Įkraunama...
Įkraunama...

Kada metas skirtis?

Parašysiu savo situaciją, dėl kurios kraustausi iš proto.

Į mano gyvenimą vyras įsiveržė netikėtai, iš jo pusės buvo labai stiprūs ir staigūs jausmai, santykiai vystėsi jo iniciatyva ir greitai, o aš iš pradžių stengiausi juos kiek pristabdyti.

Didelis dėmesys vargino, tačiau iš kitos pusės, labai laukiau žmogaus, su kuriuo dalinčiausi artimais santykiais. O čia staiga visa tai, ko norėjau, net ir per daug. Ta perdaug dalis mane erzino, man atrodė, kad jis labiau mane kontroliuoja nei kad rodo dėmesį, kai per dieną atsiunčia N sms (iš kurių dalis "ką veiki?"), ir labai nervinasi, kai iš karto neatsakau.

Jam manęs labai reikėjo, sutiko su viskuo, kad tik būčiau su juo. Mano vaiką irgi labai priėmė, pirko jam žaisliukus, rodė dėmesį ir pan.

Ne viskas buvo vien tik iš jo pusės. Aš irgi po truputį prie šių santykių pratinausi, žiūrėjau į juos rimtai. Gal iš mano pusės fizinė trauka buvo mažesnė nei jo, bet viską atpirko ilgi, nuoširdūs ir atviri pokalbiai. Jaučiausi suprasta, mylima. Ar myliu pati, svarsčiau ilgai, kol po kelių metų sutikau ištekėti. Kvaila, bet tekėjau laukdamasi, bet tiesiog pamaniau, kad tai proga įteisinti tai, kas ir taip aišku, kad mes esame vyras ir žmona.

Kaip sakiau, ne viskas papirko nuo pat pradžių, bet vienas iš man labai svarbių dalykų, kad jis daug bendravo su vaikais iš pirmos santuokos, o man buvo svarbu, kad mano esamas ir būsimi vaikai turėtų gėrą tėvą.

Beje, bendro vaiko išsireikalavau per jėgą, bet galų gale sutiko. Pati nepajutau, kaip per ilgą laiką, tačiau tikrai pasinėriau į santykius, tai tapo man svarbiausiu dalyku - šeima.

Tačiau kai jis man tapo svarbiausiu, prasidėjo kažkoks keistas procesas - jis pareiškė, kad to laikotarpio, kai auginom mažiuką, jis nei už ką nebenorėtų pakartoti (nors atrodė, kad tuo metu atvirai apie viską bendravom, ir kaip aš galėjau nepastebėti, kad jam kažkas negerai doh.gif ), pasidarė nervuotas, kad aš neatlieku visų darbų, kurie "pagal prigimtį" yra priklauso moteriai blink.gif nors kai pradėjom draugauti, puikiai žinojo, kad man svarbus darbas, karjera, kad valgyt negaminu ir negaminsiu, viskas tiko puikiausiai.

Per tą laiką aš pradėjau uždirbti mažiau, jis daugiau. Nebesidalinio pinigais, ir dar pareiškė, kad jei aš mažiau uždirbu, tai turiu ir daugiau darbų namie padaryt, nors dirbame po tiek pat valandų blink.gif

Man jau nemažai metų, norėčiau dar vaikų, tačiau jis pasakė kategoriškai, kad daugiau vaikų jis neturės.

Vienintelė sritis, kuri dar buvo neišklibus - seksas, ir tas pasidarė nebeįmanomas, nes aš noriu vaiko, o jis tik ir galvoja, kaip apsisaugot verysad.gif

Pas poros terapeutą eiti bandėme, tačiau po kelių kartų jis pareiškė,kad nemato prasmės ten eiti, nes tipo aš sugadinu visą tą progresą, kurį mes pasiekiam. Suprask, pasielgiau taip, kaip jam nepatinka.

