Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(Jusma @ 2007 04 28, 22:44)
Mes keliamės du kartus pavalgyti. Užmiegam 22 h, tada 4, 7 h valgom. Nemanau, kad daug, juolab, kad dar tik trys mėnesiai bus irmanęs tai visai nevargina, nors esu didžiausia miegalė.

As taip pat biggrin.gif Bet reikia keltis, ir keliuosi. Pirmus 2 men buvo tikrai sunku,dabar jau kazkaip pripratau, na aisku ir nesokineju kas 5min vos tik lelia koki garsa isleidzia rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis jau ismiega 6 val.
Atsakyti
mano mazute miega nuo 4.5 men. irgi labai miego norejau, tai kartais tingejau keltis. as duodavau soskyte ir pasupdavau lovytej. taip ir toliau vaikas miegodavo. arba tiesiog duodavau maziau. bet kiek supratau maziukei svarbiau buvo ne pavalgyti o paciulpti smile.gif tai taip su soskyte ir atpratinau
Atsakyti
QUOTE(juliana.d @ 2007 05 06, 23:33)
mano mazute miega nuo 4.5 men. irgi labai miego norejau, tai kartais tingejau keltis. as duodavau soskyte ir pasupdavau lovytej. taip ir toliau vaikas miegodavo. arba tiesiog duodavau maziau. bet kiek supratau maziukei svarbiau buvo ne pavalgyti o paciulpti smile.gif tai taip su soskyte ir atpratinau

o mums toks triukas neisdegtu - soske musiskiam priesas nr 1. jeigu nori sunervinti - duok soske lotuliukas.gif
bet ir be soskes musu gyvenimas neblogas. musu naktinis grafikelis jau po truputi koreguojasi. iki 2,5 men kleckas luzdavo 21.00, o 24.00 val vel pavalges smigdavo iki 03.00, paskui keldavosi apie 07.00, o dabar pamaitinus ji 24.00 jis man ismiega iki pat ryto, t.y. 07.00, o tada jau pagal nuotaika - arba lelius sneka ir negaves demesio is musu (mes NORIME miego... blush2.gif ) pradeda zirzuliuoti arba dar karta simboliskai pavalges nuluzta
Atsakyti
mums 10 men, bet dar buna, kad paryciais maze valgyt uzsinori, tiesa, ne kiekviena nakti, bet pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, musiske jau visa savaite miega kaip didele biggrin.gif kadangi mamyte miegale,tai miega kokia puse paros,tai ir dukryte per ta laika keliasi valgyti tik 1karta 4u.gif Vakare pavalgom apie 22val, paskui kokia 6val, o tada miega vel iki 10-11val ax.gif Bet va kazkaip mazai maitinimu per diena gaunasi, o labai daug primaitint neiseina, per karta daug nelenda doh.gif Na, tikiuos svorio normaliai priaugsim wub.gif O kiek vaikas turetu ismiegoti nakti neprabudes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 07 gegužės 2007 - 13:21
Suneliui jau 11men. ir jis nuo 4 men.ismiega visa nakti neatsikeliant.Miega nuo 22.00 iki 7.30-8.40.Tai as ir vyras galim pamiegoti.Jis po nakties pradeda valgyti apie 9.30.Tai as galiu sau ramiai isgerti kavos. thumbup.gif Pora kartu blogiau miegojo kai pradejo kaltis dantukai,o taip tvu-tvu-tvu. bigsmile.gif
Atsakyti
Na mano mazyliui 3 men., o valgyti keliasi 1 iki 3 kartu per nakti. Nulusta vaikas 21:30 - 22:00 val. paskui pavalgo dazniausiai 2:30 - 3:00 ir tada jau 5:30 - 6:00 val. o diena kaip iseina, kartais kas dvi trys valandos valgom, o kartais ir dazniau. lotuliukas.gif
Atsakyti
mea tai jau nuo dvieju menesiu ismiegam visa nakty bigsmile.gif tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
Mano mergyte gime pries daugiau nei 3 men, tai nakties, kad ismiegociau nuo iki nuo to karto ir nebuvo. Pirmosiosmis dienomis saves buvo gaila, masciau kada bus naktele, kai galesiu iki ryto parpti. Taciau, dabar jau isivaziavau ir nera taip baisu, nors keliasi 2-4 kartus per nakti valgyti, ir ryte kartu su teveliu i darba- 6,30 biggrin.gif , o mamyte tada taip miego nori. Buna dienu, kai jau nuluztu, tada pasidarome abi miego diena, tiksliau pusdieni. Mergyte miega, ir as miegu, ir jegas atgaunu.
O seip viena gydytoja, man isdave paslapti, kaip pailseti, kai mazylius reikia daznai maitinti. Reikia miegoti tada, kai vaikas miega - tiek diena, tiek nakti. O kitus darbus dirbti, kai jis budrauja - zaidzia ir pan. Tik va nepasake, ka daryti, kai mazylis budraudamas demesio nori ir vienas nebuna, Kaip tada bent pavalgyti ir pan. g.gif
Atsakyti
Manau tikrai nera jokio reikalo stengtis atpratint vaikuti valgyt tokiam amziuj. Juk jis dar mazytis, greit visas maistukas susivirskina, greit vel isalksta. Bent jau iki puses metu nereiktu stengtis atpratint tikrai, o paskui gal ir galima. Tik nemanau kad pades arbatytes ir vandenukas, juk vaikas pripras prie to ir tada jau kelsis prasydamas arbatytes, o ne pienuko lotuliukas.gif Aisku, gerai toms mamytems, kuriu maziai jau nuo keliu men patys nebesikelia 4u.gif
Atsakyti
Na štai mano pipiras (metai kątik sukako) pats jau kelias naktis valgyti nesikelia (tfu tfu tfu) o anksčiau buvo vos ne kas pusvalandį doh.gif MP pas mane jau į pabaigą ėjo, dieną visai nebemaitinau, tik naktimis, tai pienuko tik keli lašai bebuvo, jis atsibusdavo valgyt, traukdavo traukdavo tą pienuką o ten beveik nieko nėra biggrin.gif tai matyt, daba nusprendė, kad dėl tokio kiekio neveberta čia keltis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir nereikėjo tų kankinimų naktinių doh.gif tipo neduot ir viskas, na man tai kažkaip nepriimtina vaika kankint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 25 gegužės 2007 - 21:19