Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti valgyti naktį?

QUOTE(Suri @ 2007 06 02, 09:22)
Nu va, o mums tuoj bus 7 men, o visvien valgo naktį. Bet man tai jokia trauma ar neišsimiegojimas.Miegam dviese lovoj, tai tik arčiau vaiką priglaudi-ji valgo, aš snaudžiu. 5 min.- miegam abi  tongue.gif  . Jokio pokalbio, supavimo, ėmimo anr rankų. Vaikas neišsibudina, o pavalgius pati atsitraukia ir galvą nusuka į šalį. Valgo 22 val.-3 val.-5val.-7val.Ko paryčiais daugiau-nežinau.Tiesiog turi blogą įprotį- užmiega tik valgydama. Na, išskyrus lauke kai būnam. Bet norėčiau, kad užmigtų ir naktį nesikeltų. Vakare duodu košės.Iki soties pavalgo, bet visvien- užmigimui dar pienuko porcijos reikia.Kad ir 3sekundem, bet... schmoll.gif

pas mus irgi buvo tokia pati situacija, užmigdavo tik prie krūties ir taip tęsėsi beveik iki 11 mėn., kol nenutraukiau maitinimo krūtimi. Pasibaigė MP, pasibaigė ir tokios bėdos.
Kantrybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2007 06 02, 09:53)
pas mus irgi buvo tokia pati situacija, užmigdavo tik prie krūties ir taip tęsėsi beveik iki 11 mėn., kol nenutraukiau maitinimo krūtimi. Pasibaigė MP, pasibaigė ir tokios bėdos.
Kantrybės jums  4u.gif

aha tau gerai thumbup.gif
o as krutim maitinau 7 men. bet va iki dabar 9,5men vis dar valgo nakti 2 kartus. jis daznai ir po mazai suvalgo. neikisi misinio daugiau nei 180ml, o kosiu daugiau nei 100ml.

Ka daryyyyyyyyyyyyyyt? g.gif
Atsakyti
maniske tik iki 2 men daznai valgydavo nakti, bet po to keldavosi tik 1 kart duodavau pienelio ir vel uzmigdavo, o dabar jau 10menuo eina tai ji pradejo man maziausiai 2 kartus keltis nakti o buna net ir 4 kart, gal dabar dantukai kalti, nes auga vienas po kito
Atsakyti
QUOTE(needita @ 2007 06 01, 23:41)
Mano mažiukas naktimis gerai miega. Buvo kelis kartus, kad ėmė naktį keltis. Aš tiesiog nieko nedarydavau, palaukdavau kol užmigs pats. Tai po poros naktų, jis vėl išmiegodavo nepabudęs. O šiaip, kai atsikeldavo, išgirsdavau čepsėjimą. Tai jau tada duodavau valgyt.

O jis ką nerėkdavo? blink.gif

QUOTE(Suri @ 2007 06 02, 10:22)
Nu va, o mums tuoj bus 7 men, o visvien valgo naktį. Bet man tai jokia trauma ar neišsimiegojimas.Miegam dviese lovoj, tai tik arčiau vaiką priglaudi-ji valgo, aš snaudžiu. 5 min.- miegam abi  tongue.gif  . Jokio pokalbio, supavimo, ėmimo anr rankų. Vaikas neišsibudina, o pavalgius pati atsitraukia ir galvą nusuka į šalį. Valgo 22 val.-3 val.-5val.-7val.Ko paryčiais daugiau-nežinau.Tiesiog turi blogą įprotį- užmiega tik valgydama. Na, išskyrus lauke kai būnam. Bet norėčiau, kad užmigtų ir naktį nesikeltų. Vakare duodu košės.Iki soties pavalgo, bet visvien- užmigimui dar pienuko porcijos reikia.Kad ir 3sekundem, bet... schmoll.gif

Pas mus panašiai. Tik mes ją pradėjom migdyti lovelėj, nes aš pradėjau neišsimiegoti, kai ji šalia manęs. Mėgsta mergina visaip skersai miegoti, rankas į šonus atmest, nebetelpam. Tik paryčiui kartais šalia pasiguldau. Keltis maitinti tenka dažnai, kartais net kas valandą, ir košės vakarienei nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
As savo pupai pradejau nuo 3 menesiu nakti duoti arba gerti, tai antra nakti nebesikele thumbup.gif , ir ismiega iki siol visa nakti mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji iki 1m.8men.nakti kas3val.valge MP,baigiau maitinti ir prasidejo ramus miegas nuo vakaro iki ryto
Atsakyti
QUOTE(Morrena @ 2007 06 02, 10:48)
aha tau gerai  thumbup.gif
o as krutim maitinau 7 men. bet va iki dabar 9,5men vis dar valgo nakti 2 kartus. jis daznai ir po mazai suvalgo. neikisi misinio daugiau nei 180ml, o kosiu daugiau nei 100ml.

