Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

na man ir po per nestuma,ir po jo,viduriai uzkieteje ziauriai.dabar geriu arbatele senos lapai.nes kai ateina laikas rimtesniam reikalui tiesiog bijau net sestis,nes taip skauda ir kraujuoju.galvojau kad po gimdymo viskas sustvarkys,bet jau parejo du menesiai bet viskas tas pats.siaip ir as gelezi geriu,tai gal ji man ir kietina tuos vidurius g.gif
Atsakyti
Ir as po gymdimo turejau tokia problema,gal visa savaite negalejau tustintis,vargino ir skausmas ir baime tai padaryti.Padejo pora dziovintu abrikosu,ilgai laukti nereikejo. bigsmile.gif
Atsakyti
As koki menesi po gimdymo irgi juodai vargau verysad.gif Jau pries ruosiantis eiti i tualeta prakaitas pradedavo begt... Tai ir slyvas isbandziau, ir zvakutes... Bet nuo skausmo tai man labiausiai padejo toks tepaliukas Lidoposterin. Kazkaip kai ji naudot pradejau ir susitvarke viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmas @ 2006 07 06, 00:29)
xena ir radirex, kiek žinau vaistai natūralių augalų, be chemijos...gerti iškart dvi arba net tris tabletes, o tada lauk rezultatų...1 bėgyje, tik spėk  biggrin.gif
naudojau  ax.gif

mano gydytoja ju nepatare gerti nes as maitinu, tai nusipirkau zvakutes nuo hemarojaus, jos taip pat laisvina vidurius rolleyes.gif
Papildyta:
man dziovinti vaisisi nelabai padejo, o vidurius atleisdavo suvalgius virto kopusto pilna lekste, kad skaniau butu isidedavau grietines ir prieskoniu, arba valgydavau zalio kopusto salotas, kopustas truputi papucia bet labai gerai isvalo, mazylei nuo jo pilvelio nepusdavo
Atsakyti
Vaje, vaje :unsure:iki siol man dar nykstuku namelis kelia siauba verysad.gif ko tik neisbandziau:tepalai,zvakutes,liaudes priemones ir nieks nepadeda unsure.gif 3men hemorol vartojau,biski mazino kancias,po to unosal pabandziau,dar blogiau pasidare schmoll.gif dabar nusipirkau preparation h-poveikis=0,pradedu manyt, kad cia kazkas rimtesnio g.gif kai perejau, tai labai ilgai stenejau,plysimu buvo daug,turbut ir Ten suplyso,tik va, uzsiut pamirso... doh.gif
Atsakyti
Kadangi gimdymo metu mane kirpo, ir dar ziauriai plysau skersai ir isilgai, tai dvi savaites po gimdymo eidama i tualeta naudojau mocrolax klizmutes, ir tai skaudejo doh.gif
Atsakyti
man po gimdymo po 2 paru viskas labai normaliai gavosi,kai ligoninej dar buvau.namie irgi dar kelias dienas gerai.bet po kokios savaites doh.gif viduriai uzkietejo,niekas nepadejo:nei slyvos,nei linu seklos,nei selenos.man buvo plyshe,tai kai siule,tai kakojimas is viso siauba kele doh.gif ishlindo 2 hemorojiniai mazgai blink.gif vienas raudonas,net sutino.o jau skausmas...mikrolax klizmutes tai nieko,bisacodyl zvakes bishki padedavo,bet su kokiais skausmais doh.gif tada pasiskambinau savo ginekologei,ji sake nusipirkti Hemorol zvakutes ir ilgiau panaudoti,kad ir kai pageres dar kazkiek laiko.ir posterisan silpnesni tepala.zinokit jau ant rytojaus tinimas praejo,kas diena i tulika einu ir padarau bent jau po karta ir neskauda visai thumbup.gif naudoju ne 3,o 2 zvakutes per diena.ir aisq valgau daug jogurto su selenu dribsniaias,duona su visokiaias grudais,slyvu kompota verdu.ir leliukui berods nepucia nuo tokio mano maisto labiau pilvuko,nes ji maitinu.
jei tie guzai nepraeitu ar dar blogiau butu,tai tada lauktu vizitas pas chirurga blink.gif siaubas kazkoks.gal neteks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 06 lapkričio 2006 - 00:17
rolleyes.gif
QUOTE(Olaiva @ 2006 11 05, 23:10)
man po gimdymo po 2 paru viskas labai normaliai gavosi,kai ligoninej dar buvau.namie irgi dar kelias dienas gerai.bet po kokios savaites doh.gif viduriai uzkietejo,niekas nepadejo:nei slyvos,nei linu seklos,nei selenos.man buvo plyshe,tai kai siule,tai kakojimas is viso siauba kele doh.gif ishlindo 2 hemorojiniai mazgai blink.gif vienas raudonas,net sutino.o jau skausmas...mikrolax klizmutes tai nieko,bisacodyl zvakes bishki padedavo,bet su kokiais skausmais doh.gif tada pasiskambinau savo ginekologei,ji sake nusipirkti Hemorol zvakutes ir ilgiau panaudoti,kad ir kai pageres dar kazkiek laiko.ir posterisan silpnesni tepala.zinokit jau ant rytojaus tinimas praejo,kas diena i tulika einu ir padarau bent jau po karta ir neskauda visai thumbup.gif naudoju ne 3,o 2 zvakutes per diena.ir aisq valgau daug jogurto su selenu dribsniaias,duona su visokiaias grudais,slyvu kompota verdu.ir leliukui berods nepucia nuo tokio mano maisto labiau pilvuko,nes ji maitinu.
jei tie guzai nepraeitu ar dar blogiau butu,tai tada lauktu vizitas pas chirurga  blink.gif siaubas kazkoks.gal neteks ax.gif

