QUOTE(laisla @ 2008 03 01, 21:59)
Deja, bet aš irgi skolinuosi kai labai reikia iš vyro (beje, ne sutuoktinio, o gyvenimo draugo ) . Tik dabar galvoju, kad aš namus pati viena tvarkau, maistą gaminu tik aš kasdien, mokesčius mokam per pusę, prie maisto pirkimo taip pat prisidedu. Man niekada nesinorėjo, kad pinigai būtų bendri, bet dabar galvoju, kodėl aš tiek dirbu namie pati viena, o sulaukiu priekaištų, kad prie maisto pirkimo mažai prisidedu...

Beje, aš studentė ir nedirbu. Mano pajamos kone trigubai mažesnės nei jo...
Turejau vaikina 4 metus. Primieji 2 metai buvo smagus ir grazus, o po to ta romantika isgaravo.. Po 2 metu as uz viska mokejau per puse. Jis net iki centu viska susiskaiciuodavo. Stengiaus to nematyti, nes man buvo per zemas jo elgesys. As daugiau investuodavau tiek finansine prasme, tiek praktine. Jei ka nupirkdavau NIEKADA neprasiau jo susimoketi. O jis uz sokoladuka per puse susimoket prasydavo.. O namus tvarkyti ir valgyti darydavau tik as. Ir kur buvo mano akys ir protas?
Viena diena nutariau, kad pakaks.. Jis paprase manes issikelti is MANO NUOMOTO BUTO. Kadangi esu neracionaliai isdidi, tai isejau ir is buto ir bute palikau VISKA, ka esu nupirkus. O ten praktiskai buvo viskas mano nupirkta. Ir ka? Jis pasake ACIU. Ir paprase pagalvoti ar as dar nepersigalvosiu..

Tikrai..
Siandien esu jau daugiau nei metai su Vyru is didziosios V. Gyvenam kartu. Kai isikelem as norejau susimoketi per puse uz nuoma ir saskaitas,ir jis nukirto iskart,kad mano atlyginimas man, o jo rupestis yra namai. Jei reikes, jis paprasys. Dar nei karto nepaprase..
Nupirko masina ir iteike raktelius..
Ir tikrai cia ne apie pinigus, bet apie zmogaus mastyma, elgsena, nes as isleidziu savo atlyginima MUSU NAMAMS, tik sikart as zinau, kad tai yra investicija, o ne laiko ir pinigu svaistymas kazkokiam savanaudziui lenktais pirstais i save.
Tiesiog ieskok ir rasi.. Nesvaistyk laiko tokiam skolintojui.. Normaliuose santykiuose negali buti skolintoju. Normaliuose santykiuose yra kai zmogus nori padeti vienas kitam ir padeda.