Ar dar įmanoma kažką mums sulipdyti? unsure.gif
Papildyta:
Beje, dėmesys mano vaikui baigėsi iškart, kai tik persikėlėme pas jį gyventi. Jis jaučia pareigą mano vyresnėlį tik gerai aprėkti, net neišsiaiškinęs, ar jis padarė tai, kuo jį kaltina. Tai mane siaubingai siutina, ir jaučiu pareigą ginti vaiką nuo tokio "tėvo". O MB atrodo, kad viską aš tik išsigalvoju, jo auklėjimas yra labai reikalingas ir teisingas, be jo mano vaikas nueis šunkeliais, ir duoda pavyzdį iš mano giminės, suprask, jei ne jis, tai taip ir bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguciia @ 2012 01 16, 21:29)
Paskaičiau temos pradžioje dauk kas sako kad erzina tam tikros savybes vyro ar vyrą erziną žmonos savybes, bandosi keistis arba nebando. Aš bandau, ir ką? ogi dar blogiau. Pedantiška tvarka turi būti, tvarka ir tik tai jį erzina, na vis stengiuosiu daugiau ir daugiau tos tvarkos palaikyti jau net pikta darosi kai tvarkau kažką jį prisimenu, bet vistiek randa prie ko prikibti ir neįvertina to ką darau, ieško "sliekų subinėj" bet ir mano kantrybė negeležinė aš 10 met7 nesiaukosiu jeigu ir toliau šitaip, o tai visa jaunyste nueis niekais.

Pas mane tas pats, kai pradejau stengtis dar labiau nei anksciau is viso dar pasake kad nebemyli daugiau ir jausmai atsalo, surosiau daiktus ir isejau. uzkniso - ne tas zodis.
Atsakyti
QUOTE(Galakty @ 2012 01 30, 15:00)
Pas mane tas pats, kai pradejau stengtis dar labiau nei anksciau is viso dar pasake kad nebemyli daugiau ir jausmai atsalo, surosiau daiktus ir isejau. uzkniso - ne tas zodis.

Aš irgi galiu tik pridurti - kol aš laužiausi, kad tipo nežinau, ar noriu būti kartu, po to nežinau, ar noriu tekėti, tai atrodo, buvo gatavas po kilimėliu atsigulti.

O kai pajuto, kad aš jau tikrai jo, ir dar pasikeičiau tikrai į gerąją pusę pagal jį - ir valgyt gaminu ir pan., tai jis su manim pradėjo elgtis kaip su tarnaite - kodėl tas nepadarytas, kodėl čia nesutvarkyta, ir kur mano reguliarus seksas?! O daugiau nieko ir nereikia jam iki pilnos laimės.
Atsakyti
QUOTE(Nebelikusi @ 2012 01 30, 17:35)
Aš irgi galiu tik pridurti - kol aš laužiausi, kad tipo nežinau, ar noriu būti kartu, po to nežinau, ar noriu tekėti, tai atrodo, buvo gatavas po kilimėliu atsigulti.

O kai pajuto, kad aš jau tikrai jo, ir dar pasikeičiau tikrai į gerąją pusę pagal jį - ir valgyt gaminu ir pan., tai jis su manim pradėjo elgtis kaip su tarnaite - kodėl tas nepadarytas, kodėl čia nesutvarkyta, ir kur mano reguliarus seksas?! O daugiau nieko ir nereikia jam iki pilnos laimės.

Vat vat, musu situacija is vis labai panasi, jis irgi atejo i mano gyvenima netiketai, visais budais bande uzkariaut mane, kai gavosi - likau nebereikalinga, vienisa.
Atsakyti
Aš irgi jaučiuosi kaip kokia komplektuojamoji detalė prie savo MB. Privalau prie jo būti, kad jis jaustųsi gerai. O ar aš jaučiuosi gerai, jam pofik.

