Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(kitaniux @ 2007 07 09, 16:13)
turiu nemazai neveisliniu sanpaulyciu vaikiuku gal kam reikia? ismesti gaila o vieta uzima  blush2.gif

aš norėčiau sanpaulyčių vaikiukų ax.gif ir šiaip kokio vaikiuko norėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 09, 19:59)
Ausma, man nerodo fotkiu, tu grazuoliu cry.gif  cry.gif

Aš irgi nematau tų grožybių verysad.gif
Sigute vaikučiai laikosi gerai , bet lapiukai dar vis nenori šaknų leisti g.gif o gal aš per anksti laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmildut @ 2007 07 10, 09:29)
aš norėčiau sanpaulyčių vaikiukų  ax.gif  ir šiaip kokio vaikiuko norėčiau  lotuliukas.gif

visu noretumete? lotuliukas.gif galima rinkti is dvieju neveislinukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kitaniux @ 2007 07 09, 16:13)
turiu nemazai neveisliniu sanpaulyciu vaikiuku gal kam reikia? ismesti gaila o vieta uzima  blush2.gif

nu ir parašiai čia tu , nuo kada mėtomos sanpaulijos , gausi lupti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(campanula @ 2007 07 09, 17:01)
Visos labai gražios,bet jau ta trečioji... bigsmile.gif   wub.gif  wub.gif  swoon.gif

Sigute,turbūt Jūsų rankos stebuklingos,praėjo tik savaitė,o Jūsų lemon kisses lapukas jau šakneles išleido thumbup.gif

Ne , tikrai nestebūklingos , su penkiais pirštukais kaip ir jusų , tik labaijau myliu aš tas gražuoles ,smagu girdėti jog veiksmas vyksta , lapukai laikosi puikiai , šiaip šakneles turi išleisti po 10dienų , bet būna ir užsispyrėlių , kurios neskuba. 4u.gif

Ausma , visos džiaugesi , o aš irgi nematau nuotraukyčių. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 10 liepos 2007 - 11:52
Bandau dar kartą dėti nuotraukytes.

My Webpage

Pirmos sanpaulijos turiu daug lapelių. Gal kam reikia ax.gif

Kitaniux mielai priglausčiau tos baltos su mėlynu vaikelį, bet kad tu labai toli. Kai kada planuosi važiuoti į Vilnių, parašyk į až, jeigu dar turėsi jos vaikiukų. O mėlyną aš turiu. Vakar dar ir vaikiuką atskyriau. Kažkaip įdomiai, vienas jos apatinis lapelis pats išleido šaknis ir užaugino vaikiuką g.gif Net man stengtis nereikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 07 10, 12:50)
Bandau dar kartą dėti nuotraukytes.

My Webpage

Matau thumbup.gif labai jau gražios thumbup.gif
Atsakyti
Nu tikrai visos gražios gėlytės. 4u.gif
Atsakyti
tai vat kad nemetau o ieskau nauju namuciu smile.gif gal sakau Vilnieciams issiusti bendrai ir issidalinsite. smile.gif tiesa turiu pardavimui arba mainymuisi 1 Metelica vaikiuka ax.gif
Atsakyti
Jurginėli.

Esu tik pradedeančioji snpaulijų garbintoja. Norėjau paklausti: per kiek laiko iš pamerkto lapuko apsirodo šaknnelės ir kaip dažnai reikia keisti vandenį? g.gif
Atsakyti
Nebus blogai , jei aš atsakysiu .Pamerktas lapukas normaliai tai turėtų šaknytes iškeist per 10 dienelių , bet būna ir užsispyrėlių kurios tarsi užmiega , vieną tokia turiu , jau mėnuo pamerktas ir nė pūna , nė šaknelių augina , aš vandens nekeičiu visai , kartais angliuko pusele įmetu ,o jo perku vaistinėje, jog puvinys neisimestų , maždaug po 3 savaičiu turėtų pasirodyti viakiukų maži lapukai , paugėjusius , jei jų būna keletas , atsargiai po vieną atskyrus pasodinti ,motinini lapą jei jis atrodo gyvibingas , gerai išsilaikęs pasodinu atsargiai atgal , ir sulaukiu dar vaikiukų , su laistymu irgi labai atsargiai , nes tai gležnučiai augaliukai , svarbu neperlaistyti , bet ir neperdžiovinti,Va ir visa matematika, sėkmės auginant tas mielas gėlytes.jei kas dar neaišku drasiai klausk . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sigute,
labai dėkoju už patarimus. Tiesa,dar norėjau pasitikslinti: nuotraukose mačiau, kad kiekvienas lapukas merkiamas atskirai? Ar čia dėl bendros tvarkos, ar kitaip joms nesveika? Ar nieko tokio, jei lapukus pamerkiau skirtingų sanpaulijų po tris keturis į vieną indelį?
Ir dar, porą žodžių apie sanpaulijas - gydytojas. Šiandien buvo labai sunki diena, turėjau imtis tokio straipsnio rašymo, o viduj sujaukta, negera. Kai "aptvarkiau" savo gėlytes, nuvaliau nuo dulkių lapukus, patręšiau, apskabiau nuvytusius žiedelius, po truputį tarsi ir sugrįžau į save...
Esu laiminga, atradusi "laimės raktą", nors, žinoma, tai sąlygina. Tik norėjau pasidalinti.
Liucerna
Atsakyti
Manau kad auginant veislines sanpaulytes , kaip ir visas gėles tikrai reikia tvarkingai viską daryti , svarbiausiai nesumaišyti pavadinimų , ir kad būtų pačiai patogu dapildyti vandenuko , nes jis nugaruoja , aš manau jog patogiau merkemi atskirai kiekvienas, jog jų kuo mažiau čiupinėti, o ar joms nesveika , to negaliu pasakyti. g.gif

O dėl to jog tau nuotaika ir savijauta pagerėjo pasisukiojus apie savo gėlytes , tai jau taip būna , matyt sanpaulyčių meilė stipresnė už visus negalavimus , man taipat būna , pareinu pavargus iš dviejų darbų , juk negali neprieiti prie savo augintiniu , o priėjus ir nuovargio nebėra , nuotaika negali buti prasta matant tokį žiedukų grožį. 4u.gif 4u.gif

Gali pasiskaitinėti štai čia : http://www.sugardas....t_babes_lt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 liepos 2007 - 00:56