Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

mergaites, jokiu budu su vishnewskio tepalu nesigydykit hemarojaus, jo net vaistinese nebera g.gif man taip pat buvo po gimdymo, ne nuo suplysimu baisus skausmas, o nuo hemarojaus, tepiau visokiais tepaliukais, bet tik HEMOROL zvakutes padejo, dar ir dabar jas turiu, nes kai uzkieteja viduriai jos labai padeda. biggrin.gif
Atsakyti
Oi net baisu prisiminti kaip skaudejo tikrai pas nikstukus sunku vaikscioti. Na klizmutes man nelabai padejo. O va nuo hemarojaus padejo. Tai ta pusantros savaites su siaubu prisimenu doh.gif doh.gif doh.gif
Be to kai buvau operuota tai taip per ta randa skaudedavo jog maniau kad plys tas randas brrrrr net nupurto apie tai pagalvojus blink.gif
Atsakyti
pirmus du kartus ejau su klizmute. viena ligoninej padare, kai nepasitustinau 3 diena, o kita namie pasidariau, nes pabijojau kitaip smile.gif o dabar jau normaliai ir taip smile.gif
Atsakyti
man tai jookių hemmorojų nebuvo, nors draugė šimtu proc. užgarantavo, kad bus. tai buvau tiek įsigąsdinusi, kad iškart nusipirkau pokelį žvakučų. ir jas tol naudoja, kol po kelių dienų pamačiau, kad žvakutė iškrenta... ax.gif niu, kitaip sakant, psichologiškai skausmas buvo sukeltas. net neskausmas, o baimė buvo.
Atsakyti
man buvo hemerojus, tai vyras nupirko proctoglyvenol, atrodo taip vadinas g.gif , tepala, tai gerai skausma nueme. ir dar sirupa toki, pavadinimo tikrai nepasakysiu, nes neatsimenu blush2.gif bet irgi geras.jis zarnyne uzveisia tu geruju bakteriju blush2.gif o siaip nemaitinanciom tai daug ka galima. slyvu sultis, dziovintos slyvos, selenos, senos lapu arbata ir t.t. labai gerai, kai viduriai uzkieteja. man labai gerai senos lapu arbata.vakare isgeri, ryte ar apie pietus jau normaliai padarai, tik vienas nelabai malonus dalykas, kad nuo jos pilva raizo ir gana skausmingai blush2.gif manau maitinanciom ji negerai, nes ir maziukui gali labai pilvuka skaudet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama22: 02 gruodžio 2006 - 19:45
Man po gimdymo buvo tik užkietėję viduriai kelias dieneles, bet gėriau labai daug skysčių ir valgiau daug vaisių.Aišku, priklauso kaip vaikiukui, ar pučia viduriukus, mano mergytei nieko blogo nesidarė, tai gana greit viskas susitvarkė jau po dviejų sav, buvo viskas kaip buvę biggrin.gif
Atsakyti
Man ir buvo problema su vidurių užkietėjimu, bet ėmiau valgyti sėlenas, džiovintas slyvas, gėriau slyvų sultis ir po truputį praėjo, tačiau kartais dar sustreikuoja organizmas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emazius @ 2006 12 05, 14:29)
Man ir buvo problema su vidurių užkietėjimu, bet ėmiau valgyti sėlenas, džiovintas slyvas, gėriau slyvų sultis ir po truputį praėjo, tačiau kartais dar sustreikuoja organizmas  verysad.gif

Sveikos,
Gal kas zinot ar galima maitinanciom valgyti dziovintas slyvas?
Atsakyti
QUOTE(MDB @ 2006 12 09, 00:34)
Sveikos,
Gal kas zinot ar galima maitinanciom valgyti dziovintas slyvas?

Galima, tik nedaug, palaisves viduriai tik.

Man ginekologe patare Lepicoli pagerti g.gif , tai bandau .
Atsakyti
man kelios savaites po gimdymo kietėjo viduriukai tai geriau arbata figura 1 vidurius laisvinanti kadangi nemaitinu.padejo.
Atsakyti
Vaje vaje, as tai turejau vargo su tuo, net hemaroju buvau issivysciusi, bet manau cia daugumai schmoll.gif Geriau laisvinamuosius, ir zvakutes naudojau, kad tik galeciau lengvai ir be skausmo, tai ilgai taip kankinausi sad.gif
Atsakyti
mane kaip ir daugeli si problema kankino, o po abieju gimdymu iki siol turiu, vis siokiu tokiu problemeliu siuo klausimu unsure.gif , bet man labai padeda kiviai thumbup.gif
Atsakyti