Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

Man irgi pažįstamas šitas "malonumas" cry.gif Ir bijau, kas bus gimdant g.gif
O šiaip tai patartina klizmų jokių nedaryti, nes, kaip Edita rašė, tai tik dar labiau gali pabloginti, t.y. suerzinti ir taip jau jautrią ten odą. Geriausia tai daug ląstelienos turintis maistas (pvz., slyvų sultys, džiovintos slyvos, rupi duona ir daug daug gerti skysčių), plaukiojimas labai padeda, vartoti tokį geriamą DUPHALAC (toks saldus klampus skystis -laktozė atrodo - kuris turėtų pagerinti tuštinimąsį) ir jei jau prastokai + žvakutės.
Atsakyti
O man ginekologe pas kuria gimdziau buvo israsius dvieju vaistu derini: CYCLO3 FORTE (kapsules, kurias galima vartoti ir zindant) bei zvakutes PREPARATION H. Super. Nepraejo ne savaite kaip viskas susitvarke ir daugiau nebeatsinaujino. Nors vaistu kaina biski kandziojasi - sumoje kainavo 52 Lt... Bet buvo verta smile.gif
Atsakyti
Apie šį "malonumą" aš sužinojau tik po gimdymo kai nuėjau i toletą blush2.gif Siaubas blink.gif Nepadėjo man jokios žvakutės schmoll.gif Galvojau išprotėsiu kai eidavau"kur karaliai pėsti vaikšto".Ir taip kankinausi apie 2 mėnesius. Ką galiu patarti tai gerti kuo daugiau skysčių, kad bent viduriai būtų laisvesni ax.gif
Atsakyti
Zvakutes padeda tik lengvais atvejais smile.gif Kai sis "malonumas" rimtai suriecia i raga, be geriamu kapsuliu (tokiu kaip cyclo3 forte-skausma malsina nuo pirmu dienu) dar ilgai tenks kankintis cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2004 11 15, 16:40)
O kaip tos selenos atrodo ir kur ju buna pirkti?
ar vienu ar kokiuose kituose produktuose tinka?

parduotuvėse būna - tokiuose maišiukuose kaip kruopos.
"Maistinės kviečių sėlenos" atrodo vadinasi.

Aš jas pilu ant košių, į sriubos lėkštę, žodžiu, ant bet kokio maisto ( kai prisimenu ax.gif ).
Atsakyti
Man padada Actimel ryte ant tuščio skrandžio ir vandens stiklinė thumbup.gif Dar toks keistas būdas wub.gif Kai tik atsisėdu prie kompo ir pradedu ką skaitinėt taip ir susuka pilvą cool.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man viskas atvirkščiai susitvarkė: šią problemą turėjau iki nėštumo ir per nėštumą. Oi, vargau. Visokios sėlenos ar kiviai atrodė juokas. O po gimdymo viskas t.y. viduriai susitvarkė clap.gif Tfu, tfu, tfu (spjaunu ir džiaugiuos atsargiai) ir ačiū mano mažas stebuklėliui wub.gif , kurio gimimas išgydė šią bėdą.
Atsakyti
OI si problema kankina mane. Po gimdymo praejo menuo, tualeto po siai dienai bijau kaip nezinau ko doh.gif . Man labiausiai padeda klizmutes, prisipirkau ju, ir klizmuojuosi, o ka daraysi blink.gif . Taip pat padeda dziovintos slyvos.
Atsakyti
Pritariu geriausias vaistas dziovintos slyvos + daug sriubos ir kitu skysciu thumbup.gif , as jau nebebijau tuliko kaip kad pries kelias savaites, valgau ka noriu ant virsaus uzmetu slyvikiu ir sriubikes ir ate problemikems tolete biggrin.gif aisku paskui namiskiams gali prireikt dujokaukiu nes purpinam dviese blush2.gif tfu tfu tfu gerai kad maziukui nors viduriuku per daug nepucia nuo mano slyvu o tai vel beda butu
Atsakyti
po gimdymo ir aš turėjau problemų dė vidurių užkietėjimo,valgiau slyvas džoiovuintas jokios naudos tai nedavė schmoll.gif kartą vyras nupirko Senos arbatos,na ji nelabai skani,bet jos dėka man viduriai susitvarkė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuxx: 06 sausio 2006 - 13:00
Na po gimdymo ir as tokiu problemu turejau gal koki menesi, bet kazkaip savaime po to praejo, ax.gif o dziovintos slyvos ir man nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
Viduriukams tikrai padeda skysčių vartojimas. Geriu kuo daugiau ir viduriukai susitvarkė. Geras vaistas nuo vidurių užkietėjimo yra šaukštas aliejaus ar žuvų taukų ryte ant tuščio skrandžio, bet aišku tai nėra pats skaniausias būdas biggrin.gif
Atsakyti