na man ir po per nestuma,ir po jo,viduriai uzkieteje ziauriai.dabar geriu arbatele senos lapai.nes kai ateina laikas rimtesniam reikalui tiesiog bijau net sestis,nes taip skauda ir kraujuoju.galvojau kad po gimdymo viskas sustvarkys,bet jau parejo du menesiai bet viskas tas pats.siaip ir as gelezi geriu,tai gal ji man ir kietina tuos vidurius

Ir as po gymdimo turejau tokia problema,gal visa savaite negalejau tustintis,vargino ir skausmas ir baime tai padaryti.Padejo pora dziovintu abrikosu,ilgai laukti nereikejo.

QUOTE(dziaugsmas @ 2006 07 06, 00:29)
xena ir radirex, kiek žinau vaistai natūralių augalų, be chemijos...gerti iškart dvi arba net tris tabletes, o tada lauk rezultatų...1 bėgyje, tik spėk
naudojau

naudojau

mano gydytoja ju nepatare gerti nes as maitinu, tai nusipirkau zvakutes nuo hemarojaus, jos taip pat laisvina vidurius

Papildyta:
man dziovinti vaisisi nelabai padejo, o vidurius atleisdavo suvalgius virto kopusto pilna lekste, kad skaniau butu isidedavau grietines ir prieskoniu, arba valgydavau zalio kopusto salotas, kopustas truputi papucia bet labai gerai isvalo, mazylei nuo jo pilvelio nepusdavo
Vaje, vaje :unsure:iki siol man dar nykstuku namelis kelia siauba
ko tik neisbandziau:tepalai,zvakutes,liaudes priemones ir nieks nepadeda
3men hemorol vartojau,biski mazino kancias,po to unosal pabandziau,dar blogiau pasidare
dabar nusipirkau preparation h-poveikis=0,pradedu manyt, kad cia kazkas rimtesnio
kai perejau, tai labai ilgai stenejau,plysimu buvo daug,turbut ir Ten suplyso,tik va, uzsiut pamirso...

Kadangi gimdymo metu mane kirpo, ir dar ziauriai plysau skersai ir isilgai, tai dvi savaites po gimdymo eidama i tualeta naudojau mocrolax klizmutes, ir tai skaudejo

man po gimdymo po 2 paru viskas labai normaliai gavosi,kai ligoninej dar buvau.namie irgi dar kelias dienas gerai.bet po kokios savaites
viduriai uzkietejo,niekas nepadejo:nei slyvos,nei linu seklos,nei selenos.man buvo plyshe,tai kai siule,tai kakojimas is viso siauba kele
ishlindo 2 hemorojiniai mazgai
vienas raudonas,net sutino.o jau skausmas...mikrolax klizmutes tai nieko,bisacodyl zvakes bishki padedavo,bet su kokiais skausmais
tada pasiskambinau savo ginekologei,ji sake nusipirkti Hemorol zvakutes ir ilgiau panaudoti,kad ir kai pageres dar kazkiek laiko.ir posterisan silpnesni tepala.zinokit jau ant rytojaus tinimas praejo,kas diena i tulika einu ir padarau bent jau po karta ir neskauda visai
naudoju ne 3,o 2 zvakutes per diena.ir aisq valgau daug jogurto su selenu dribsniaias,duona su visokiaias grudais,slyvu kompota verdu.ir leliukui berods nepucia nuo tokio mano maisto labiau pilvuko,nes ji maitinu.
jei tie guzai nepraeitu ar dar blogiau butu,tai tada lauktu vizitas pas chirurga
siaubas kazkoks.gal neteks

jei tie guzai nepraeitu ar dar blogiau butu,tai tada lauktu vizitas pas chirurga

QUOTE(Olaiva @ 2006 11 05, 23:10)
man po gimdymo po 2 paru viskas labai normaliai gavosi,kai ligoninej dar buvau.namie irgi dar kelias dienas gerai.bet po kokios savaites
viduriai uzkietejo,niekas nepadejo:nei slyvos,nei linu seklos,nei selenos.man buvo plyshe,tai kai siule,tai kakojimas is viso siauba kele
ishlindo 2 hemorojiniai mazgai
vienas raudonas,net sutino.o jau skausmas...mikrolax klizmutes tai nieko,bisacodyl zvakes bishki padedavo,bet su kokiais skausmais
tada pasiskambinau savo ginekologei,ji sake nusipirkti Hemorol zvakutes ir ilgiau panaudoti,kad ir kai pageres dar kazkiek laiko.ir posterisan silpnesni tepala.zinokit jau ant rytojaus tinimas praejo,kas diena i tulika einu ir padarau bent jau po karta ir neskauda visai
naudoju ne 3,o 2 zvakutes per diena.ir aisq valgau daug jogurto su selenu dribsniaias,duona su visokiaias grudais,slyvu kompota verdu.ir leliukui berods nepucia nuo tokio mano maisto labiau pilvuko,nes ji maitinu.
siaubas kazkoks.gal neteks 

Čia tikrai baisi problema
mane ir neštumo metu ir po jo kankino, niekas iš liaudišku patarimu nepadėdavo būdavo geriau kokias dvi dienas bet ir vėl tas pats kartodavosi, labai greit mano žarnynas prie visko priprasdavo, tai labiausiai padėjo dufalako sirupas, jo net mano mažylei gydytoja rekomendavo kai jai viduriukai užkietėjo. Taip pat padėjo truputi nuo hemorojaus mazgeliu hemoral žvakutes tai labai greitai juos užgydė ir įplyšimus taip pat. o tualeto reikalus tai sutvarkė ananaso tabletes kurios gaminamos Rusijoj, pabandžiau pas anyta tai ir pati nusipirkau jas reikia gerti po dvi per kiekviena valgi, o pagamintos jos iš sutrintu ananasu ir viskas, tai dabar net du kartus i diena kartais nueinu ir baigiu pamiršti tas kančias
tikrai si problema baisesne už pati gimdymą. tai ir jus galit pabandyti tas tabletes gal ir jums padės

na as dar tik tuoj gimdysiu ir problemu su viduriu uzkietejimu neturiu, bet va drauge katik pagimdziusi ir turi
daresi is pradziu klizmutes o dabar tusciu skranduku kas ryta isgeria vandenelio stikline didele ir pusrycius valgo tik po 15min.ir jai labai gerai sake

daresi is pradziu klizmutes o dabar tusciu skranduku kas ryta isgeria vandenelio stikline didele ir pusrycius valgo tik po 15min.ir jai labai gerai sake

:)sveikutes.na as jau 8 men.po gimdymo,o tustintis vis dar sunku,mat ten labai sutrukinejo
bet gydausi kremukais tai lyg ir tvarkosibet zinau kad taip mazai kam.

Man hemarojaus nebuvo,tik tikrai gera menesi po gimdymo be zvakuciu ni ni ni(jokio rezultato...)