Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

sveikos 4u.gif
sapinantis man jokiu bedu, bet va su dideliu doh.gif
po gimdymo tris dienas nekakojau, taineistverus pasistaciau mikrolax klizmute.. bet labai nemalonu man su ja buvo, kazkaip grauze biski viduje (ar cia normalu?)... blush2.gif sekancia diena is ryto pakakojau labai skystai ir pati thumbup.gif o vat siandien buvau pas daktare, sukiso ji man i uzpakaliuka zvakutes del gimdos susitraukinejimo ir toks jausmas, kad kaku noiu, bet nuejus i WC visas noras dingsta doh.gif doh.gif kakojau vakar ryte... ar normalu cia viskas? (beje, per gimdyma buvo trupuciuka islindes gemarojus, bet daktare iskart ji suskiso pirstuku atgal ir daugiau jis nebeislindo schmoll.gif ). ir kiek paru nekakot yra normalu (atsizvelgiant i tai, kad valgau ne per daugiausiai.. blush2.gif
Atsakyti
Nuo uzkietejimo gerai vaistas Forlax tinka, sutvarko visus vidurius isbandytas vaistas:), o jeigu yra hemarojus tai yra zvakutes Mastu S forte, irgi veiksmingos siam reikalui!
Atsakyti
Na man su sysiuku irgi normaliai buvo ax.gif ,o kakutis tai buvo uzsilaikes, bet su Forlaxu isikapsciau ,tikrai padejo jis man thumbup.gif ,tai dabar jei bedos su viduriu uzkietejimu naudojame Forlax!
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man irgi bedos prasidejo siaubingos... doh.gif doh.gif doh.gif begimdant islindo hemarojus, bet daktare sukiso ji atgal ir lyg ir viskas... daugiau lyg ir nebuvo islindusi ta zarnele... bet va su kakojimu...
pirma karta pakakojau 3 dienos po gimdymo - kai neistverus pasistaciau mikrolax klyzmute (bet ji man kazkaip slyksciai ten grauzt pradejo)... kita ryta vos nulekiau i WC paleistais viduriukais.. pakakojau gana lengvai... blush2.gif
o vat po to... doh.gif sian jau trecia para kaip nekakoju ir jokio noro nera schmoll.gif nors kad ir ka bevalgyciau, kad ir ka begerciau (activias, slyvu kompotus, dziovintas slyvas, daug jogurto, kefyro varskes), jokio noro tustintis... schmoll.gif doh.gif viduriukus pucia, bezdaliukas lenda, o kaku nesinori ir nors tu ka... doh.gif nors isties tai kartais atsiranda toks jausmas tarytum noreciau kaku, bet kaip atsiranda taip ir praeina doh.gif doh.gif doh.gif zvakuciu perdaug naudot nenoriu, nes bijau, akd poto isvis be ju ne zingsnio... doh.gif
ir siaip kai pasiziurejau ten tai tokios lyg ir kraujosruveles aplink isange matos doh.gif
pas daktare tik 5tadieni, tai vat nezinau ka daryt.. ir ar normalu 3 paras nesitustint ir net nenoret kolkas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 05, 17:59)
sveikos  4u.gif

man irgi bedos prasidejo siaubingos...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  begimdant islindo hemarojus, bet daktare sukiso ji atgal ir lyg ir viskas... daugiau lyg ir nebuvo islindusi ta zarnele... bet va su kakojimu...
pirma karta pakakojau 3 dienos po gimdymo - kai neistverus pasistaciau mikrolax klyzmute (bet ji man kazkaip slyksciai ten grauzt pradejo)... kita ryta vos nulekiau i WC paleistais viduriukais.. pakakojau gana lengvai...  blush2.gif
o vat po to...  doh.gif sian jau trecia para kaip nekakoju ir jokio noro nera  schmoll.gif nors kad ir ka bevalgyciau, kad ir ka begerciau (activias, slyvu kompotus, dziovintas slyvas, daug jogurto, kefyro varskes), jokio noro tustintis...  schmoll.gif  doh.gif viduriukus pucia, bezdaliukas lenda, o kaku nesinori ir nors tu ka...  doh.gif nors isties tai kartais atsiranda toks jausmas tarytum noreciau kaku, bet kaip atsiranda taip ir praeina  doh.gif  doh.gif  doh.gif  zvakuciu perdaug naudot nenoriu, nes bijau, akd poto isvis be ju ne zingsnio...  doh.gif
ir siaip kai pasiziurejau ten tai tokios lyg ir kraujosruveles aplink isange matos  doh.gif
pas daktare tik 5tadieni, tai vat nezinau ka daryt.. ir ar normalu 3 paras nesitustint ir net nenoret kolkas...  doh.gif

Pabadyk hemorol zvakutes, man jos labai padejo...jos homeopatines berods, tai nelabai kenkia smile.gif tik aisku as norejau i tualeta, tik kad pas mane taip uzkieteje viduriai buvo, kad ajajai.. su kraujais ir tt doh.gif bet vat sios zvakutes padedavo pasitustinti be skausmo ir kazkaip viskas susitvarke, dabar jau nieko nebereikia viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 05, 11:52)
Na man su sysiuku irgi normaliai buvo ax.gif ,o kakutis tai buvo uzsilaikes, bet su Forlaxu isikapsciau ,tikrai padejo jis man thumbup.gif ,tai dabar jei bedos su viduriu uzkietejimu naudojame Forlax!

O man už forlax'a ŽYMIAI geresnis yra Duphalac thumbup.gif

ši preparatą gali vartoti net kūdikiai smile.gif tai sirupas, kuris išpurena išmatas žarnyne ir be jokio vargo pasituštini smile.gif
Gali vartoti ir maitinančios mamos smile.gif
http://www.100metu.l...raides/duphalac
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 10 gegužės 2009 - 21:11
Nuo hemarojaus naudojau tepala Mastu ,jis tinka ir isanges itrukimams gydyti, 2 kartus per diena reikia patepti kur yra itrukimas.
Atsakyti
Neturejau problemu nei su tustinimuisi, nei su slapinimuisi, mergynos nebijokit, as ir buvau prigasdinta kad taip ir taip ir labai bijojau 1 kart eit i tulika bet ko daryt... Bet nuejau ir viskas puikiai, atsargiai zinoma ir pamatysit, drasos jums 4u.gif Ir kirpta, ir siuta buvau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidacka:): 13 gegužės 2009 - 12:58
QUOTE(Emerencija @ 2009 05 10, 22:09)
O man už forlax'a ŽYMIAI geresnis yra Duphalac  thumbup.gif

o man nieks nepadejo,isgeriau ne viena buteliuka verysad.gif
Atsakyti
man slapinantis sioks toks keistokas jausmas buvo bet neskaudejo, bet tustinantis tai oooooooo, as geriu Dufolac toki skystuimeli ir maitinancioms tinka kad biskutuka minkstintu, bet problemos tai neisprendzia, POGIMDYVINIS HEMAROJUS teks operuotis verysad.gif
Atsakyti
as tai nuo sios ligos jau viska isbandzius ir zvakutes, ir salto vandens klizmas, ier vonelias, ir tepalus nu zodziu kankinuosi ir laukiu eileje pas proktologa doh.gif
Atsakyti
Man buvo labai sunku tustintis,labai retai pavykdavo.tiesiog is skausmo viska tempdavo.bijodavau eit i wc unsure.gif ir taip apie menesi laiko
Atsakyti