Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

o mane kamuoja irgi klausimas ar atejo laikas skirtis?????
nebesuprantu musu santykiu,esu visiskai pasimetusi......
nesenai susilaukem dukrytes,buvau laiminga,bet laikui einant jauciuosi kartu tokia tuscia,nes gyvenime nieko nepasiekiau ir visko bijau.... gyvenam pas jo tevuka sena 20 keliu kvadratiniu metru butuke,tam seneliu uzeina priepuoliai pykcio,kabinejasi,nemegsta moteru,kabinasi prie mergaites kad tiktai izeisti,nu taip nusibodo o ir mergaite jo girdi nesamones,nesenai ivyko toks incidentas,kad buvo mergaites gimtadienis atejo pora draugu,vaikai sau smagiai zaide su balionais o senelis kad soko rekti ko jie cia triuksmauja,vos nemusti pradejo,vyras spejo sureguoti ir uzstoti,vaikai issigando siaubingai,mergaites pradejo verkti , ir cia buvo paskutinis lasas... gyvenam is socialiniu pasalpu kolkas,noriu issinuomuoti kitur butuka,paplanuoti gyvenima,o vyras mano sedi sik.. padrebias nei kalba ta tema nei ka,nejauciu silumos kaip seniau,bandem kalbetis daug kartu,bet baigiasi viskas kivircais,mano planai vieni pas ji kiti

bet tame esme kitos skiriasi kad jas musa,terorizuoja psihologiskai,o as va noriu skirtis nes jausmu nera,kaip is sono durnai atrodo g.gif ai o jisai nesistengia seimos visai issaugoti,jo buna pasakymas tu manes nebemyli tai ir skiriames ,o as tave myliu doh.gif tai jai jisai myli kodel nieko nedaro????

dar bijau issiskyrusi likti su dviem vaikais,be stogo virs galvos,ir dar su didele skola vyro deka unsure.gif kaip as isgyvensiu,nu va lengviau pasidare nes bijau kam ir pasakoti kaip as jauciuosi
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 28, 20:14)
bet tame esme kitos skiriasi kad jas musa,terorizuoja psihologiskai,o as va noriu skirtis nes jausmu nera,kaip is sono durnai atrodo g.gif ai o jisai nesistengia seimos visai issaugoti,jo buna pasakymas tu manes nebemyli tai ir skiriames ,o as tave myliu doh.gif tai jai jisai myli kodel nieko nedaro????

dar bijau issiskyrusi likti su dviem vaikais,be stogo virs galvos,ir dar su didele skola vyro deka  unsure.gif kaip as isgyvensiu,nu va lengviau pasidare nes bijau kam ir pasakoti kaip as jauciuosi

Nu ne, ne visos skiriasi, nes jas teroirizuoja ar muša, nebūtina iki to dasigyvent. Bet jei jūs tokiom sąlygom gyvenat ir vyras net dirbt neina (nu taip, suprantu, lengva nėra, bet jaunas sveikas (?) vyras tikrai kažką rastų...), tai jau pakankamai rimta mano galva... Kokios jūsų gyvenimo perspektyvos? Laukt kol senelis mirs, ir toliau 20 kvadratų butely su dviem vaikais gyvent? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 28, 21:14)
o mane kamuoja irgi klausimas ar atejo laikas skirtis?????
nebesuprantu musu santykiu,esu visiskai pasimetusi......
nesenai susilaukem dukrytes,buvau laiminga,bet laikui einant jauciuosi kartu tokia tuscia,nes gyvenime nieko nepasiekiau ir visko bijau.... gyvenam pas jo tevuka  sena 20 keliu kvadratiniu metru butuke,tam seneliu uzeina priepuoliai pykcio,kabinejasi,nemegsta moteru,kabinasi prie mergaites kad tiktai izeisti,nu taip nusibodo

dar bijau issiskyrusi likti su dviem vaikais,be stogo virs galvos,ir dar su didele skola vyro deka  unsure.gif kaip as isgyvensiu,nu va lengviau pasidare nes bijau kam ir pasakoti kaip as jauciuosi

nesuprantu... tikrai nesuprantu, kaip keturiu asmenu seima + diedukas gyvena vieno kambario skladuke??? ar jus cia hiperbolizuojat su tuo 20 kvadratu???? tai net nera normalus vieno kambario butas.

is kur to jausmo tebebus su nuolatiniu pinigu stygiumi (taip jau supratau) + su senolium ant sparndo. o dar ir du mazi vaikai aistros nepakurena. juolab tam paciam kambarelyje....

zodziu. nepulk i panika... labai daug kivircu ir nepasitenkinimu buna del pinigu stygiaus..
pasiaugink leliuka ir eik dirbti pati!!!! moterys siais laikais gali save islaikyti. ir vyra isjudink. pasiklabek su juo. kaip jam atrodo, kaip jus cia taip gyvenat?? ar jis koks ligotas? ar geriantis? na, nzn...

