nebesuprantu musu santykiu,esu visiskai pasimetusi......
nesenai susilaukem dukrytes,buvau laiminga,bet laikui einant jauciuosi kartu tokia tuscia,nes gyvenime nieko nepasiekiau ir visko bijau.... gyvenam pas jo tevuka sena 20 keliu kvadratiniu metru butuke,tam seneliu uzeina priepuoliai pykcio,kabinejasi,nemegsta moteru,kabinasi prie mergaites kad tiktai izeisti,nu taip nusibodo o ir mergaite jo girdi nesamones,nesenai ivyko toks incidentas,kad buvo mergaites gimtadienis atejo pora draugu,vaikai sau smagiai zaide su balionais o senelis kad soko rekti ko jie cia triuksmauja,vos nemusti pradejo,vyras spejo sureguoti ir uzstoti,vaikai issigando siaubingai,mergaites pradejo verkti , ir cia buvo paskutinis lasas... gyvenam is socialiniu pasalpu kolkas,noriu issinuomuoti kitur butuka,paplanuoti gyvenima,o vyras mano sedi sik.. padrebias nei kalba ta tema nei ka,nejauciu silumos kaip seniau,bandem kalbetis daug kartu,bet baigiasi viskas kivircais,mano planai vieni pas ji kiti
bet tame esme kitos skiriasi kad jas musa,terorizuoja psihologiskai,o as va noriu skirtis nes jausmu nera,kaip is sono durnai atrodo

dar bijau issiskyrusi likti su dviem vaikais,be stogo virs galvos,ir dar su didele skola vyro deka