Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 10:51)
Jis jau seniai pasiūlė skyrybas...Tik dar  tipo kažką darėm... Tiksliau aš vieną žingsnį į priekį, jis tris atgal... nė vienos pastangos...
Išeiti turėsiu aš...

Tai apie ka sneka, kodel tu sau gadini gyvenima, savo vienos pastangom tik sau nervus sugadinsi, o vyrui manau labai smagu ziuret kaip nusileidi jam, kaip lipdai, o jis dar bjauriau elgiasi, sakau is patirties, mes seima sulipdem, nes tokios nepagarbos nebuvo niekad, net baisiausiu kriziu metu, salia giminaiciai ir bande lipdyt, jau kokie 4 metai, bet matydami vyro elgesi, o tai labai labai panasu i taviskio, niekas tuom netikejom, siandien jie jau atskirai gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 11:51)

Išeiti turėsiu aš...

Atidžiai perskaičiau viską. berods, taviškis bando išlipti iš balos sausas. Sutinku su Degančia, kad jis bando susivartyti taip, kad aplinkinių akyse šeimos ardytoja liktum tu. Manau, kad jis turi kitą moterį. Atsiprašau, kad rašau tiesmukiškai, bet kiek teko stebėti įvairias gyvenimiškas situacijas, vyrai paprastai skyrybų nenori, net jei jie ir yra vedę furijas. Kai vyrai patys užsinori skyrybų, už to dažniausiai stovi kita moteris.

Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 08 28, 11:56)
Oi Oi Oi. Tipine situacija kaip pas mane. Kuo daugiau prasau, tuo daugiau gaunu moralu, tuo daugiau rekia, kuo daugiau rekia, tuo daugiau as verkiu.. Ir taip viskas ratu. Skirtis, spesi. As ir dabar svajoju, kaip faina butu issiskyrus, bet velgi, kas apsaugos, kad kitas nebus toks pat. Taigi, jo nepakeisi, keistis gali tik pati, keisti savo poziuri i ji, i seima. Kalbu tik is savo patirties. Kaip jauciausi siaubingai blogai. Irgi tikejausi daug dalyku, kad kaip pvz vakare pasedet, pasneket ar kazka, o gaudavau "antausi" ka cia nusisneki, nematai dirbu, kas per ponia? princese atsirado. Tokie zodziai dure taip stipriai, kad negaliu apsakyti zodziais. Ir mazias zingzneliais pradejau keistis pati.
Paemus pavyzdi su krepsiais, ne prasai jo, o sakai PANESK KREPSIUS NES MAN SUNKU! Oi kaip jis uzsiputos. jei prades kazka aiskint, ko pati nenesi, neinvalide ar kazkas panasaus, nieko neaiskink, nenusimink o tiesiog pasakyk" ai, tiek to. Ir visur taip. Neprasyk, o tiesiog sakyk. Zinau kad tai yra sunku labai sunku, bet kai persilauzi, tau bus lengviau, ir manau jis supras, kad nera pasaulio bamba. Ir arba prades mastyt kitaip, arba ne, o tu tuo trapu igysi savarnkiskumo, ir i viska ziuresi lengvesne sirdim, ir jei noresi galesi skirtis. Ai dar del pasivaiksciojimo, zinau kad norisi kartu, bet susikaupk ir pranesk, as einu pasivaiksciot pajuriu - prisijungsi? Jei uzsiputos vel elemntarus atsakymas, ai tiek to smile.gif igyk pasitikejima savim, ir zinok kad esi verta geresnio gyuvenimo. Ta kartok sau pastoviai. Pamatysi viskas prades keistis. Nebeliks sunkumo. Nebesitikek is jo NIEKO. Ir tuomet bus viskas paprasciau. Labai sunku bet imanoma!!

Saules,
Tavasis skirtis nenori, mano tiesiog dega noru... Tavajam gal ir vaikas rūpi, o mano specialiai pasistengė, kad tik nebūtų jokių pasekmių ir kliūčių... Ir dar jau prasideda telefono slapstymai ir sms pypsėjimai... Kaip ir sakė deganti, pats viską taip organizuoja, kad tik greičiau būtų galas...
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 08 28, 12:01)
Atidžiai perskaičiau viską. berods, taviškis bando išlipti iš balos sausas. Sutinku su Degančia, kad jis bando susivartyti taip, kad aplinkinių akyse šeimos ardytoja liktum tu. Manau, kad jis turi kitą moterį. Atsiprašau, kad rašau tiesmukiškai, bet kiek teko stebėti įvairias gyvenimiškas situacijas, vyrai paprastai skyrybų nenori, net jei jie ir yra vedę furijas. Kai vyrai patys užsinori skyrybų, už to dažniausiai stovi kita moteris.

