Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno krikščioniškieji GN, 2 dalis

pirma tai kiekvienam pasitaiko visokiu nuotaiku, gydytojas juk ir zmogus, gal vienai papuole kada zmogui bloga diena buvo...o antra tai "pagal Jurgi ir kepure" biggrin.gif ta prasme visi mes skirtingi ir ne visiem vienodo charakterio zmones buna mieli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 07 16, 10:13)
pirma tai kiekvienam pasitaiko visokiu nuotaiku, gydytojas juk ir zmogus, gal vienai papuole kada zmogui bloga diena buvo...o antra tai "pagal Jurgi ir kepure"  biggrin.gif ta prasme visi mes skirtingi ir ne visiem vienodo charakterio zmones buna mieli  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Labai teisingai.
Atsakyti
QUOTE(Liucilė @ 2007 07 16, 01:20)
taip as su ja tariausi kad noriu gimdyti pas ja, .................... .

norėjau tavęs paklaust o kiek tas susitarimas pinigų išraiška gavosi, nors žiūriu kad tu gimdei 1997 metais, tai labai jau daug kas ir pasikeitė. KOdėl klausiau - nes kaip tyčia vėl gaunasi kad vėl eisiu pas Toleikienę apžiūrai, nes manoji atostogauja ir žinau, kad vėl ims klausinėt "ar jau žinai kur gimdysi", maždaug gali ir pas mane, jei ka? šiaip aš jos kompetencija negaliu skųstis, matosi kad daug žino, bet ir matosi kad laaabai jau myli pinigėlius, tai aš nieko prieš duoti, tiesiog norėjau pasiklaust kiek tu davei. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2007 07 16, 19:15)
norėjau tavęs paklaust o kiek tas susitarimas pinigų išraiška gavosi, nors žiūriu kad tu gimdei 1997 metais, tai labai jau daug kas ir pasikeitė. KOdėl klausiau - nes kaip tyčia vėl gaunasi kad vėl eisiu pas Toleikienę apžiūrai, nes manoji atostogauja ir žinau, kad vėl ims klausinėt "ar jau žinai kur gimdysi", maždaug gali ir pas mane, jei ka? šiaip aš jos kompetencija negaliu skųstis, matosi kad daug žino, bet ir matosi kad laaabai  jau myli pinigėlius, tai aš nieko prieš duoti, tiesiog norėjau pasiklaust kiek tu davei.  drinks_cheers.gif

Krikscioniskuose GN yra kaininikas kabo prie priiemimo. taigi ten parasyta gydytojo prieziura gimdymo metu 460lt akuseres 230lt (jei neklystu) taigi, manau, daugiau duoti neverta mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj nenoriu girti dienos be vakaro (nes dar tik ruošiuosi gimdymui), bet kiek teko susidurti su personalu ir gydytojais konsultacijų metu, tai mano tik labai labai geri atsiliepimai thumbup.gif
Gimdymo "įspūdžiais" KGN, galėsiu pasidalinti už kokio mėnesiuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2007 07 16, 20:42)
Oj nenoriu girti dienos be vakaro (nes dar tik ruošiuosi gimdymui), bet kiek teko susidurti su personalu ir gydytojais konsultacijų metu, tai mano tik labai labai geri atsiliepimai  thumbup.gif
Gimdymo "įspūdžiais" KGN, galėsiu pasidalinti už kokio mėnesiuko  biggrin.gif

Labai lauksim "įspūdžių" , būtinai pasidalink savo patirtim, kas kaip ir panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
teko gimdyti pries pora savaiciu.viskas labai patiko, personalas l.siltas, paslaugus. pirmaji vaikeli gimdziau Mazylio g.n., tai gimdymo palatos graziau irengtos, bet personalo su KGN nera ko ir lyginti.
vienintelis KGN trukumas - pogimdyviniu palatu langai iseina i Misko g., kuri pasirode triuksminga. viena sesele sake, kad cia tas triuksmas atsirado, kai pastate Akropoli, tai masinu padaugejo.
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2007 07 16, 20:42)
Oj nenoriu girti dienos be vakaro (nes dar tik ruošiuosi gimdymui), bet kiek teko susidurti su personalu ir gydytojais konsultacijų metu, tai mano tik labai labai geri atsiliepimai  thumbup.gif
Gimdymo "įspūdžiais" KGN, galėsiu pasidalinti už kokio mėnesiuko  biggrin.gif

oi bus ziniu is manes anksciau biggrin.gif daugiausiai uz poros sav biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mlimbute @ 2007 07 17, 09:31)
teko gimdyti pries pora savaiciu.viskas labai patiko, personalas l.siltas, paslaugus. pirmaji vaikeli gimdziau Mazylio g.n., tai gimdymo palatos graziau irengtos, bet personalo su KGN nera ko ir lyginti.
vienintelis KGN trukumas - pogimdyviniu palatu langai iseina i Misko g., kuri pasirode triuksminga. viena sesele sake, kad cia tas triuksmas atsirado, kai pastate Akropoli, tai masinu padaugejo.

Tikrai,juk pastatas visai prie gatves.. Bet uztat manau toj seimyninej gal geriau ir siuo atzvilgiu,nes tas korpusas kiek giliau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 07 17, 09:24)
oi bus ziniu is manes anksciau biggrin.gif daugiausiai uz poros sav biggrin.gif
Papildyta:

Tikrai,juk pastatas visai prie gatves.. Bet uztat manau toj seimyninej gal geriau ir siuo atzvilgiu,nes tas korpusas kiek giliau.. g.gif

kas liecia seimynine,taip ten ramiau.bet ten taves taip nelankys,sesutes,kiek lanko bendoje patalpoje.jei reiks ko turi issikviesti.O tai uzima laiko.jei vyras ar kitas artimas zmogus bus visa diena ,puiku,o jei ne tai net nusimaudyt baisoka eit,jei prades saukt... g.gif As buvau palatoje viena,o sesutes vaiksciojo..tiek daznai ,kad net kartais nezinai ka ir pasakyt-tik viskas gerai thumbup.gif ir sipsotys..Apie siuos gimdymo namus liko tik patys silciausi prisiminimai..Gimdyciau ir gimdyciau as ten nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
o man kaip tik patiko kad tos sesutes ten i seimynine palata per daug neslauziojo..ramybe nors..jei neaisku kas paskambini ir ateina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 07 18, 13:55)
o man kaip tik patiko kad tos sesutes ten i seimynine palata per daug neslauziojo..ramybe nors..jei neaisku kas paskambini ir ateina  thumbup.gif

Ir as taip manau rolleyes.gif O dar tuo labiau kai salia turi teveli.. rolleyes.gif
Atsakyti
ne visada tevelis gali padaryti tai ka sugeba sesele g.gif ,todel dziaukites kad jos vis uzbega suzinoti ar viskas tvarkoje thumbup.gif ,as gimdziau antraji ,ir atrodytu kad viska turejau zinoti,bet visi ju patarimai labai praverte blush2.gif
Atsakyti