Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

oi mai gad.. net nupurte kaip temos pavadinima perskaiciau ir prisiminiau situos malonumus... brrr.. Be mikrolax nei zingsnio i tualeta.. unsure.gif
Ir perstejo man ir kas nesidare.. laukiau pagerejimo kaip isganimo, tas prasviesejimas atejo tik po kokiu geru dvieju sav.. o kur dar reikia vaika priziuret.. doh.gif Nors ji paemus i rankas kazkaip viskas pasimirsdavo, nors trumpam atsipalaiduodavau ir nedejuodavau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
o man ir su pirmu, ir su antru vaiku "pats grazumas" prasidejo po gimdymo praejus kokiom 3 savaitem...
ant didelio reikaliuko net bijodavau pagalvot, kad reikes eiti...
tik po pirmo vaiko susitvarke savaime ir palygint greitai, o va su antru apie 2 men. vis vargstu.... ir zvakutes kisau, atrodo lyg ir geriau, o paskui ir vel tas pats... dabar kazkas ten jauciu negerai yra, bet net bijau eit pas gydytojus.... blush2.gif
Atsakyti
oi, atsimenu liepė sesutė nueit į wc po gimdymo (man truputį siuvo, bet tarpvietė nebuvo kirpta). nu nafik..... nueinu ir nežinau, kaip sysiot doh.gif viskas susimaišė. pasirodo, reikėjo stumt lotuliukas.gif
tikrai nemalonus dalykas unsure.gif tiesa, dar gerą menesį atsitūpus ar pasilenkus atsitikdavo avarija, bet praėjo doh.gif
Atsakyti
As pradziai slapinausi su vesiu dusu.Taip nejausdavau grauzimo ir tuo paciu saldydavo..
Atsakyti
Su slapinimusi nebuvo problemu. Zaizdele buvo labai maza, bet va su tustinimusi - prailgo tualete laikas doh.gif lotuliukas.gif (pavyko trecia para)
Atsakyti
Na mane tai siuvo, bet jokiu problemu del slapinimosi nebuvo. Tik pamenau, kad labai baisu buvo `kakuti` daryti 4u.gif labai bijojau, kad siules neplystu ar dar kas atsitiktu.
Atsakyti
as po gimdymo atradau ziauriai faina preparata erceflora duo, ten yra pieno fermentu ir gyvuju mieliu, jos suaktyvina, sustiprina zarnyno flora. na zodziu man tikrai padejo. ir dar stiprina imuniteto atsparuma
Atsakyti
QUOTE(katinulyga @ 2009 03 31, 16:46)
as po gimdymo atradau ziauriai faina preparata erceflora duo, ten yra pieno fermentu ir gyvuju mieliu, jos suaktyvina, sustiprina zarnyno flora. na zodziu man tikrai padejo. ir dar stiprina imuniteto atsparuma

o zindanciom galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvuuze @ 2009 03 31, 18:08)
o zindanciom galima? blush2.gif

juk cia naturalios bakterijos.. as zinau kad erceflora vienintelis is probiotiku kuri galima vartoti su antibiotikais, ir kad jis trumpina ligos trukme

bet siaip visada praverstu paklausti vaistininko smile.gif
Atsakyti
As suplysau kazkaip i sona, tai sysiu darydavau atsisedus taip kad i ta sona nebegtu blush2.gif tai ir neskaudedavo.
O didelio reikalo krize istiko antra savaite po gimdymo doh.gif [COLOR=yellow]kakojau ir bezdejau[COLOR=yellow] su tookiais skausmais kaip per saremius, pasidariau keleta mikroklizmuciu ir viskas baigesi gerai biggrin.gif
Atsakyti
na man dar savaite po gimdymo nepraejo taigi ir nuo ispudingo susiuvimo (mano vyro komentaras...smile.gif, viduriai nera uzkieteje, bet is tiesu tai joks privalumas, gal net minusas nes negali valdyti proceso... zodziu, prasikankinau as kelias dienas, bet vakar baigiau savo dydvyriska akcija ir panaudojau Mikrolax ir momentaliai atsileido nereikalingas raumenu tempimas ir kiti nemalonus pojuciai del pilno zarnyno. Manau visos kurios skausmingai tustinasi/nesitustina turetu is karto imtis klizmuciu ilgai nekentejusios, nes kai prisimenu tustinimasi be klizmuciu, tai siurpuliukai nubega....smile.gif visa diena gali is toleto neiseiti, o palengvejimas labai menkas, net leliuka sunku buvo nesioti. Zodziu, Mikrolax - Visoms smile.gif
Atsakyti
o man buvo taip kad net trys Microlax nepadėjo doh.gif tap pradėjau gerti Duphalac ir tą pačią dieną dingo visi vidurių užkietėjimai thumbup.gif
Atsakyti