Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 07, 12:16)
Jusų prašymu mano naujas džiaugsmas - Silverglade Apples
user posted image

sitos grazuoles lapikas mirksta pas mane vandenuki, na kol ji isissaknijo tai reikejo palaukti, na bet saknytes yra, reikia dar truputi palaukti ir jau kisiu i zeme, ziuresim kaip jis ten jausis smile.gif Bet kad ziedelis grazus tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Dar kartą kartojuosi - niekada nevirinu kiminų , tai bereikalingas darbas, išvalytus tai yra perrinktus , pradžiuvusius smulkink ir naudok.

Virėjos -ką duoda tas kiminų virimas g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mainymuisi (veiksmas Vilniuje) turiu:

Vaikiukai:
Designer dress
Happy returns
Beachkomber sport
EK Lesnaja ezhevika paskutinis vaikiukas

Lapai:
Pat trasay
Frosted flames

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 07 07, 13:01)

aš orkaitėje bandžiau džiovinti, užsižiopsojau ir vos namuose gaisro nesukėliau  doh.gif
Išnešiau skubiai į balkoną su visa skardele, vėjas pagavo, įpūtė žarijytes, būtumėt mačiusios, su kokia liepsna viskas supleškėjo.

blink.gif lotuliukas.gif cia tu pavarei doh.gif

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 07, 16:51)
Virėjos -ką duoda tas kiminų virimas g.gif

tigi skanesni buna lotuliukas.gif o jei dar prieskoniu pridedi bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 07 06, 21:22)

mano labai grazus tvirtas lapelis, na tikekimes 4u.gif . jei jau bus derlius, tai pasidalinsime drinks_cheers.gif

Pas tave, Aina, mano manymu, ir lazda sužaliuotų mirksiukas.gif nepamenu, kad kas numirtų ar nepražystų......
Atsakyti
Pas man ir pasutinio ''apsipirkimo'' Silverglade Apples labai jau sunkiai saknis leidzia, bet po truputi leidzia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2007 07 08, 23:00)
Pas man ir pasutinio ''apsipirkimo'' Silverglade Apples labai jau sunkiai saknis leidzia, bet po truputi leidzia  wub.gif

irnesakyk.gif svarbu kad leidzia thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau sudėti savo sanpaulijų nuotraukytes. Merginos, kurios iš manęs ėmėte lapelių, štai jų žiedeliai:

My Webpage

My Webpage

My Webpage

Už paskutinę esu labai dėkinga Eya, net nesitikėjau, kad pražydusi bus tokia gražuolė wub.gif

Tamsiai mėlyna dar tik ruošiasi žydėti, todėl nuotrauką įdėsiu vėliau.

Be to, turiu daug pirmos sanpaulijos lapelių. Gal kam reikia? Savaitgalį buvom išvažiavę, o į gėlyną įsisuko mažasis katinukas. Pasekmės liūdnokos... Vazone su mano gražiausiu ir didžiausiu sukulentu išsimiegojo, o sanpaulijoms lapelius aplaužė doh.gif . Teko vėl formuoti simetriškus krūmelius.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 07 09, 13:23)
Pagaliau prisiruošiau sudėti savo sanpaulijų nuotraukytes. Merginos, kurios iš manęs ėmėte lapelių, štai jų žiedeliai:

My Webpage

My Webpage

My Webpage

Už paskutinę esu labai dėkinga Eya, net nesitikėjau, kad pražydusi bus tokia gražuolė wub.gif

labai grazios wub.gif . gal pavadinimus surasytum... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 07 09, 13:23)

I sveikatele, kad tik dziugina, tai ir as dziaugiuosi 4u.gif O aplauzyti lapukai ar vaikiukai po kiek laiko dazniausia anksciau ar veliau sekmingai suranda naujas seimininkes smile.gif
Atsakyti
Ausma, paskutine gelyte isties fantastiska wub.gif

Gal turi vaikiuku arba lapuku pasikeitimui? blush2.gif

Atsakyti
turejau omeny jei jos veislinukes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 09 liepos 2007 - 13:33