rolleyes.gif nezinau cia tiket, ar ne,bet mano kolege rekomendavo sitasss blush2.gif problemas sprest visnevskio tepalu,gal sakau kas isbande,kazkaip nesinori saves daryt bandymu triusiuku,kad paskui blogiau nepasidaryt blink.gif .Praradau visai vilti,kad kas nors dar galetu bepadet schmoll.gif daktaru bijau kaip velniu bigsmile.gif
Atsakyti
Čia tikrai baisi problema doh.gif mane ir neštumo metu ir po jo kankino, niekas iš liaudišku patarimu nepadėdavo būdavo geriau kokias dvi dienas bet ir vėl tas pats kartodavosi, labai greit mano žarnynas prie visko priprasdavo, tai labiausiai padėjo dufalako sirupas, jo net mano mažylei gydytoja rekomendavo kai jai viduriukai užkietėjo. Taip pat padėjo truputi nuo hemorojaus mazgeliu hemoral žvakutes tai labai greitai juos užgydė ir įplyšimus taip pat. o tualeto reikalus tai sutvarkė ananaso tabletes kurios gaminamos Rusijoj, pabandžiau pas anyta tai ir pati nusipirkau jas reikia gerti po dvi per kiekviena valgi, o pagamintos jos iš sutrintu ananasu ir viskas, tai dabar net du kartus i diena kartais nueinu ir baigiu pamiršti tas kančias biggrin.gif tikrai si problema baisesne už pati gimdymą. tai ir jus galit pabandyti tas tabletes gal ir jums padės mirksiukas.gif
Atsakyti
na as dar tik tuoj gimdysiu ir problemu su viduriu uzkietejimu neturiu, bet va drauge katik pagimdziusi ir turi g.gif
daresi is pradziu klizmutes o dabar tusciu skranduku kas ryta isgeria vandenelio stikline didele ir pusrycius valgo tik po 15min.ir jai labai gerai sake thumbup.gif
Atsakyti
:)sveikutes.na as jau 8 men.po gimdymo,o tustintis vis dar sunku,mat ten labai sutrukinejo g.gif bet gydausi kremukais tai lyg ir tvarkosibet zinau kad taip mazai kam. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man hemarojaus nebuvo,tik tikrai gera menesi po gimdymo be zvakuciu ni ni ni(jokio rezultato...) doh.gif
Atsakyti