maniskis 3men uzmigdavo 10- 11wal, keldavosi 3am, tada jau kaip uzeidavo, kartais 5ta, bet vel uzmigdavo, kartais 8wal, bet tada jau nebemiegodavo. buvo piktas kaip sirse vakarejant, nes niekaip nesugebedavo uzmigti per diena. nuejom apziurejimui ir pasisverimui, man patare ji atpratinti nuo valgymo nakti. o receptas paprastas- palikti verkti. sunku, bet prie dar didesniu asaru pripratau pirmaji menesi, kai mazius iki 4am klykdavo ir niekas nepadedavo.
pradejau atpratineti 4men. dvi dienas kelesi nakti ir niurzgejo, paskui atsibusdavo 8val ryto, taip pat paniurzgedavo ir vel uzmigdavo. taip tesiam jau menesiuka. ir mamai atgaiva ir vaikas daug laimingesnis. atsikelia mazdaug 10- 11wal, viena karta uzmiges 11vakaro atsikele tik kitos dienos 1val. laksciau ziureti ar kvepuoja...

mamytes kurios maitina savo pienuku.... sunku nustatyti kiek maziukas pavalgo. as, jei buciau pavargus pompa nusipirkciau. turiu as ja is tikruju, jei londonne gyvenanciu yra ir reikia tokio daikciuko- galiu parduoti, du kartus panaudojau, pienelis dingo... teko antibiotikus naudoti del ligos, baigesi mano maitinimai krutimi...
mes valgom 210ml, kokius 4kartus dienoj, 125g maistelio, t.y. kokiu darzovieniu su mesyte ir pan, ir 125g deserto- vaisiu tyreliu, banana custard, megsta mango tyreles. svoris auga normaliai, tad tikrai nemaitinimas nakti nepakenke. kaip tik- esam ramus ir laimingi, turim daug daugiau energijos, abu. nebijokit mamytes... paverks tik pora dieneliu ir nustos. as tikrai negaliu sutikti su dasos nuomone, kad reikia prie vaiko taikytis, nes man isblaskytas miegas sukeldavo baisu galvos skausma ir nedarbinguma, budavau labai irzli, pikta, net ir ant vaiko pyktis kartais uzeidavo. labai labai ji myliu, bet zinodama, kad jis jau ne maziukas ir miegoti turetu per visa nakti jam tik padejau laikytis sio rezimo. juk jie mazyciai, nesupranta kada miegoti, kada zaisti, turim pamokyti.