Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

as irgi kankinuosi su tais viduriu uzkietejimais verysad.gif
prie vaistu nesinori pratintis, o slyvos gali lelytei viduriukus atlaisvint
Atsakyti
as visa menesi kankinausi...neitin malonus reikaliukas doh.gif
Atsakyti
cray.gif liūdna kaskart į tualetą nuėjus...Dar niekad gyvenime neteko taip kankintis...
Atsakyti
Man ir buvo toletas baibas.Atrodė kad gimdyt lengviau nei tą reikalą padaryt sad.gif Bet nieko nenaudojau, stengiausi vis BIO jogurtuko suvalgyt kad lengviau būtų.O per kokį mėnesį susitvarkė. Ačiū dievui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilike: 09 spalio 2006 - 13:13
Na merginos čia turbūt visos daugamž susiduria su šita problemyte, man irgi jau eina antra savaitė po gimdymo, bet tas reikalas geryn nejuda doh.gif doh.gif doh.gif
Na, bet jei po pirmo gimdymo susitvarkė, tikiuosi, kad ir po antro susitvarkys tongue.gif
Atsakyti
Slyvos ir kivi labai padėjo.
Atsakyti
man po gimdymo "tulikas" buvo scare.gif, visą pirmą mėn. sedėt negalėjau.....ir kai vaikui sukako 5mėn dariausi tokia mini operaciją-ten kažkokia atauga ar pan. tai po to tik lengviau pasidarė......dabar tai visai gerai....
Atsakyti
QUOTE(mamulecka @ 2006 09 02, 22:39)
as jau irgi buvau pagalvojusi, kad as viena tokia esu:) as tai prasikankinau apie 3 savaites, kas ryta geriau stiklie vandens ant  tuscio skrandzio...lig ir padedavo!!!ir dar..kreipiausi pas daktarus, jie man atsake kad cia visiems buna po gimdymo!!:)))gersnio atsakymo jie nesurado!!!

aga as irg kai kalusiau del tos pacios bedos,daktares tai ji ta pati pasake.plem nesuprantu galejo beent jau kokiu vaistuku pasiulyt.kadangi as ir esu susiuta tai man net iki siol baisu pciai kakuti daryt,nes bijau kad nesuplysciau.as vis su zvakutem.nors jau trecia sav po gimdymo eina.as net nelaukiu kol uzsinoresiu o mazdaug kas trys keturias dienas isikisu xvakute ir pasitustinu ir to sunkiai.pirma kart kazkaip pati be nieko pasitustinau.bet antras kartas tai buvo siaubingas as tualete saukaiu,o mano pupyt nesugaukdama manes kambary klyke.kosmaras man buvo.pasitustint net maximir,klizmutes nepadejo,dar dvi zvakutes kisau i to be sauksmu nepraejo
Atsakyti
Tik pirmas dvi savaites teko pavargti. Be žvakučių tai buvo neįmanoma. Bet vėliau viskas puikiai susitvarkė.
Atsakyti
Sveikutes
viena mamyte rekomendavo Duphalac, nuosirdziai patariu- pasitarkite pries tai su gydytoju. Tas brudas,nors parasyta,kad zindancioms vartoti galima, mano mazylei zarnyna sugadino verysad.gif Jis pagamintas gliukozes pagrindu, o veikia taip,kad lupa nuo zarnu sieneliu gleives ir todel viskas lengviau slysta. Mergyte kraujais tustintis pradejo. Pirma nesupratau nuo ko,nes maitinau tik savo pienu,o paskui dasuto. Du menesius gydemes nuo kraujavimo. Anksciau galejau viska valgyti, dabar nors truputeli cukraus- is kart kraujukas pas ja ismatose atsiranda verysad.gif

Bet vaista vis tiek atradau. Yra milteliai FORLAX. Ryte,pries valgi, viena pakeli istirpinti vandenyje. Greifruktu skonio,tinka ilgalaikiam vartojimui. Ju beveik 2men geriu ir TAIP gerai net pries gimdyma nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
Ir as be sitos bedos neapsejau,ilgai tualete nesededavau,bet su dideliausiu skausmu ir krauju unsure.gif negana to ir leliui po men.viduriukai uzkietejo unsure.gif iki 5me.su klizmutem prasikankinom verysad.gif na o man padejo miltukai FORLAX ir HEMOROL zvakutes,beje as dar gelezi geriau,tai ta bjaurybe ir kietino vidurius,kol issiaiskinau,tai keiciau,kuri nekietina tongue.gif na dabar jau labai retai uzkieteja,bet jauciu dar reiks tu zvakuciu panaudot,nes kai uzkieteja,tai dar truputi nemalonu,o jau 10men praejo sad.gif labai jau daug tu bedu,po gimdymo... aggressive.gif
Atsakyti
Mano tai skrandukas labai greit virskina.Ar jis butu tuscias,ar pilnas.Tai kaip man sunku buvo po gimdymo doh.gif doh.gif .Gal is tikro labiau baisu buvo blink.gif .Jokiu arbateliu,jokiu slyvu ir obuoliu man nereikejo. tongue.gif .Cia manau labiau isitikinimas .Baimes akys dideles.
Atsakyti