ir + zvakuciu nusipirk nuo hemorojaus.
Hemorojus kankina tikrai ne visas, bet dauguma. Nors as nesijauciu kankinama
Jei nebuciau pastebejus to kraujo vienakart, tai nezinociau. Va jei kurioms zarna islenda, tai jau rimciau...
O menesines prasideda visoms skirtingai. Jei maitini, tai ilgiau nebuna. Nors ta pasak, kad kol maitini, nebus, nesamone. Drauge maitino du metus, o menesines atsirado po puses metu.
O siaip po gimdymo, bent jau man, tai nieko labai neskaudejo. Baisu buvo, kad siules neplystu, bet skausmo tai nebuvo. Bet velgi, vienai vienaip, kitai kitaip. Maziau reikia klausytis gasdinimu

O menesines prasideda visoms skirtingai. Jei maitini, tai ilgiau nebuna. Nors ta pasak, kad kol maitini, nebus, nesamone. Drauge maitino du metus, o menesines atsirado po puses metu.
O siaip po gimdymo, bent jau man, tai nieko labai neskaudejo. Baisu buvo, kad siules neplystu, bet skausmo tai nebuvo. Bet velgi, vienai vienaip, kitai kitaip. Maziau reikia klausytis gasdinimu

Sveikos,
Mano problema irgi tokia pat - visiskai nesinori eiti tustintis, nes zinau, kad kraujuosiu. stengiuosi derinti produktus, bet per daug neprisilaikysi, vis dar pati maitinu. labai skausminga.
reikes pabandyti minetas zvakutes pavartoti.
Mano problema irgi tokia pat - visiskai nesinori eiti tustintis, nes zinau, kad kraujuosiu. stengiuosi derinti produktus, bet per daug neprisilaikysi, vis dar pati maitinu. labai skausminga.
reikes pabandyti minetas zvakutes pavartoti.
Mane tai siuvo,ir jau tuoj trys mėn.kaip einu tuštintis,man skaudą siule,reikės eiti pas ginekologe

O mėnesinės maitinančiom atsiranda,kaip pradeda vaikelį primaitinti,kitu maistu.Na aš taip skaičiau

Niekada nedelskite tustintis. Kuo greiciau pasitustinsit tuo maziau skaudes. Esme tame, kad jei neini tustintis vien tik pajutus nora viduriai tampa kietesni ir tustinantis dar labiau skauda
Po gimdymo, kai užsimaniau į tualetą, tai įsistačiau Mikrolax klizmutę, kadangi siuvo ir bijojau, kad neplyštų. Po gimdymo su tuštinimusi problemų neturėjau, bet reikėtų valgyti skystesnį maistą porą savaičių, kad tuštintis būtų lengviau.
Mano kolegei po gimdymų buvo išlindus žarna, kankinosi vargšelė, kiek pamenu, tai tualeto reikalus ji stengėsi sutvarkyt linų sėmenų pagalba, sakė, kad tada š... slidesnis būna ir ne taip skauda. Kaip dabar pamenu, atvažiuodavo į svečius, išsitraukdavo stiklainiuką sumaltų sėmanų ir valgydavo juos, gausiai užgerdama vandeniu.
Aš šių bėdų išvengiau, nes darė cezarį, bet jaučiu, jei gimdyčiau pati, būt ir man kokia žarna išlindus, nes nėštumo metu buvo šios ligos užuomazgos, kurios daba dingo.
Aš šių bėdų išvengiau, nes darė cezarį, bet jaučiu, jei gimdyčiau pati, būt ir man kokia žarna išlindus, nes nėštumo metu buvo šios ligos užuomazgos, kurios daba dingo.
as irgi vargstu su tuo. Uzsirasiau pas proktologa, nes ginekologe apziurejus hemorojaus nemate. Bandysiu issisaiskint kas cia tada yra.
Beje, del kentejimo, tai niekad nekenciu, kai tik pajuntu nora- tiesiu taikymu i wc, jei kenteciau, tai turbut ne tik peiliais tustinciaus, bet dar ir pjuklais kokiais...

Beje, del kentejimo, tai niekad nekenciu, kai tik pajuntu nora- tiesiu taikymu i wc, jei kenteciau, tai turbut ne tik peiliais tustinciaus, bet dar ir pjuklais kokiais...

QUOTE(Dzimute @ 2005 09 12, 09:27)
as irgi vargstu su tuo. Uzsirasiau pas proktologa, nes ginekologe apziurejus hemorojaus nemate. Bandysiu issisaiskint kas cia tada yra.

Labai užjaučiu