QUOTE(saules @ 2007 08 28, 11:56)
Oi Oi Oi. Tipine situacija kaip pas mane. Kuo daugiau prasau, tuo daugiau gaunu moralu, tuo daugiau rekia, kuo daugiau rekia, tuo daugiau as verkiu.. Ir taip viskas ratu. Skirtis, spesi. As ir dabar svajoju, kaip faina butu issiskyrus, bet velgi, kas apsaugos, kad kitas nebus toks pat. Taigi, jo nepakeisi, keistis gali tik pati, keisti savo poziuri i ji, i seima. Kalbu tik is savo patirties. Kaip jauciausi siaubingai blogai. Irgi tikejausi daug dalyku, kad kaip pvz vakare pasedet, pasneket ar kazka, o gaudavau "antausi" ka cia nusisneki, nematai dirbu, kas per ponia? princese atsirado. Tokie zodziai dure taip stipriai, kad negaliu apsakyti zodziais. Ir mazias zingzneliais pradejau keistis pati.
Paemus pavyzdi su krepsiais, ne prasai jo, o sakai PANESK KREPSIUS NES MAN SUNKU! Oi kaip jis uzsiputos. jei prades kazka aiskint, ko pati nenesi, neinvalide ar kazkas panasaus, nieko neaiskink, nenusimink o tiesiog pasakyk" ai, tiek to. Ir visur taip. Neprasyk, o tiesiog sakyk. Zinau kad tai yra sunku labai sunku, bet kai persilauzi, tau bus lengviau, ir manau jis supras, kad nera pasaulio bamba. Ir arba prades mastyt kitaip, arba ne, o tu tuo trapu igysi savarnkiskumo, ir i viska ziuresi lengvesne sirdim, ir jei noresi galesi skirtis. Ai dar del pasivaiksciojimo, zinau kad norisi kartu, bet susikaupk ir pranesk, as einu pasivaiksciot pajuriu - prisijungsi? Jei uzsiputos vel elemntarus atsakymas, ai tiek to

igyk pasitikejima savim, ir zinok kad esi verta geresnio gyuvenimo. Ta kartok sau pastoviai. Pamatysi viskas prades keistis. Nebeliks sunkumo. Nebesitikek is jo NIEKO. Ir tuomet bus viskas paprasciau. Labai sunku bet imanoma!!
Saules,
Tavasis skirtis nenori, mano tiesiog dega noru... Tavajam gal ir vaikas rūpi, o mano specialiai pasistengė, kad tik nebūtų jokių pasekmių ir kliūčių... Ir dar jau prasideda telefono slapstymai ir sms pypsėjimai... Kaip ir sakė deganti, pats viską taip organizuoja, kad tik greičiau būtų galas...
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 08 28, 12:01)
Atidžiai perskaičiau viską. berods, taviškis bando išlipti iš balos sausas. Sutinku su Degančia, kad jis bando susivartyti taip, kad aplinkinių akyse šeimos ardytoja liktum tu. Manau, kad jis turi kitą moterį. Atsiprašau, kad rašau tiesmukiškai, bet kiek teko stebėti įvairias gyvenimiškas situacijas, vyrai paprastai skyrybų nenori, net jei jie ir yra vedę furijas. Kai vyrai patys užsinori skyrybų, už to dažniausiai stovi kita moteris.
Taip, gali būti, nors dar šeštadienį tikino, kad tikrai ne dėl kitos, nes jei taip būtų "tai dar jis pagalvotų, kad jam čia tik dėl to susižavėjimo niekaip neįtinku, bet kadangi tai nėra, jis tiesiog "supranta", kad mes negalim būti kartu, niekas mūsų nesieja, nieko neliko"... Bet kaip ir minėjau tie sms....