Įkraunama...
Įkraunama...

vyras skolina pinigus žmonai

QUOTE(...blondinas @ 2008 02 27, 08:23)
mano zmona irgi nesupranta. Todel visus mano uzdirbtus pinigus iskarto atima.

smagiai pasijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...blondinas @ 2008 02 28, 17:39)
Jis yra isvaromas i gatve. O vietoj priimamas mokus sutuoktinis....

Vo taip butinai biggrin.gif ir dar, kad tas mokus sutuoktinis pageidautina butu vyr. gimines tongue.gif Vyrai atiduoda, moterys ''pasiraso''jiems, kaip ir turi buti tvarkingoje buchalterijoje biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(uzknisai @ 2008 02 29, 17:08)
Vo taip butinai biggrin.gif ir dar, kad tas mokus sutuoktinis pageidautina butu vyr. gimines tongue.gif Vyrai atiduoda, moterys ''pasiraso''jiems, kaip ir turi buti tvarkingoje buchalterijoje biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...blondinas @ 2008 02 28, 17:39)
(pratesiu)...
...o jeigu kuris tampa nedarbingas arba rimtai suserga - jam kredito linija yra nutraukiama (nes skolos jau nesugebes grazinti). Jis yra isvaromas i gatve. O vietoj priimamas mokus sutuoktinis....

Tai jis atsiima savo nedarbingumo pašalpą,arba biuletenpinigius ir gyvena iš to.O žmona sprendžia-jei geras vyras buvo,mylėjo,gerbė,dėmesį jai skyrė,pas kitas nelakstė -šelpia jį negailėdama ,jei šūds - žinokis pats.... thumbup.gif .
Ir taip įsigali teisingumas.. 4u.gif
Atsakyti
mano situacije irgi panasi gimus vaikui mano zmona nedirbo dirbau yik as uzdirbdavau 2000lt o mano zmona gaudavo 90lt+60% algos apie 600lt bet is tu pinigu neimdavau nei cento dar negavus kitos algos pinigai baigdavosi tada kai man reigdavo pinigu imdavau is zmonos santaupu ir ji sakidavo kad tai paskola zinok kad reiks grazinti ka man tokiu atveju dariti ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitas @ 2008 03 01, 11:20)
mano situacije irgi panasi gimus vaikui mano zmona nedirbo dirbau yik as uzdirbdavau 2000lt o mano zmona gaudavo 90lt+60% algos apie 600lt  bet is tu pinigu neimdavau nei cento dar negavus kitos algos pinigai baigdavosi tada kai man reigdavo pinigu imdavau is zmonos santaupu ir ji sakidavo kad tai paskola zinok kad reiks grazinti ka man tokiu atveju dariti ? verysad.gif

Atiduosi skola nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 01 kovo 2008 - 10:30
Deja, bet aš irgi skolinuosi kai labai reikia iš vyro (beje, ne sutuoktinio, o gyvenimo draugo ) . Tik dabar galvoju, kad aš namus pati viena tvarkau, maistą gaminu tik aš kasdien, mokesčius mokam per pusę, prie maisto pirkimo taip pat prisidedu. Man niekada nesinorėjo, kad pinigai būtų bendri, bet dabar galvoju, kodėl aš tiek dirbu namie pati viena, o sulaukiu priekaištų, kad prie maisto pirkimo mažai prisidedu... unsure.gif
Beje, aš studentė ir nedirbu. Mano pajamos kone trigubai mažesnės nei jo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisla: 01 kovo 2008 - 23:01
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 23:59)
Deja, bet aš irgi skolinuosi kai labai reikia iš vyro (beje, ne sutuoktinio, o gyvenimo draugo ) . Tik dabar galvoju, kad aš namus pati viena tvarkau, maistą gaminu tik aš kasdien, mokesčius mokam per pusę, prie maisto pirkimo taip pat prisidedu. Man niekada nesinorėjo, kad pinigai būtų bendri, bet dabar galvoju, kodėl aš tiek dirbu namie pati viena, o sulaukiu priekaištų, kad prie maisto pirkimo mažai prisidedu... unsure.gif

Manau tavo draugas truputį palepęs. Paskaičiuok kiek kainuotų namų tvarkytoją, skalbėją, meilužę išlaikyti ax.gif ir pateik jam sąskaitą, gal valgyt mažiau užsinorės. g.gif
Aišku aš juokauju, tačiau kodėl jis tau nepadeda namų tvarkyti, valgyti daryti? ar toks sutuoktinis tave tenkintų? Juk ne piniguose laimė, o žmogus suteikia laimę sau ir kitiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 21:59)

Turejau vaikina 4 metus. Primieji 2 metai buvo smagus ir grazus, o po to ta romantika isgaravo.. Po 2 metu as uz viska mokejau per puse. Jis net iki centu viska susiskaiciuodavo. Stengiaus to nematyti, nes man buvo per zemas jo elgesys. As daugiau investuodavau tiek finansine prasme, tiek praktine. Jei ka nupirkdavau NIEKADA neprasiau jo susimoketi. O jis uz sokoladuka per puse susimoket prasydavo.. O namus tvarkyti ir valgyti darydavau tik as. Ir kur buvo mano akys ir protas?
Viena diena nutariau, kad pakaks.. Jis paprase manes issikelti is MANO NUOMOTO BUTO. Kadangi esu neracionaliai isdidi, tai isejau ir is buto ir bute palikau VISKA, ka esu nupirkus. O ten praktiskai buvo viskas mano nupirkta. Ir ka? Jis pasake ACIU. Ir paprase pagalvoti ar as dar nepersigalvosiu.. g.gif Tikrai..
Siandien esu jau daugiau nei metai su Vyru is didziosios V. Gyvenam kartu. Kai isikelem as norejau susimoketi per puse uz nuoma ir saskaitas,ir jis nukirto iskart,kad mano atlyginimas man, o jo rupestis yra namai. Jei reikes, jis paprasys. Dar nei karto nepaprase..
Nupirko masina ir iteike raktelius..
Ir tikrai cia ne apie pinigus, bet apie zmogaus mastyma, elgsena, nes as isleidziu savo atlyginima MUSU NAMAMS, tik sikart as zinau, kad tai yra investicija, o ne laiko ir pinigu svaistymas kazkokiam savanaudziui lenktais pirstais i save.
Tiesiog ieskok ir rasi.. Nesvaistyk laiko tokiam skolintojui.. Normaliuose santykiuose negali buti skolintoju. Normaliuose santykiuose yra kai zmogus nori padeti vienas kitam ir padeda.

Atsakyti
Mes irgi skolinames viens is kito lotuliukas.gif tik jis turi atiduoti su super dideliais procentais[aisku mazai kada jis skolinasi,nes pinigai pas ji],o kai skolinuosi as tai kazkaip atiduoti pamirstu ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mūsų šeimoje pajamos ir šlaidos bendros. kai reikia aš mokų kreditus o kai man reikia paimu iš vyro kortelės pinigėlių ir perku ką noriu (čia apie smulkias išlaidas). rimtus pirkinius aptariame kartu, kartu ir perkam. mūsų šeimoje pajamos visiškai bendros drinks_cheers.gif
Atsakyti
Seimoj skolinti(s) pinigus? o ar tai ne tas pats kas is saves skolintumeisi?
Atsakyti