Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

QUOTE(Diana L-B @ 2008 05 10, 23:30)
Aš irgi, deja, hemorojų įsitaisiau per gimdymą. Turiu nuliūdinti - jau metai ir 3 mėn - bet jis nesusitvarko (kaip garantavo gydytojai, kai po gimdymo paklausiau, kas dabar bus) verysad.gif
O nuo vidurių užkietėjimo tai gėriau tokį saldų sirupą "Duphalac".

Tokia pat problema 4u.gif hemoroju turejau ir pries gimdima, taciau po jo jis dar paumejo, tas tualeto bijojau kaip nzn ka, o kai reikalas prispirdavo tai verkdavau po to kruvinom asarom nuo skausmo. Taciau vaistineje vaistukus tokius nuspirkau ir po 2 dienu hemorojus sumazejo ir as jauciausi tarsi rojuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana L-B @ 2008 05 11, 00:30)
Aš irgi, deja, hemorojų įsitaisiau per gimdymą. Turiu nuliūdinti - jau metai ir 3 mėn - bet jis nesusitvarko (kaip garantavo gydytojai, kai po gimdymo paklausiau, kas dabar bus) verysad.gif
O nuo vidurių užkietėjimo tai gėriau tokį saldų sirupą "Duphalac".

ir man sis sirupukas padejo thumbup.gif mano dukrytei jau 2.5metu,bet turiu dar ta isanges mazgiuka islindusi verysad.gif siaip nejauciu jo,bet stringu devet jau negaliu verysad.gif
Atsakyti
man po gimdymo taip pat buvo hemorojus po 3.5men dingo ax.gif
Atsakyti
Bijodavau valgyt, nes zinojau, kad reikes i tualeta po to eit doh.gif
[/quote]
man irgi tas pats buvo... doh.gif dabar po kiekvienu pietu isgeriu sauksteli aliejaus arba kiwi suvalgau...man padeda... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=nakvisa,2008 06 17, 21:57]
Bijodavau valgyt, nes zinojau, kad reikes i tualeta po to eit doh.gif
[/quote]
man irgi tas pats buvo... doh.gif dabar po kiekvienu pietu isgeriu sauksteli aliejaus arba kiwi suvalgau...man padeda... mirksiukas.gif
[/quote]

aš tai bijau tos minutės kai reiks eit į tuliką... siaubingas skausmas... man vaistininkė ar patarė linų sėmėnų užsiplikyt ir suvalgyt paskui viską kol dar šilta. Vienos labai eskanu tai su jogurtu susimaišau... taip pat slyvas džiovintas valgau ir jau vaistų nusipirkau, lauksiu pagerėjimo, tikiuosi ilgai laukt neeiks 4u.gif
Atsakyti
[quote=2kartMAMA,2008 07 02, 12:56]
[/quote]
aš tai bijau tos minutės kai reiks eit į tuliką... siaubingas skausmas... man vaistininkė ar patarė linų sėmėnų užsiplikyt ir suvalgyt paskui viską kol dar šilta. Vienos labai eskanu tai su jogurtu susimaišau... taip pat slyvas džiovintas valgau ir jau vaistų nusipirkau, lauksiu pagerėjimo, tikiuosi ilgai laukt neeiks 4u.gif
[/quote]
baisu,atsimenu sia baime,bet real skausmingiau buvo slapintis pirmom valandom ,nei tustintis
mano patarimas
ne slyvos,semenys
O KLIZMUTE (vaistinej apie 3lt)tikrai bus lengviau ir patogiau,baime didesne,nei skausmas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **varnalesa**: 02 liepos 2008 - 19:54
QUOTE(**varnalesa** @ 2008 07 02, 20:54)
mano patarimas
ne slyvos,semenys
O KLIZMUTE (vaistinej apie 3lt)tikrai bus lengviau ir patogiau,baime didesne,nei skausmas blush2.gif[/color]

Aha,gerai tos klizmutes,bet beda ta,kad stai jau trecia savaite,o be ju i wc neuzeinu verysad.gif ,tad bandau ieskot kitos iseities,bet... Valgau ir jogurtu,ir kefyra geriu ir pan.,slyvas nakciai merkiu,siandien nusipirkau semenu maltu bandysiu...nezinau ka dar,per daug bandyt ir negaliu,nes mazute maitinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(j.svajone @ 2008 07 04, 00:47)
Aha,gerai tos klizmutes,bet beda ta,kad stai jau trecia savaite,o be ju i wc neuzeinu  verysad.gif ,tad bandau ieskot kitos iseities,bet... Valgau ir jogurtu,ir kefyra geriu ir pan.,slyvas nakciai merkiu,siandien nusipirkau semenu maltu bandysiu...nezinau ka dar,per daug bandyt ir negaliu,nes mazute maitinu  unsure.gif

Lepicol bandei? man per nestuma labai padejo
Atsakyti
yra dar tokios rabarbaru saknu tabletes,jos kainuoja ten kelis lt. ir man visai nieko,geras dalykas,ir as maitinu,jos naturalios ir nekenkia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 04, 13:04)
Lepicol bandei? man per nestuma labai padejo

Nebandziau situ,nes pas gydytoja vis pamirsdavau paklaust kuriuos ten is ju galima,nes ju yra kiek zinau kelios rusys.Tai kurie ten tinkami? Bandysiu gal nors sitie pades
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Gal galit pasakyti ar normalu kad po cezario trecia diena maza kakuti išstenejau. O dabar jau gal 4 dieno kaip nieko. Ir net nesinori, nors siaip sakyciau viduriai veikti turetu nes pirscioju tai daznai. Ar cia man reiketu susirupinti kad per ilgai nieko nepadarau ar viskas susitvarkys?
Atsakyti
Prisiminiau sena gera buda viduriams tvarkyt,iskart isbandziau ir thumbup.gif ,tad skubu pasidalint. Net pykstu ant saves,kad buvau pamirsus nestumo metu ir pabaigoj taip vargau doh.gif . Yra tokie malti linu semenys,taiva juos reikia sumaisyt su karstu vandeniu ir 30min. iki valgio isgert,taip 2-3kart per diena,rezultatai thumbup.gif .As is tu beviltisku,kur nepadeda nieks,o sitie padejo,tai manau pades ir jums.Tiesa jie nepaleidzia viduriu,tiesiog sunormalizuoja viska ir normaliai iseini i tualeta.
Atsakyti