Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Aina @ 2007 07 09, 14:26)
labai grazios wub.gif . gal pavadinimus surasytum... rolleyes.gif  ax.gif

Su tais pavadinimais tai didelė problema. Manau, kad jos jų net neturi, galbūt išskyrus pirmąją, nes įsigijau iš forumietės, kuri parsisiuntė jos lapelį kažkada iš kažkur (nepaklausiau) blush2.gif . Bet tuomet aš dar buvau visiškai "žalia" sanpaulijų mylėtoja, todėl net nepasiteiravau apie tą jos veislę, o atrinkti iš katalogų pagal paveikslėlį beviltiškas darbas. Baltąją išauginau pati iš kolegės duoto lapelio. Ji irgi neminėjo jokios veislės ax.gif . Manau, kad tai paprasta pramoninė. Yea taip pat sakė, kad jos gėlytė taip pat neveislinė. O mano veislinukės dar tik lapelių ir vaikelių pavidale. Bandau "prisijaukinti" keletą.

Mintee, jeigu tinka neveislinė, lapelį galiu nulaužti kad ir šiandien. Mačiau ji turi ir keletą pažastinių vaikiukų, bet dar visai visai mažučių. Jų reikėtų palaukti.
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 07 09, 14:35)
Mintee, jeigu tinka neveislinė, lapelį galiu nulaužti kad ir šiandien. Mačiau ji turi ir keletą pažastinių vaikiukų, bet dar visai visai mažučių. Jų reikėtų palaukti.

Lausk lapeli, labai jau man jinai grazi smile.gif

Gal nori mainais Frosted Flame lapo?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 07 09, 16:25)
Lausk lapeli, labai jau man jinai grazi smile.gif

Gal nori mainais Frosted Flame lapo?

drinks_cheers.gif Gerai. Parašyk į až kur ir kada vyks mainai mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu nemazai neveisliniu sanpaulyciu vaikiuku gal kam reikia? ismesti gaila o vieta uzima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kitaniux @ 2007 07 09, 17:13)
turiu nemazai neveisliniu sanpaulyciu vaikiuku gal kam reikia? ismesti gaila o vieta uzima  blush2.gif

O gal turi jų žydinčių "mamyčių" nuotraukytes. Gal ką ir sugundys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 07 09, 13:23)
Pagaliau prisiruošiau sudėti savo sanpaulijų nuotraukytes. Merginos, kurios iš manęs ėmėte lapelių, štai jų žiedeliai:

My Webpage

My Webpage

My Webpage

Už paskutinę esu labai dėkinga Eya, net nesitikėjau, kad pražydusi bus tokia gražuolė wub.gif

Tamsiai mėlyna dar tik ruošiasi žydėti, todėl nuotrauką įdėsiu vėliau.

Be to, turiu daug pirmos sanpaulijos lapelių. Gal kam reikia? Savaitgalį buvom išvažiavę, o į gėlyną įsisuko mažasis katinukas. Pasekmės liūdnokos... Vazone su mano gražiausiu ir didžiausiu sukulentu išsimiegojo, o sanpaulijoms lapelius aplaužė doh.gif . Teko vėl formuoti simetriškus krūmelius.

Visos labai gražios,bet jau ta trečioji... bigsmile.gif wub.gif wub.gif swoon.gif

Sigute,turbūt Jūsų rankos stebuklingos,praėjo tik savaitė,o Jūsų lemon kisses lapukas jau šakneles išleido thumbup.gif
Atsakyti
viena tamsiai melyna kaip paprasta zibute o kita tokia:
user posted image
Atsakyti
[quote=Ausma,2007 07 09, 13:23]

My Webpage user posted image
Niu laabai graži bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 09 liepos 2007 - 17:55
Ausma, man nerodo fotkiu, tu grazuoliu cry.gif cry.gif
Atsakyti
Dėkoju Vėtružei už lapelius aciuks.gif
Atsakyti
manieji lapukai iš Sigutės*** irgi jau bunda, vienas su šaknytėm, kito, mačiau, lįsti bando.
Dėkui Sigutei*** 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 09, 16:59)
Ausma, man nerodo fotkiu, tu grazuoliu cry.gif  cry.gif

Man irgi nerodo...
Atsakyti