Taip, gali būti, nors dar šeštadienį tikino, kad tikrai ne dėl kitos, nes jei taip būtų "tai dar jis pagalvotų, kad jam čia tik dėl to susižavėjimo niekaip neįtinku, bet kadangi tai nėra, jis tiesiog "supranta", kad mes negalim būti kartu, niekas mūsų nesieja, nieko neliko"... Bet kaip ir minėjau tie sms....
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 11:02)
Saules,
Tavasis skirtis nenori, mano tiesiog dega noru... Tavajam gal ir vaikas rūpi, o mano specialiai pasistengė, kad tik nebūtų jokių pasekmių ir kliūčių... Ir dar jau prasideda telefono slapstymai ir sms pypsėjimai... Kaip ir sakė deganti, pats viską taip organizuoja, kad tik greičiau būtų galas...

Ieskoki moters, yra temike, cia pamastymui:
http://www.supermama...howtopic=215301

Saules pazanga mokyklai, kazkada zarstem tau patarimus, dabar tu puikiai moki pamokyt kita, o jei taip ir elgiesi tai super thumbup.gif

Ai moterys dar man atsakykit, kodel kai kalba eina apie skyrybas, dar vienas argumentas pries yra: o ka kitas bus geresnis, tai ka taip iskart pult reikia to kito ieskot, as manau po skyrybu svarbiausia pagyventi sau, del saves, nejau moteris be vyro tai kazkas baisaus?
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 12:08)

Taip, gali būti, nors dar šeštadienį tikino, kad tikrai ne dėl kitos, nes jei taip būtų "tai dar jis pagalvotų, kad jam čia tik dėl to susižavėjimo niekaip neįtinku, bet kadangi tai nėra, jis tiesiog "supranta", kad mes negalim būti kartu, niekas mūsų nesieja, nieko neliko"... Bet kaip ir minėjau tie sms....

Tuo, kas yra sakoma, galima tikėti arba ne. Tai priklauso nuo to, kiek tu vertini sakantįjį, kaip patikimą asmenį.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 08 28, 12:09)

Ai moterys dar man atsakykit, kodel kai kalba eina apie skyrybas, dar vienas argumentas pries yra: o ka kitas bus geresnis, tai ka taip iskart pult reikia to kito ieskot, as manau po skyrybu svarbiausia pagyventi sau, del saves, nejau moteris be vyro tai kazkas baisaus?

Nežinau. Man tokie pasakymai kelia šypseną - tarsi moters paskirtis ir vienintelis tikslas šioje žemėje būtų tik ištekėti. Aišku, darni graži šeima yra labai gerai ir labai svarbu. Tačiau jei šeimoje darnos, pagarbos, sutarimo, užuojautos nėra, tai, iš esmės, nėra ir šeimos. Yra du žmonės, gyvenantys po tuo pačiu stogu, tampantys vienas kitam nervus ir ėdantys sveikatą. O sveikata, kaip žinia , yra didžiausias žmogaus turtas.

Pati didžiausia klaida, manyčiau, iškart po skyrybų pulti į kito žmogaus glėbis. Po skyrybų būtinas tylumos laikotarpis - atsisveikinimo su praeitimi ir susitaikymo su savimi laikotarpis. Savęs vieno įtvirtinimo metas. Tik tada, kai žmogus žino, kas jis toks yra šiame etape, ir kokio partnerio jam reikia, galima pradėti dairytis naujo žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 11:08)
Saules,
Papildyta:

Vilangella, papasakojai situacija, jauti kad tolerancijos ir pagarbos nera, gavai is kitu palaikyma, atrodo, kad viskas paprasta - emei ir issiskyrei. taciau kas stabdo tave nuo tokio zingsnio? ko tikiesi arba bijai?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 08 28, 13:09)
Saules pazanga mokyklai, kazkada zarstem tau patarimus, dabar tu puikiai moki pamokyt kita, o jei taip ir elgiesi tai super  thumbup.gif

smile.gif Joo, kazkaip bandau kitiem patarinet ir dar karta sau i galva kalti smile.gif sunku ziauriai, labai labai, pas mane nieko nepasikeite. Bet sian vienas pazistamas pastebejo, kad atrodau palengvejus (ne svorio prasme). Tai manau bent jau man eina viskas tik geryn smile.gif maniskiui oi nepyragai dabar smile.gif bet va taip kazkaip viena diena tas suvokimas ateina, o pries tai viskas TIK juoda atrode, baisu, beprasmiska, ir t.t. o dabar jokiu prasymu! smile.gif jokiu saves gailejimusi smile.gif sestadieni net geliu atnese smile.gif tikejos kad susilydysiu smile.gif o as vis uz savo smile.gif

