Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

Įdomu, ką maniškis atsakytų, jeigu prašyčiau PASKOLINTI pinigų? blink.gif
Mano vyras moka paskolą, perka maistą (kartais ir aš nuperku, kad netektų džiuvėsių graužti), moka už visas komunalines paslaugas ir pan. Kažkada nupirko man atomobilį, perka pampersus ir pan. Bet užtai aš skalbiu jo drabužius, darau dažniausiai valgyt (jis pats niekada nedaro), tvarkau namus (jo pareiga tik šiukšles išnešti) ir manęs tai netenkina ir dar aš ragučius rodau smile.gif Užmėtykit dabar mane akmenimis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 02 16, 01:33)
Įdomu, ką maniškis atsakytų, jeigu prašyčiau PASKOLINTI pinigų?  blink.gif
Mano vyras moka paskolą, perka maistą (kartais ir aš nuperku, kad netektų džiuvėsių graužti), moka už visas komunalines paslaugas ir pan. Kažkada nupirko man atomobilį, perka pampersus ir pan. Bet užtai aš skalbiu jo drabužius, darau dažniausiai valgyt (jis pats niekada nedaro), tvarkau namus (jo pareiga tik šiukšles išnešti) ir manęs tai netenkina ir dar aš ragučius rodau smile.gif Užmėtykit dabar mane akmenimis tongue.gif

na kodel tave metyti? lotuliukas.gif pas mus panasi situacija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodas @ 2008 02 15, 00:32)
NENORMALU. Vyras turi duot pinigų žmonai, o ne skolint. Nesąmonės.

Tada ir žmona turi duoti vyrui savo pinigus.Abu atiduoda ,o paskui sprendžia,kur panaudoti.t.y.vienas kitam atsiskaito(ypač ,jei tų pinigėlių ne prūdais,,) 4u.gif

Prieštaraujate? schmoll.gif Ne,ne žmona,tik vyras turi duoti,žmona savuosius pasilieka sau? tongue.gif

Tada apie lyčių lygybę niekur nediskutuokite.Jei vyras PRIVALO duoti,tai jis už tai visada ras progą leisti sau pailsėti ir atsipalaiduoti,KAIP JIS NORI.Čia jau klasika-aš uždirbu pinigus,aš nusipelniau ir į šoną nueiti.Mūsų tėvų filosofija.

Aš manau ir visada maniau,kad niekas niekam neprivalo nieko duoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 02 16, 01:33)
... Kažkada nupirko man atomobilį, perka pampersus ir pan. Bet užtai aš skalbiu jo drabužius, darau dažniausiai valgyt (jis pats niekada nedaro), tvarkau namus (jo pareiga tik šiukšles išnešti) ir manęs tai netenkina ir dar aš ragučius rodau smile.gif Užmėtykit dabar mane akmenimis tongue.gif

kiek imi uz valanda?
Atsakyti
QUOTE(blandinukas @ 2008 02 16, 19:59)
kiek imi uz valanda?

Ta prasme?!
Rinka diktuoja sąlygas ir kainas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singrid: 16 vasario 2008 - 22:08
as tai is vis neisivaizduoju kaip gali buti "vyro pinigai" ir "zmonos pinigai" yra seimos pinigai ir jokiu cia skolinimusi negali buti ne kalbos doh.gif mano vyras dirba as auginu musu vaika ir perkant kazka net nekyla klausimu is kurio sasakitos imti pinigus ar panasiai - moka visur ir visada vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2008 02 16, 23:01)
Ta prasme?!
Rinka diktuoja sąlygas ir kainas  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, nemanau, kad šeima - tai įmonė (ką gaminanti - vaikus???). Jei šeimoje pinigai tarpusavy skolinami, tai čia jau kažkas negerai tokioj šeimoj. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodas @ 2008 02 17, 20:15)
Na, nemanau, kad šeima - tai įmonė (ką gaminanti - vaikus???). Jei šeimoje pinigai tarpusavy skolinami, tai čia jau kažkas negerai tokioj šeimoj.  blink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodas @ 2008 02 17, 16:15)
Na, nemanau, kad šeima - tai įmonė (ką gaminanti - vaikus???). Jei šeimoje pinigai tarpusavy skolinami, tai čia jau kažkas negerai tokioj šeimoj.  blink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100proc.sutinku
Atsakyti
manau tikrai nenormalu o jei zona vaikus augina tai tada isvis is skolu neisei vadinasi taip negali buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(blandinukas @ 2008 02 16, 19:59)
kiek imi uz valanda?

nu ir logotipas g.gif doh.gif
Atsakyti