra baigėsi, reik pėdkelnių, pamačiau tušui akciją, žodžiu truk plyšk reikia pirkti. O išlaidos mano mėnesio jau į pabaigą. Atėjau pas MB ir pasiskolinau, o po savaitėlės atidaviau. Ir kokia čia tragedija? Nepuolu aš jam aiškinti kad mano tie keli pirkiniai kainuos 150 litukų ir daugiau. Todėl ir jam galvos neskauda ir man ramu. Kam man tos bereikalingos sapalionės, kam aš pudrą tokią brangią perku, ar pėdkelnes kartą užsidėjus suplėšau? Va tada ir prasideda "bendri pinigai"
.
Man tai sita situacija irgi patinka tuo, kad nereik aiskintis del to, kur padejau "bendrus pinigus" arba kodel tiek daug isleidau. Jam taipogi nereik aiskintis, kur isleido savo pinigus.
QUOTE(Leticija @ 2007 12 17, 13:19)
Man tai sita situacija irgi patinka tuo, kad nereik aiskintis del to, kur padejau "bendrus pinigus" arba kodel tiek daug isleidau. Jam taipogi nereik aiskintis, kur isleido savo pinigus.
Taip ir aš gyvenu ir esu labai patenkinta.Noriu perku kremą už 15 lt,noriu-už 200Lt.
Nu mūsų, kad ir bendras, bet tikrai niekada neaiškinu už kiek pirkau kokį rūbą ar kosmetikos, jis beje irgi, jai biudžetas bendras, tai dar nereiškia kad už kiekvieną išleistą litą reikia atsiskaityt 
Na dar nepasakiau vieno svarbaus dalyko, kad mano sąskaita tai tik mano, o MB sąskaita bendra
Na dar nepasakiau vieno svarbaus dalyko, kad mano sąskaita tai tik mano, o MB sąskaita bendra
QUOTE(Miliux @ 2007 12 17, 19:08)
Kazkodel labai blondiniskai nuskambejo
QUOTE(matomama @ 2007 12 18, 11:22)
o ka tu turi pries blondines
QUOTE(marimacho @ 2007 12 18, 10:28)
Nieko, jeigu tik plauku spalva sviesi
QUOTE(idomumas @ 2007 12 18, 12:14)
kazkaip neseimyniskai visai atrodo..
O čia beje, dviejų žmonių tarpusavio susitarimas, kaip ir kokiu būdų yra tvarkomas šeimos biudžetas
QUOTE(Miliux @ 2007 12 18, 15:02)
O čia beje, dviejų žmonių tarpusavio susitarimas, kaip ir kokiu būdų yra tvarkomas šeimos biudžetas 
simtu procentu sutinku
isskyrus atvejus, kad kai moteris augina vaika, o vyras drista isrezt, kad turesi viska grazint, tai cia jau ka as zinau
QUOTE(Miliux @ 2007 12 18, 14:02)
Pas mus irgi bendras biudzetas,bet nematau nieko blogo jei kuris nors turi dar ir savo saskaita.