Vilangella, jie jis nori skirtis, tai turbut kad yra kita.. liudna.. na bet ka cia dabar pakeisi. Neduok skyrybu smile.gif smile.gif smile.gif ir tik nesijausk kalta.
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2007 08 28, 12:37)
Vilangella, papasakojai situacija, jauti kad tolerancijos ir pagarbos nera, gavai is kitu palaikyma, atrodo, kad viskas paprasta - emei ir issiskyrei. taciau kas stabdo tave nuo tokio zingsnio? ko tikiesi arba bijai?

pasikartosiu: manau, kad dar rusenantys jausmai... neslėpsiu - dar ir prieš Dievą duota priesaika, auklėjimas, kad reikia stengtis šeimą išsaugoti... Na dar ir materialiniai dalykai...

Ir dar labai sunku sau pripažinti, kad padarei klaidą besirinkdama sau žmogų su kuriuo planavai pragyventi gyvenimą ir jį gerbti ir mylėti, sulaukti kartu gražios senatvės...
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 08 28, 13:36)
Nežinau. Man tokie pasakymai kelia šypseną - tarsi moters paskirtis ir vienintelis tikslas šioje žemėje būtų tik ištekėti. Aišku, darni graži šeima yra labai gerai ir labai svarbu. Tačiau jei šeimoje darnos, pagarbos, sutarimo, užuojautos nėra, tai, iš esmės, nėra ir šeimos. Yra du žmonės, gyvenantys po tuo pačiu stogu, tampantys vienas kitam nervus ir ėdantys sveikatą. O sveikata, kaip žinia , yra didžiausias žmogaus turtas.

Pati didžiausia klaida, manyčiau, iškart po skyrybų pulti į kito žmogaus glėbis. Po skyrybų būtinas tylumos laikotarpis - atsisveikinimo su praeitimi ir susitaikymo su savimi laikotarpis. Savęs vieno įtvirtinimo metas. Tik tada, kai žmogus žino, kas jis toks yra šiame etape, ir kokio partnerio jam reikia, galima pradėti dairytis naujo žmogaus.

Taigi va.. Bet yra toks moteriskiu tipazas smile.gif kuriam priklausau ir as (nors viska protu suvokiu, kad kvaila esu) bet nuo vaikystes svajoji apie darnia seima, net nezinau kaip cia papasakoti, prisisvaigsti butu ir nebutu dalyku smile.gif ir tada kai sakant gyvenimas uzpakaliuka atsuka. O kadngi jau estam tokios butybes tai savyje bedu ieskom. Na kvaili sutverimai. Bet gi visokiu yra visokiu ir reik. Gyvenimas moko smile.gif Vat kad dabartinis mano protas butu buves pries 5 metus.. vaje vaje, kaip viska kitaip darius buciua, na bet gyveni mokais ir vistiek durnas numirsti (cia skaityti sypsena smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2007 08 28, 12:53)
dar ir prieš Dievą duota priesaika, auklėjimas, kad reikia stengtis šeimą išsaugoti... Na dar ir materialiniai dalykai...

Ir dar labai sunku sau pripažinti, kad padarei klaidą besirinkdama sau žmogų su kuriuo planavai pragyventi gyvenimą ir jį gerbti ir mylėti, sulaukti kartu gražios senatvės...

Tai labai svarbūs dalykai. Kažkada seniai ir aš taip pat mąsčiau. Svėriau ant svarstyklių pareigą, priesaiką, sudužusias viltis...ir būtinybę gyventi ramiai ir saugiai. Tik mano apsisprendimą dar sunkino vaikas. Tavo atveju to nėra. Todėl manau, kad nereikia iš visų jėgų kabintis į tai, kas byra.
Atsakyti

Vilangella, jie jis nori skirtis, tai turbut kad yra kita.. liudna.. na bet ka cia dabar pakeisi. Neduok skyrybu smile.gif smile.gif smile.gif ir tik nesijausk kalta.
[/quote]
4u.gif ačiū,
jei tikrai tos skyrybos neišvengiamos, bandysiu gražiuoju susitarti, kad kurį laiką išlaikytume pagarbą vienas kitam ir toleruotume vienas kito laikiną kompaniją, kol aš šiek tiek susitvarkysiu, bent jau materialiai savo gyvenimą, na o kita tegu palaukia, spės dar užimti mano vietą...
Kalta nesijaučiu, dariau labai daug, kad viskas pasitaisytų, net ir labai žeminausi... Kas iš to...
Atsakyti