Man po gimdymo akušerė iš karto pasakė kelis kartus per dieną po prausimosi naudoti "tantum rosa",kad šlapinantis nebūtų perštėjimo. Tikrai padėjo! O be mikrolax iki šiol negaliu,nors ir trys savaitės po gimdymo praėjo. Bijau, kad mano viduriai jau priprato ir pačiai nepavyks,kol pati maitinsiu

as tai 2h po gimdymo ejau i tuoleta....nors buvau visa susiuta..kaip slapinausi net nejauciau
.o tustinausi tik grizus namo,po 3d.

Turejau ir as problema po gimdymo, tai seimos gid. padejo
, DUPHALAC mazas buteliukas ir man viskas buvo

Pirma savaite slapinausi tik su dusu, ir negrauze ne trupucio... Tik va klaida didele padariau, pasiskaiciau kad po gimdymo ypac kai siuta, labai gerai intymios higienos serveteles, tai tik po keleto dienu supratau, kad nuo ju labai perstejo ir grauze
O del didelio reikalo padejo tik mikrolax... Oj kiek laiko tulike praleista

QUOTE(donna bona @ 2009 03 24, 12:06)
oi, atsimenu liepė sesutė nueit į wc po gimdymo (man truputį siuvo, bet tarpvietė nebuvo kirpta). nu nafik..... nueinu ir nežinau, kaip sysiot
viskas susimaišė. pasirodo, reikėjo stumt
tikrai nemalonus dalykas
tiesa, dar gerą menesį atsitūpus ar pasilenkus atsitikdavo avarija, bet praėjo 

tikrai nemalonus dalykas

o man su antru irgi tik pora dygsnių padaryta, tai kaip niekur nieko

Man tai kraupus sunkumai su viduriais buvo...kosmaras
bet laaaaaaaabai padejo zvakutes hemorol, viskas kazkaip atrodo tvarkosi....

QUOTE(Raselelyte @ 2009 04 14, 12:49)
Man tai kraupus sunkumai su viduriais buvo...kosmaras
bet laaaaaaaabai padejo zvakutes hemorol, viskas kazkaip atrodo tvarkosi.... 

O tos zvakutes hemorol receptinis ar ne?

QUOTE(nainaa @ 2009 04 15, 14:23)
nea, jos be recepto...tikrai gerulis dalykas

As naudojau mikrolaxa, gal 6 viso po gimdymo sunaudojau (kasdien po viena)
Tiesa i wc eiti po gimdymo buvo oi kaip baisu, bet nors ir po 20 siuliu, jokiu zvakuciu jokiu pilimusi dusu,

Radau būdą, kaip gyventi be mikrolax. Daug labai daug skysčių, pusė obuolio ant tuščio skrandžio+ vanduo ir kasdien po bananą. Man padėjo, nors ir kas antrą dieną, bet visgi pasiekimas! Reikės dar hemorol išbandyti
Kadangi buvau kirpta - siuta, tai po gimdymo isvede kateteri, ant rytojaus ji iseme, viskas buvo gerai