issispresit visu pirma finansines bedas, o pakui gal palaipsniui viskas pageres. skyrybos kazi ar cia ka pagelbes.
iseisi viena pati su dviem vaikais ir dar be darbo.. na, nzn. mano nuomone tai nekokia iseitis.
Atsakyti
hmm taip gyvenam skladuki vadinamam ir tai jau nusibodo,nejauciu jau nieko,tie jausmai taip sokineja,kad pati nebesuprantu,nenoriu nieko laukti,noriu gyventi,o ne kaip dabar nuolatinej baimej kaip bus,ir nervi jau nebelaiko unsure.gif

del darbo maniskis pasako kad uz minimalu atlyginima jisai nedirbs schmoll.gif

o apie issikraustyma kyla dideliu abejoniu,labai noreciau gyventi kitur kad vaikai nematytu seneliu nesamoniu ir snekejimu ne i tema schmoll.gif manau ieskosiu kokiam bendrabutyje kambariuko tenai pigiau bus ir kolkas pagyvensiu is pasalpu kol mazoji paaugs g.gif
o pirmiausiai siandien eisiu i biblioteka pasiimsiu pora knygu, pasisemsiu optimizmo ir noro gyventi nes tuo stogas nuciuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atropa belladonna @ 2011 11 28, 23:29)
Nu ne, ne visos skiriasi, nes jas teroirizuoja ar muša, nebūtina iki to dasigyvent. Bet jei jūs tokiom sąlygom gyvenat ir vyras net dirbt neina (nu taip, suprantu, lengva nėra, bet jaunas sveikas (?) vyras tikrai kažką rastų...), tai jau pakankamai rimta mano galva... Kokios jūsų gyvenimo perspektyvos? Laukt kol senelis mirs, ir toliau 20 kvadratų butely su dviem vaikais gyvent?  g.gif

Jo, tikrai teisingai pastebėta. Jaunas, darbingas vyras-nesistengia dėl šeimos. Na žinoma yra pašalpos, tai kam stengtis-turbūt jis taip galvoja.Mesčiau tokį vyrą už borto...
Atsakyti
Žinoma, už minimumą neapsimoka, tai geriau sėdėti nieko neveikiant ir gauti pašalpas... doh.gif Dar tegu reikalauja, kad pašalpos didesnės būtų, nes iš tokios pragyventi neįmanoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 11 29, 11:59)
del darbo maniskis pasako kad uz minimalu atlyginima jisai nedirbs  schmoll.gif

Cia standartine visu tinginiu fraze...gali eiti dirbti ir ne uz minimuma,darbu vyrams tikrai yra,jei truksta kvalifikacijos-visada galima pasimokyti,dabar visiems keliai atviri,tik noret reikia...Beje,tie darbai,kur ne uz minimuma-nelengvi yra,tai tada aisku lengviau nedirbti...ypac jei dar ir nesinori... doh.gif
Stiprybes tau... 4u.gif
Atsakyti
Aš tikrai nuoširdžiai nesuprantu nei tokių vyrų, nei moterų. Už minimumą neisiu ir taškas. Matyt per mažai marškiniai į subinę lenda. doh.gif (Atsiprašau už tokius žodžius). Bet ar ne vyro pareiga pasirūpinti šeima.
Nežinau, kai man buvo blogai ėjau ir dirbau darbą kokį pasiūlė, nesvarbu, kad per mėn nė minimumo negaudavau, bet tai buvo didelė pagalba. O čia. Ir moteris nieko. Na sėdi vyras, tai tegu ir sėdi. Kas nori tikrai darbus randa ir dar gerus pinigus gauna. O kas nenori, tiesiog viskas randa pateisinimą.
Aš ir moterų tokioje situacijoje nepateisinu. Ėsčiau savo vyrą iki negalėjimo, kol išeitų darbuotis ar ko ieškotis.

Na, sėkmės susikalbant, ir sprendžiant rimtas visos šeimos bendrai bėdas, tai ne tik jūsų bėda 4u.gif
Atsakyti
[quote=Dieter,2011 11 30, 21:41]
Aš ir moterų tokioje situacijoje nepateisinu. Ėsčiau savo vyrą iki negalėjimo, kol išeitų darbuotis ar ko ieškotis.

O kaip patartumėt ėsti vyrą 20 kv metrų bute vaikų ir senelio akivaizdoje? Gerbiu tas moteris, kurios neėda vyrų prie vaikų. Nors nesuprantu ir vyrų, kurie gali sau leist spjaudyt į lubas, kai tenka miegot su žmona vienam kambary su būriu liudininkų...
Atsakyti

del darbo maniskis pasako kad uz minimalu atlyginima jisai nedirbs schmoll.gif

na, cia "tikro" vyro zodziai..kuo greiciau nuo tokio, nes poziuris turbut nepasikeis, o gyventi lengviau irgi nepasidarys...
Atsakyti
Prisidedu prie sakančių, kad reikia bėgti nuo tokio "vyro".. doh.gif
Atsakyti
Paskaičiau temos pradžioje dauk kas sako kad erzina tam tikros savybes vyro ar vyrą erziną žmonos savybes, bandosi keistis arba nebando. Aš bandau, ir ką? ogi dar blogiau. Pedantiška tvarka turi būti, tvarka ir tik tai jį erzina, na vis stengiuosiu daugiau ir daugiau tos tvarkos palaikyti jau net pikta darosi kai tvarkau kažką jį prisimenu, bet vistiek randa prie ko prikibti ir neįvertina to ką darau, ieško "sliekų subinėj" bet ir mano kantrybė negeležinė aš 10 met7 nesiaukosiu jeigu ir toliau šitaip, o tai visa jaunyste nueis niekais.
Atsakyti