Ka daryyyyyyyyyyyyyyt?  g.gif

as dukrytę irgi maždaug iki 7 mėn. maitinau MP. Ir dabar jau 9 mėn. ir savaitė ir naktimis jau nebevalgo visai, nors kai nustojau maitinti krūtimi kėlėsi dar kelis kart naktį pavalgyti, nes irgi po nedaug ir dažnai valgo, bet palaipsniui, nuėmiau 1 maitinimą, paskui kitą palikau apie 5 val. ryto, o dpaskui palaipsniui vis vėlaiu tolinau smile.gif. Ir dabar kažkaip savaime gaunasi kad tik apie 8 val. valgo ir vis rečiau prabunda. O pradėjo visą naktį išmiegot nevalgius tik tuomet kai prieš naktį gaudavo daugiau mišinuko. Kadangi nesuvalgo daugiau nei 150 ml., tai aš susiprotėjau jai duoti dar už pusvalandžio ar valandos thumbup.gif Padėjo thumbup.gif Išmiega visą naktį thumbup.gif taigi apie 22 val. pasidarau mišinuko 220 ml. Iškart ji suvalgo tik apie pusę jo, o paskui kai jau matau kad keliaus tuoj miegot, tada duodu likusį, ir ji suvalgo. Mums pasiteisino, Morrena, gal ir jums tiks, pabandykit 4u.gif Tiesa anksčiau dar dažnokai duodavau arbatėlės ar vandenuko, o palaipsniui ir to jau dabar pradėjo nebereikėt smile.gif, na tik kartais 4u.gif
Beje nustojau maitinti krūtimi būtent dėl šios priežasties, kad naktį dukrytė kėlėsi labai labai dažnai. Ir dėl to labai džiaugiuosi 4u.gif
Papildyta:
o su košėm lygiai tas pats mirksiukas.gif . Valgo, bet jeigu virš 100 ml suvalgo tai jau aš sakau kad daug suvalgėm, o kruopų košės tai tik kelis šaukštelius. Todėl dar gana dažnai dieną duodu mišinuko, aišku po nedaug, tai gal todėl dažniau ax.gif 3 kartus po 120 ml. ir vakare 220 ml.
Atsakyti
QUOTE(laumike @ 2007 06 03, 16:07)
as dukrytę irgi maždaug iki 7 mėn. maitinau MP. Ir dabar jau 9 mėn. ir savaitė ir naktimis jau nebevalgo visai, nors kai nustojau maitinti krūtimi kėlėsi dar kelis kart naktį pavalgyti, nes irgi po nedaug ir dažnai valgo, bet palaipsniui, nuėmiau 1 maitinimą, paskui kitą palikau apie 5 val. ryto, o dpaskui palaipsniui vis vėlaiu tolinau smile.gif. Ir dabar kažkaip savaime gaunasi kad tik apie 8 val. valgo ir vis rečiau prabunda. O pradėjo visą naktį išmiegot nevalgius tik tuomet kai prieš naktį gaudavo daugiau mišinuko. Kadangi nesuvalgo daugiau nei 150 ml., tai aš susiprotėjau jai duoti dar už pusvalandžio ar valandos  thumbup.gif  Padėjo  thumbup.gif  Išmiega visą naktį  thumbup.gif  taigi apie 22 val. pasidarau mišinuko 220 ml. Iškart ji suvalgo tik apie pusę jo, o paskui kai jau matau kad keliaus tuoj miegot, tada duodu likusį, ir ji suvalgo. Mums pasiteisino, Morrena, gal ir jums tiks, pabandykit  4u.gif Tiesa anksčiau dar dažnokai duodavau arbatėlės ar vandenuko, o palaipsniui ir to jau dabar pradėjo nebereikėt smile.gif, na tik kartais  4u.gif
Beje nustojau maitinti krūtimi būtent dėl šios priežasties, kad naktį dukrytė kėlėsi labai labai dažnai. Ir dėl to labai džiaugiuosi 
Papildyta:
o su košėm lygiai tas pats mirksiukas.gif . Valgo, bet jeigu virš 100 ml suvalgo tai jau aš sakau kad daug suvalgėm, o kruopų košės tai tik kelis šaukštelius. Todėl dar gana dažnai dieną duodu mišinuko, aišku po nedaug, tai gal todėl dažniau  3 kartus po 120 ml. ir vakare 220 ml.