Va, pažiūrėk, kas papuolė po akimis: http://www.lrytas.lt...3...uotoją.htm
Atsakyti
QUOTE(Nebelikusi @ 2012 01 30, 16:18)
Aš irgi jaučiuosi kaip kokia komplektuojamoji detalė prie savo MB. Privalau prie jo būti, kad jis jaustųsi gerai.

o gal jis irgi taip jauciasi? Jog privalo buti su jimis, kad dar viena vaika padarytu ir padetu seima islaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 01 30, 21:48)
o gal jis irgi taip jauciasi? Jog privalo buti su jimis, kad dar viena vaika padarytu ir padetu seima islaikyti?

Gal ir taip. Bet buvo ilgas laikotarpis, kai aš uždirbdavau daugiau, nebuvo taip, kad aš neuždirbčiau ar be darbo sėdėčiau, taip kad realios grėsmės tai čia tikrai nėra. Aišku, ar taip atrodo ir jam, velniai žino.

Pokalbiai jam, matai, per daug sunkūs. Geriau leisti viskam savaime griūti.
Atsakyti
Pokalbiai jam, matai, per daug sunkūs. Geriau leisti viskam savaime griūti.
[/quote]

Dieve, kaip as jus suprantu, mano vyras(ar buves vyras)nebezinau..zodziu ne esme smile.gif bet esme tame kad jam irgi ant tiek jau sunku su manim pakalbet, pasakyt kas negerai, ar nors atsakyt..as pvz net neisivaizduoju kas jam ten atsitiko, kodel jis toks pasidare..taip ir turiu gyvent mastydama.. doh.gif pavargau.
Atsakyti
Laba diena, nnoreciau padiskutuoti ne visai gal malonia tema. Bet galbut kas nors norėsite pasidalinti savo patirtimi skyrybų tema. Gyvenu su draugu 3 metai, ir praktiskai po metu pradėjau jaust kad tai ne mano zmogus, kad nenorėčiau su juo seimos, nors kalbėjomės apie tai. Lyg pamirštu kad nenoriu siu santykiu išsilieju ir gyvenam toliau...bet truksta kibirkštėlės, kazkokiu bendru interesų.vienu zodziu jau kelios savaites sios mintys neleidžia man ramiai gyvent. Jau ne karta sakydavau tai draugui, jis tik juokiasi, kad as issigalvoju. Is savo patirties zinau, kad skirtis nemoku.o ir nežinau ar to reikia, užaugau su zodziais ka zmones pasakyk, arba nedaryk nes veliau gailiesies:-) p.s. galbut kazkam tai irgi ne svetima:-) . Gal atsiras norinčiųjų pasidakint savo patirtimi, kada supratot jums nepakeliui, del kokiu priežasčių , ar pavyko tai padaryt graziai..bbeje visas su sauletu pavasariu ir švente 4u.gif
Atsakyti
dėkui už sveikinimus 4u.gif
idealių santykių nebūna, bet žmonės skiriasi tada, kai abu sugyventi nebegali, kai konfliktų skaičius viršija dienų, kai sutariama, skaičių. Kai santykiuose yra tokia yda, su kuria sugyventi neįmanoma. Jei Jūs norite sužinoti skirtis Jums ar nesiskirti, tai niekas to nepasakys. Jei esate kartu tik dėl "ką žmonės pasakys"..tai užjaučiu. Santykiai turi teikti komfortą, o ne atvirkščiai.
Atsakyti
Ne tikrai mano tikslas nebuvo išgirsti ka man daryti, kiekvienas gyvena savo gyvenima ir kiekvieno situacija individuali. Visada idomu išgirsti nuomone is salies,kazkur pamokancia kažkur atveriancia akis galbut. Siuo atveju idomu išgirsti norinčiu pasidalinti savo patirtimi...
Atsakyti
Nebelikusi, o ir kitoms, susidūrusioms su panašiom problemom, paskaitykit knygą "Kodėl vyrai myli kales". Tik iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ši knyga vaikštančioms į pasimatymus, bet ji puikiai praplečia akiratį ir gyvenančioms šeimoje, pati tuo įsitikinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond Fėja: 10 kovo 2013 - 17:03