QUOTE(hobo @ 2007 07 12, 15:59)
nesakyk man jūs, bjaurybe, cia gi as shidduh. a kuo blogai sviezi??? nu ziauriai uzsinorejau raugintų kopūstų.
Papildyta:
o tai užtenka tik su druska sumaišyt? o užpilt niekuo nereikia? ir kur juos laikyt? t.y. į ką sudėt?
ot velnias

..a tu baigsi čia cirkus krėsti
žodžiu,susmulkini kopūstus ir dedi į kažkokį puodą didelį(aš dedu į kibira),aš darau taip: galva kopūsto,tada žiupsnelis druskos sumaišytos su morkom ir kmynais,o tada reikia gerai išdaužyt ,(turiu spec. priborą medinį,nes tik toks tinka ),bet gal galima ir su didesniu kočėlu,daužai kol atsiranda kopūstų sulčių,ir tada vėl....kopusto galva ir t.t...laikai tada šiltai virtuvėje kurį laika(apie savaitę),šiaip aš tai pagal skonį laikau,o kai jau būna išrūgę,dedu šaltai(balkoną ar rūsį,vasarą ko gero į šaldytuvą)
o tu kur dingus? numirojo mūsų eksperimento tema