Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(Renna @ 2007 05 25, 22:18)
Na štai mano pipiras (metai kątik sukako) pats jau kelias naktis valgyti nesikelia (tfu tfu tfu) o anksčiau buvo vos ne kas pusvalandį doh.gif  MP pas mane jau į pabaigą ėjo, dieną visai nebemaitinau, tik naktimis, tai pienuko tik keli lašai bebuvo, jis atsibusdavo valgyt, traukdavo traukdavo tą pienuką o ten beveik nieko nėra biggrin.gif tai matyt, daba nusprendė, kad dėl tokio kiekio neveberta čia keltis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir nereikėjo tų kankinimų naktinių  doh.gif tipo neduot ir viskas, na man tai kažkaip nepriimtina vaika kankint unsure.gif

Maniske jau nuo 2.5men nakti nebesikelia thumbup.gif Neisivaizduoju,jeigu tos bemieges naktys truktu kokiu metus, turbut isproteciau... doh.gif
Atsakyti
Aš tai net nesistengiu atpratint, ateis laikas ir atpras. Maniškiai didieji pradėjo tik tada naktį miegoti, kai maitinti nustojau, taip ir su mažaja , manau, bus.
Atsakyti
man tai saves gaila biggrin.gif nu sunku su pilnais papais miegot. tai kaip kate tik ir suku uodega kada maniskis atsikels.jo septynios val. miego, man tikra kankyne. kazkaip nebudinu specialiai. ax.gif
Atsakyti
O tu nusitrauk pienuko nors kartaper tas 7val bigsmile.gif gali ne visa, tik tiek, kad palengvetu bigsmile.gif Kaip as is tikruju pasiilgau to jausmo,kai krutys sprogsta nuo pienuko, maniskei vien tik jo jau nebeuztenka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 30, 11:46)
O tu nusitrauk pienuko nors kartaper tas 7val bigsmile.gif  gali ne visa, tik tiek, kad palengvetu  bigsmile.gif  Kaip as is tikruju pasiilgau to jausmo,kai krutys sprogsta nuo pienuko, maniskei vien tik jo jau nebeuztenka verysad.gif

Jei pradėjai duot kažką papildomai, tai jau ir nebepadaugės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 30, 12:46)
O tu nusitrauk pienuko nors kartaper tas 7val bigsmile.gif  gali ne visa, tik tiek, kad palengvetu  bigsmile.gif  Kaip as is tikruju pasiilgau to jausmo,kai krutys sprogsta nuo pienuko, maniskei vien tik jo jau nebeuztenka verysad.gif

mūsų coliukei po3 dienu sukaks metukai bet išskyrus mamos pieną ji nieko nevalgo doh.gif buvo iki tokio nučiulpusi kad skaudėjo speneliai blink.gif ir truputėli pvydžiu tom kurių leliukai papildomai ka nors valgo blush2.gif
Atsakyti
Na ir buna gi stebuklingu vaiku thumbup.gif . Mano merginos keldavosi naktimis iki 2 metu. Tol kol maitinau krytimi. Vyrukui 4.5 menesio bet naktimis keliasi 1-3 kartus. Nors rodos ir gerai pavalgo, bet visos nakteles neismiega. Nesu miegale, bet miegelio truksta.Stengiusi (bent karta savaiteje) pamiegoti dienos metu.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 05 30, 13:22)
Jei pradėjai duot kažką papildomai, tai jau ir nebepadaugės unsure.gif

Tame ir esme, kad nicnieko nedaviau jai, misinuka pradejom tik po to,kai kelias dienas buvo labai nerami, matyt is alkio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 31, 15:33)
Tame ir esme, kad nicnieko nedaviau jai, misinuka pradejom tik po to,kai kelias dienas buvo labai nerami, matyt is alkio unsure.gif

Būna pieno krizės, kai vaikutis ypač auga, padidėja pieno poreikis, o pieninė nespėja prigamint smile.gif . Bet per keletą dienų susitvarko 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 05 31, 16:37)
Būna pieno krizės, kai vaikutis ypač auga, padidėja pieno poreikis, o pieninė nespėja prigamint smile.gif . Bet per keletą dienų susitvarko 4u.gif .

Zinau, taip yra keleta kartu buve, taciau sikart pienines reikalai nepasitaise... blush2.gif O dabar pienuko ne tik nedaugeja, bet ir po truputi mazeja. Is 5kart per diena MP gauna 3kartus, o kartais ir 2 verysad.gif
Atsakyti
Mano mažiukas naktimis gerai miega. Buvo kelis kartus, kad ėmė naktį keltis. Aš tiesiog nieko nedarydavau, palaukdavau kol užmigs pats. Tai po poros naktų, jis vėl išmiegodavo nepabudęs. O šiaip, kai atsikeldavo, išgirsdavau čepsėjimą. Tai jau tada duodavau valgyt.
Atsakyti
Nu va, o mums tuoj bus 7 men, o visvien valgo naktį. Bet man tai jokia trauma ar neišsimiegojimas.Miegam dviese lovoj, tai tik arčiau vaiką priglaudi-ji valgo, aš snaudžiu. 5 min.- miegam abi tongue.gif . Jokio pokalbio, supavimo, ėmimo anr rankų. Vaikas neišsibudina, o pavalgius pati atsitraukia ir galvą nusuka į šalį. Valgo 22 val.-3 val.-5val.-7val.Ko paryčiais daugiau-nežinau.Tiesiog turi blogą įprotį- užmiega tik valgydama. Na, išskyrus lauke kai būnam. Bet norėčiau, kad užmigtų ir naktį nesikeltų. Vakare duodu košės.Iki soties pavalgo, bet visvien- užmigimui dar pienuko porcijos reikia.Kad ir 3sekundem, bet... schmoll.gif
Atsakyti