ačiū 4u.gif
ot "degustatoriai" ania? biggrin.gif

reikes pabandyt vakare daugiau pamaitint, nors jis apie č00ml va neseniai pirmąkart savo istotrijoj suvalgė. tik kažin ar gerai virškinimui, kai ant neapvirškinto pilnai užpili dar g.gif

gal reiktų bandyt rikdyt naktį ir neduot valgyt, bet labai tingu blush2.gif ir dėl kaimynų nepatogu unsure.gif o šiaip jis kaip laikrodukas 10 valgo ir užmiega, tada kelia apie 1h ir po to apie 5h, jei per pora min negauna valgyt - visi girdi biggrin.gif bet tuoj reiks į darbą eit, tai visai nesinori naktinėtis unsure.gif tai teks visgi kažkaip imtis to reikalo ...
Atsakyti
Mums jau beveik 11 mėnesių, ir jeigu valgo tik kartą per naktį, tai taip beveik nebūna. Maitinu pati ir kokius 3-4 kartus visada. Gal todėl, kad dienoms dirbu, tai vaikučiui reikia mamos artumo, todėl už dieną praleistas atskirai valandas atsiima naktį.
Bet aš jau prie to pripratau, ir man visai nesunku. blush2.gif
Atsakyti
Aš manau, kad kai ateis laikas vaikelis pats nustos valgyti naktimis, o kol valgo reikia kažkaip prisitaikyti, vaiko norai ir poreikiai svarbesni už mamos miega biggrin.gif O kai paaugs, tada ir išsimiegosime lotuliukas.gif Mano sūnelis kartais atsikelia naktį, kartais ir iki ryto pramiega bigsmile.gif
Atsakyti
maniskis 3men uzmigdavo 10- 11wal, keldavosi 3am, tada jau kaip uzeidavo, kartais 5ta, bet vel uzmigdavo, kartais 8wal, bet tada jau nebemiegodavo. buvo piktas kaip sirse vakarejant, nes niekaip nesugebedavo uzmigti per diena. nuejom apziurejimui ir pasisverimui, man patare ji atpratinti nuo valgymo nakti. o receptas paprastas- palikti verkti. sunku, bet prie dar didesniu asaru pripratau pirmaji menesi, kai mazius iki 4am klykdavo ir niekas nepadedavo.
pradejau atpratineti 4men. dvi dienas kelesi nakti ir niurzgejo, paskui atsibusdavo 8val ryto, taip pat paniurzgedavo ir vel uzmigdavo. taip tesiam jau menesiuka. ir mamai atgaiva ir vaikas daug laimingesnis. atsikelia mazdaug 10- 11wal, viena karta uzmiges 11vakaro atsikele tik kitos dienos 1val. laksciau ziureti ar kvepuoja... lotuliukas.gif mamytes kurios maitina savo pienuku.... sunku nustatyti kiek maziukas pavalgo. as, jei buciau pavargus pompa nusipirkciau. turiu as ja is tikruju, jei londonne gyvenanciu yra ir reikia tokio daikciuko- galiu parduoti, du kartus panaudojau, pienelis dingo... teko antibiotikus naudoti del ligos, baigesi mano maitinimai krutimi... verysad.gif
mes valgom 210ml, kokius 4kartus dienoj, 125g maistelio, t.y. kokiu darzovieniu su mesyte ir pan, ir 125g deserto- vaisiu tyreliu, banana custard, megsta mango tyreles. svoris auga normaliai, tad tikrai nemaitinimas nakti nepakenke. kaip tik- esam ramus ir laimingi, turim daug daugiau energijos, abu. nebijokit mamytes... paverks tik pora dieneliu ir nustos. as tikrai negaliu sutikti su dasos nuomone, kad reikia prie vaiko taikytis, nes man isblaskytas miegas sukeldavo baisu galvos skausma ir nedarbinguma, budavau labai irzli, pikta, net ir ant vaiko pyktis kartais uzeidavo. labai labai ji myliu, bet zinodama, kad jis jau ne maziukas ir miegoti turetu per visa nakti jam tik padejau laikytis sio rezimo. juk jie mazyciai, nesupranta kada miegoti, kada zaisti, turim pamokyti.
Atsakyti
o aš net nežinau ką su tuo valgymu daryti. Mums 9 mėn. Viena gydytoja aiškina kad jei vaikas nori valgyti naktį, tai ir reikia duoti- ateis laikas pats atpras. Praėjusią savaitę patekome ne pas savo gydytoją, tai ji kategoriškai liepė nebemaitinti naktį. Gal kas galit patart tai kaip gi man elgtis? Dieną mes valgom maždaug kas 4 val ir ne daugiau kaip po 150 ml. Sveriam 7,800 kg, o ūgis 70 cm. Ir taip kelis mėn. niekaip nepriaugam svorio... g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorka: 18 birželio 2007 - 15:25